2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hiç takma kafana gerçekten böyle çok duyduğum oluyor sonra düzeliyor, burun kemiği de görünmüş zaten Sen ne hissediyorsun cinsiyetini ?

Bugün aksamuzeri bir karnim sisti catlayacagim sandim. Biraz fazla yemek yemistim resmen sanci cektim sanki asiri tuvaletim varmis gibi nefes alamadim taytin belı aşırı sıkmış gibi geldi

Kız diyenler ağzınızdan bal damlıyor
Bu arada fetal dna Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde 300 tl karşılığında yapılıyormuş. Normalde 15000 tl civarıymış sanırım fiyatlar.

Allaha emanet olsun bir şey olmaz allahın izniyle. Ben de bu hafta gideceğim soracağım doktoruma. Artık pilatese başlamak istiyorummm
Amin inşallah pilates çok faydalı oluyor sadece doğum için değil hamilelik surecinde ruh sağlığına bile iyi geliyor bende sorayım iyi aklıma getirdiniz

Ortaya çıkan eseri gördükten sonra insan ustalık eserini görmek istiyor 3 numaradan duyurulur söyle bebeklerim var benim tabi şimdi biri 10 biri 7 yaşında Rabbim uzun ömür versin

Eklentiler

• Screenshot_20240227_122215_Instagram.webp
    44 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…