2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim tek avantajım sanırım mükemmel eşi çok küçük yaşta bulmam lise de tanıştık liseden sonra hemen evlendik üniversiteyi beraber okuduk ve hemen bı oğlum oldu daha 19 yaşındayken onunla beraber gittik sınavlara 4 yıllık üniversite yi 6 yılda bitirdim ama iki de çocuk büyüttüm evime baktım çalıştım çok şükür yetemedigim günler çok oldu ama eşim sağolsun hiç üzmedi beni yıllar geldi geçti evimiz oldu arabamız oldu neler neler gördük geçirdik daha yaşım 33 ama 15.yila girdik evliliğimiz de

Kizlar merhaba kuzularimi gordum cok sukur hersey yolunda ense kalinliklari cok iyi herseyleri olusmus yurt disindayim cinsiyet soylemedi daha ama ben resim atayim siz tahminde bulunun bana T1 birinci bebek T2 ikinci
Maşallah subhanAllah Allah nazarlardan korusun sizleri çook mutlu oldum görünce Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin çok tatlılar

Ay resmen kurbana girer gibi krem hissesine giricem bu ne fiyatlar yaa
Ay beni güldürdün Allahta seni güldürsün bu gidişle sanırım öyle fiyatlar hava da uçuyor bende yurt dışında teyzem var 1 ay sonra gelecek ona söylemeyi düşünüyorum ondan sorayım acaba hangisi dedim ilk gebelik olunca bilgisizim artık burdan öğrencem yavaş yavas

Genelde bağışıklığınız olduğu anlamına geliyor yani anti olduğu için daha önce gecirmissiniz demek ama yine de Dr unuza sorun

Benim üniversiteye göre 13+1
Devlette ultrasona göre 12+4
Devletteki doktorun odasındaki ultrasona göre 12+6 ama en güzel cihaz üniversitede ve vajinal bakıldığında da aynı çıkmıştı bende düşünüyorum ben simdi kaç haftalık kaç günlüğüm

Ay burada ilk kız diyen siz oldunuz Bakalım ne çıkacak İki yakın arkadaşım benim üzerimden iddaya girdiler kız erkek diye, ona göre birbirine hediye alacaklar İdda konusu da olduk
Yok valla içimden geçti bakıpta anladığımdan değil sağlıklı olsunlar da kız da erkek de öenmli değil. Ama içinizden ne geçiyorsa o olsun isterim tabii

Ne kadar güzel bir hikayeniz var çok şanslısınız ve çok güçlü bir kadınsınız Biz de 7 yıldır evliyiz, babamı küçük yaşta kaybettim. Eşim sağolsun hem babam, hem abim, hem kocam her şeyim oldu yıllardır. Birlikte tırnağımızla kazıya kazıya güzel yerlere geldik, artık anne baba olmamızın vakti geldi sanırım dedik girdik bu işlere Herkes gönlünün ekmeğini yiyiyor gerçekten, hakkımızda en hayırlısı olsun

Ay maşallah gerçekten çok tatlı kız ne güzel yarın mı randevun cinsiyet söylerse haber ver ben bundan anlamadım aşırı güzel maşallah

Yok valla içimden geçti bakıpta anladığımdan değil sağlıklı olsunlar da kız da erkek de öenmli değil. Ama içinizden ne geçiyorsa o olsun isterim tabii
Bana da artık farketmiyor başta kız çok istiyordum ama türlü türlü sağlık sıkıntıları yaşayınca dedim her şeyin başı sağlık ve gerçekten hayırlısı ne ise o olsun

yaaa gecmiyo mu suan cok üzüldüm bende de tamamlayıcı var ve herseyi kapsıyo sanarak devam ediyodum üzüldüm peki sordunuz mu 2li ne kadar mıs
Ben yeni yaptırdım Medikar hastanesi normal muayene ücreti dışında ikili için kan almaya gibi para ödedim 345 mi neydi benim sendikam var ondan %5 indirim yaptıysa böyle yani öyle pahalı bişi değildi

Bana da artık farketmiyor başta kız çok istiyordum ama türlü türlü sağlık sıkıntıları yaşayınca dedim her şeyin başı sağlık ve gerçekten hayırlısı ne ise o olsun
Bana da herkes erkek dio Bi tek görümcem kız dio kız olursa hediye al bana dio canım görümcem yarın ikili test var bakalım söyler mi cinsiyeti bilmiyorum

Ay maşallah gerçekten çok tatlı kız ne güzel yarın mı randevun cinsiyet söylerse haber ver ben bundan anlamadım aşırı güzel maşallah
Ayy teşekkür ederiz teyzesi Yok yok bu geçen cumadan, salı günü randevum. Fetal dna da perşembe çıkar dediler. Tabi ki haber vereceğim

Ah canim benim bende basta korkttum yazdiklarindan cok sevindim insallah cinsiyetini ogrenirsin yakin zamanda saglikli olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…