2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende Hollandada yaşıyorum. Hiç bilmiyorum buranın sistemini. Hamilelik boyunca toplam 3 kez ultrason oluyor demişlerdi ben 2 hakkımı kullandım zaten Bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum.
Burdada 3 yada 4 normali benim ikinci hamileligim burda ilkinde sorunlarim cok oldugu icin cok fazla girdim ultrasyona rahim agzina dikis atildi bundada atilacak muhtemelen onun icin ayri kontrollerim var ikiz oldugu icin 4 haftada bir rutin ultrasyon var ve ayrica ikiz bolumu gorecek ayrica dediler. İnan ki gebeligin saglikli gecsin cok gorme daha iyi ben ilk hamileligimde hastaneden tiksinmistim artik bundada oyle olacak muthemelen bugun diyolar randevularin cok olacak buna kendini hazirla diye

Bende çok fazla ultrasona girmeyi doğru bulmuyorum aslında, gerekte yok zaten. Ama 3 hakta cok az sanki Ben ilk gittiğimde ebe bebeği göremedi, haftaya tekrar gel dedi. Böylece en başında iki hakkımı kullanmış oldum. Haftaya perşembe kontrole çağırdı, eşim diyorki illaki ultrasonda bakar, yoksa neden çağırsın. Gittiğimde soracağım nasıl ilerleyeceğiz diye. Senin ikiz olduğu için ekstra kontroller olur tabi. Umarım bu kez daha rahat bir hamilelik geçirirsin.

Maşallah suhanAllah Allah nazarlardan korusun miniginizi de sizi de

Merhaba hoş geldiniz aramıza tecrübeli anne

Masallah esinin egitimini desteklemesine hayran kaldim gercek mucadele vermissiniz ikinizde takdir ettim

Korkma inşallah güzel çıkar sonucun. Stresi boşuna yapıyoruz aslında bu süreçte bizim elimizden gelen hiç bir şey yok sonuçta hepsi Allah'ın takdiri
Kesinlikle canim saglik taramasi ya o endiselendirdi bisey de olacaksa Allah tan ona da kabulum insallah guzel haberler alirim

Canim saglik olunca ucunda ondan korkuyoruz annelik ic gudusu kayipta olunca bende ilk bebek yas var 7 yil sonunda ama yinede diyorum Allah im hakkimda hayirlsiini versin ne verirse guzel verir diyorum,seninki benden erken canim guzel saglikli haberle gel bekliyoruz yaz bende 12.30 hepsini diyecegim dedi insallah cinsiyet heyecsnim yok benim saglikli olsun diye dua ediuorum ve evladim icin hayirlisi olsun diyebhwp dua ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…