2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-28-18-52-50-498_com.android.chrome.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 82
Canım kızamıkçık sanırım bu . Enfeksiyon var vücudunda bi doktoruna ulaşmaya çalış bence

kızlar selam! aranızda natera panaroma fetal dna testi yaptıran var mı? Ya da yurtdışına giden herhangi bir test yaptıran? Var ise sonuçlarınız kaç günde gelmişti?

Valla kardeş sayım fazla olsaydı kesinlikle çocuğun için kardeş düşünürdün biz beş kardeşiz isterdim bir beş kardeşim daha olsun o yüzden ikinciyi düşündüm hatta üçü yapmaya da niyetliyim Allah nasip ederse kalabalık aile her zaman daha güzeldir

Çok teşekkür ederim doktoruma da ulasmistim hemen o da öyle söyledi ya nasıl korktum bir an rahatladım sonra

Ay maşallah hiç anlamam ama kıza çok benzettim içimden de öyle geçti sağlıkla gelsin inşallah

Doğru diyorsun evet şimdi bakınca anladım iyi bisey aslında benimde ilk gebeliğimde toxoplazma böyleydi kızamıkçık bağışıklığı var demekmiş çok şükür ki

Yaaaa çok tatlı maşallah ben böyle görünce çok duygulaniyorm geçen haftalarda ilk kez ayak el kol kafa gördük ona bile bakamadım ağlamam geliyor haftaya hem ikili test hem de kendisini gorucez bakalım çok merak ediyorum 12 haftalık fln olucak o zamana cinsiyet tahmin edebilir mi acaba doktor bilemedim burdan bakınca bilenler anlar gibi geldi

Ay maşallah hiç anlamam ama kıza çok benzettim içimden de öyle geçti sağlıkla gelsin inşallah
Ay burada ilk kız diyen siz oldunuz Bakalım ne çıkacak İki yakın arkadaşım benim üzerimden iddaya girdiler kız erkek diye, ona göre birbirine hediye alacaklar İdda konusu da olduk

Ya maşallah burada herkesin çok güzel iyi anlaştığı kardeşleri var, benim çevremde pek yok sanırım. Kalabalık aile çok severim, benim hiç kalabalık ailem olmadı ama kendime de güvenemiyorum işte. Hayırlısı artık

Canım igg olması önemli değil geçmişte geçirmişsin kızamık
Igm olduğu zaman risk diye biliyorum yani şu anda aktif varsa

Ya evet ben de görüyorum ultrasonda ama dokunamıyorum ya, içim gidiyor. Bir an önce kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum 12. Haftada tahmin edilenler var bakalım ne çıkacak merakla bekliyorumm

Allah yardım eder kendin için değilse bile çocuğun için bence bir tane daha düşünmelisin evet çok zor ama zorluğuna değiyor bana kalsa Bir çocuk bile yetiyor kendim için evlat duygusunu tatmak için. Ama o çocuğa yazık bence yanında destekçisi arkasında bir sırdaşı olması gerekiyor anne baba olmazsa yanında en büyük destekçim kardeş oluyor ikinciye ara koyma bence rızkını Allah veriyor zaten

Ay 3 hafta geçti de şu 2 gün nasıl geçicek bilmiyorum cumartesi randevum var 2li test için konuşacağım, devlet hastanesin de yaptıran var mı 2li testi acaba ?
Ben devlette yaptırdım canım pazartesi günü normal doktorun odasından başka bir odada (ultrason) yazıyordu kapıda orda baktılar ense kalınlığına ama bana bebeği göstermedi 1 dakika baktıysa bilemiyorum güzel hareketli dedi kaldırdı doktorun yanına cıktım oda kendi baktı burun kemiği oluşmuş dedi oda 1 2 dakika sürmedi ama ben hareketini filan hiç bir sey görmedim hemen oldu bitti 3 hafta sonra kan sonucu cıkar o zaman gel dedi açıkcası hiç tatmin olmadım ben daha güzel ayrıntılı görürüm diye hayal ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…