- Konu Sahibi kediannesibiri
- #7.241
Salı günü randevum ben de söyleyeyim bakalım ne diyecek. Teşekkür ederimdoktora en son gittigimde nebulizator al zaten cocuk icin gerekecek dedi bana nefes darligi ve burun tikanikligim icin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü randevum ben de söyleyeyim bakalım ne diyecek. Teşekkür ederimdoktora en son gittigimde nebulizator al zaten cocuk icin gerekecek dedi bana nefes darligi ve burun tikanikligim icin
yaaa gecmiyo mu suan cok üzüldüm bende de tamamlayıcı var ve herseyi kapsıyo sanarak devam ediyodum üzüldüm peki sordunuz mu 2li ne kadar mısBenimde var tamamlayıcım hiç bir işe yaramıyor ya2 li için 1 hafta sonra falan gideyim bari çünkü benimde 12 oluyor yarın. Bakalım bana neler diyecekler :)
Insallah canım aminGözünüz aydınSağlıkla kucağınıza alın kızınızı inşallah
![]()
Erkek mi acaba bebişBenim tospiğime bi bakar mısınız kordonu bileğine mi dolamış o neCuma günüydü randevum yine cinsiyet tahmini alabilirim sizlerden
Totosu çok tatlı değil mi ayy ısırıcam nazar değmesin
Sizlerden de fotolar bekliyorum güzel anneler. Birbirimize nazarımız olmaz bence
![]()
Hemen arttırıyorum, 7 kilo aldımBen 4 kilo aldım, yok mu arttiran![]()
Ayy hiç bilmiyorum hatfaya Fetal Dna sonucu çıkacak heyecanlıyımErkek mi acaba bebiş![]()
Tamamen aynı durumdayız.Umarım genetiğimiz iyidir. Annem çatlamamış ama benim ergenlikten kalan hızlı kilo alıp verme sebebiyle kalçalarımda ve baldırlarımda çatlaklarım var. Aşırı meyilli hissediyorum kendimi![]()
Mustelaya tekrar bi bakacağım
![]()
Oooy maşallahh totişi ısırmak serbest mi annesiBenim tospiğime bi bakar mısınız kordonu bileğine mi dolamış o neCuma günüydü randevum yine cinsiyet tahmini alabilirim sizlerden
Sizlerden de fotolar bekliyorum güzel anneler. Birbirimize nazarımız olmaz bence
![]()
Bence kesinlikle erkekBenim tospiğime bi bakar mısınız kordonu bileğine mi dolamış o neCuma günüydü randevum yine cinsiyet tahmini alabilirim sizlerden
![]()
Tabiki de serbest teyzesiOooy maşallahh totişi ısırmak serbest mi annesi![]()
Ben de öyle hissediyorum ama kız da çok istiyorumBence kesinlikle erkek![]()
Evet canım yurt dışında ki arkadaşımda öyle demişti hayırlısı olsu sağlık olsunlarda önemli olan oBurda boyle aslinda aldirmak icin olan yasal sureyi doldurup soyluyolar cinsiyet yuzunden cocuk aldirmasinlar diye o yuzden bu prosedür
Hediye hocayla devam mi?Bayramdan sonraaaaaa![]()
Muhteşem birşey insanın kardesi olması kimsenin tek başına ne bir çocukluk ne de yetişkinlik geçirmesini isterimBir de kızlar konu başlığından bağımsız 2. 3. Çocuklara nasıl karar verdiniz? Ben tek çocuğum kardeş duygusunu hiç bilmiyorum, çocuğum da tek olur diye düşünüyorum ama 2 3 çocuğu olanların tecrübelerini almayı çok isterim gelecek planlamam için![]()
İlk çocuğum olacak kısmetse ama kardeş mükemmel bir şey 2 tane kız kardeşim var canım ciğerim o yüzden çocuğumun Allah kısmet ederse 1 tane de kardeşi olsun isterimBir de kızlar konu başlığından bağımsız 2. 3. Çocuklara nasıl karar verdiniz? Ben tek çocuğum kardeş duygusunu hiç bilmiyorum, çocuğum da tek olur diye düşünüyorum ama 2 3 çocuğu olanların tecrübelerini almayı çok isterim gelecek planlamam için![]()