- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #7.261
Sizin adınıza çok çok sevindim.Muhteşem birşey insanın kardesi olması kimsenin tek başına ne bir çocukluk ne de yetişkinlik geçirmesini isterimbenim bir oğlum iki de kızım var bakalım 4. Sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil onların birbirlerine olan bağlarını sevgilerini buyudukce bana yardım etme isteklerini gördükçe duygulaniyorum kalabalık aileleri çok severim başka kimseden fayda yok ama aile en önemlisi arkadaş falan da gelir geçer ama aile kardeşler en önemlisi bence bize 4.supriz oldu ama iyiki de oldu çok mutluyum insallh sag salim hepimiz kucağımıza alırız
Biz 4 kız kardeşiz en büyük benimBir de kızlar konu başlığından bağımsız 2. 3. Çocuklara nasıl karar verdiniz? Ben tek çocuğum kardeş duygusunu hiç bilmiyorum, çocuğum da tek olur diye düşünüyorum ama 2 3 çocuğu olanların tecrübelerini almayı çok isterim gelecek planlamam için
Ah kardeşiniz için çok üzüldüm Allah gönlüne göre en yakın zamanda bebeğini kucağına verir umarımBiz 4 kız kardeşiz en büyük benimkardeşlerim benim için o kadar değerli ki güvendiğiniz evinizi yeri gelip çocuğunuzu emanet edebildiğiniz mükemmel bişey.. ben 33 yaşındayım ve kız kardeşim 30 yaşında ve 3 yıldır bebek için tedavi görüyor ben de sürpriz şekilde 3. Ye hamileyim kimse bilmiyor ne annem nede kardeşim
Benim ilk çocuğum olacak 2. Ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum benim 1 erkek kardeşim var çok seviyorum onu çocukken kavgalarla büyüdük ama kendisi sayesinde kendimi savunmayı öğrendimBir de kızlar konu başlığından bağımsız 2. 3. Çocuklara nasıl karar verdiniz? Ben tek çocuğum kardeş duygusunu hiç bilmiyorum, çocuğum da tek olur diye düşünüyorum ama 2 3 çocuğu olanların tecrübelerini almayı çok isterim gelecek planlamam için
Aynen 1. Den sonra bakalım cesaretimiz olursa bir düşünürüz.Benim ilk çocuğum olacak 2. Ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum benim 1 erkek kardeşim var çok seviyorum onu çocukken kavgalarla büyüdük ama kendisi sayesinde kendimi savunmayı öğrendimama böyle bır devirde 2 çocuğa yetişebilirmiyiz hiç bilmiyorum hayırlısıyla 1. Yi kucağa alalım sonra devamına bakıcaz artık
Ben çok alışkınım kalabalık aileye hep kalabalıkta olmaya ama evlendiğimde şehir değiştirdik eşimin ailesi de benim ailemde memlekette kaldı yalnızlaştım özlüyorum bazen o zamanları ne kadar gitsen de sürekli yan yana olmakla bir olmuyor tabi gelecekte o zamanki güzel muhabbetler sıkı ilişkiler olur mu bilmiyorum şuan ki devre bakınca gelecek beni biraz korkutuyor sanırım o yüzden 2. Den emin olamıyorum ama herşey iyi giderse 2. Ye bakarızAynen 1. Den sonra bakalım cesaretimiz olursa bir düşünürüz.Ama kalabalık ailelere de çok özeniyorum, şu eski Yeşilçam filmlerinde ki gibi... Para yokmuş ama huzur varmış, iyilik varmış
Yaaa çok tatlılar maşallahYaklaşık 2 yıl önceki halleri böyleydiaraları 3.5 yaş..çok güzel oyun oynuyolar beraber..küçük o kadar abici ki çok düşkün çok seviyor.. zorluğuna gelirsek çok zor çocuk büyütmek maddi manevi.. şimdi küçük 3 yaş olucak büyük oğlumda 6.5
Eki Görüntüle 3408417
Hemen arttırıyorum, 7 kilo aldımNormalde 54 kiloydum. Kanama alanı nedeniyle bir ay kadar yatıp dinlendim ve böyle oldu maalesef. Doktor çok almışsın biraz yürümeye başla dedi
Benim kızlarım da 12. Haftada göstermişti kendini. Bazı doktorlar direkt kemik yapısından bile anlıyor. Uzmanlık gerektiyor o da. Hayırlı olsun bebişinizKzilar selam 13 haftam doktor erken ama kız görüyorum dedi
Tamamlayıcı gebelik özelindeyse geçiyor. Benimde tss. Ama gebelikten 1 ay önce doğum paketi eklettirdik biz öyle bi şart vardı. Sigortanızla bi görüşünyaaa gecmiyo mu suan cok üzüldüm bende de tamamlayıcı var ve herseyi kapsıyo sanarak devam ediyodum üzüldüm peki sordunuz mu 2li ne kadar mıs
Bence iyi bir doktor. Enerjisi güzel güleryüzlü . Sabah erken saatlerde daha sakin oluyor o saatleri öneririmMerhaba bende kese görmek için doktor arıyorum. Ayşe hocanın ismini duydum. Nasıl bir doktor güler yüzlü mü
Ama nasıl güzel nasıl minicikkkBenim tospiğime bi bakar mısınız kordonu bileğine mi dolamış o neCuma günüydü randevum yine cinsiyet tahmini alabilirim sizlerden Totosu çok tatlı değil mi ayy ısırıcam nazar değmesin Sizlerden de fotolar bekliyorum güzel anneler. Birbirimize nazarımız olmaz bence
Ahh maşallah çok çok tatlılarYaklaşık 2 yıl önceki halleri böyleydiaraları 3.5 yaş..çok güzel oyun oynuyolar beraber..küçük o kadar abici ki çok düşkün çok seviyor.. zorluğuna gelirsek çok zor çocuk büyütmek maddi manevi.. şimdi küçük 3 yaş olucak büyük oğlumda 6.5
Eki Görüntüle 3408417
İnsan inanamıyor değil miAma nasıl güzel nasıl minicikkkyani hepimizin karnında birer tane bundan mı var şimdii allahım öleceğimmm
Allahım yerim yerim Masallah Sübhanallah ben erkek gibi hissettim fotodan anlamam çok güzel rabbim tamamına erdirip. Doğduktan sonra ki hallerini de görmemizi nasip etsinBenim tospiğime bi bakar mısınız kordonu bileğine mi dolamış o neCuma günüydü randevum yine cinsiyet tahmini alabilirim sizlerden Totosu çok tatlı değil mi ayy ısırıcam nazar değmesin Sizlerden de fotolar bekliyorum güzel anneler. Birbirimize nazarımız olmaz bence
Aminn teyzesi doğduktan sonra da devam eder bence yoldaşlığımız, tecrübesiz çok anne var burada bence kesin destek gerekecekAllahım yerim yerim Masallah Sübhanallah ben erkek gibi hissettim fotodan anlamam çok güzel rabbim tamamına erdirip. Doğduktan sonra ki hallerini de görmemizi nasip etsin
Uyy canım herkesin ritmi ölçümleri kendine özeldir tabiBenim normalim 105, en son ultrasona girerken 129 çıkmıştıBenim önceden de çarpıntım vardı, hamilelikte biraz daha arttı ona takılmıyorum da nefes darlığı beni de çok zorluyor. Aldığım hava yetmiyor gibi hissediyorum daralıyorum özellikle geceleri
Yaa ben de pazartesi gidicem 13+6 olucak umarım erken demez ya ;( Allah gönlünüze göre sağlıklı versinKzilar selam 13 haftam doktor erken ama kız görüyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?