2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İşte o ağrıyı biliyorum kızımda öyleydi ama bu kasıklardan değil direkt karnımdan başlıyor bilmiyorum her gebelik farklı olabilir gerçi

kediannesibiri herkese merhabalar biraz geç oldu ama bende aranıza katılayım dedim
Yaş 40
İstanbul
12.01.2023
Kese ve kalp atışı 6+4
Tahmin: kız
Öykü
Tahmini doğum: 20/10/2024
Canım gözden kaçırmışım sat 2023 yazmışsın yanlışlıkla hemen ekliyorum hoşgeldin

Güncellemeci geldiiiiii Bekliyorum kızlar

Ben varım canım D k vitamini, B12, Demir & C, Magnezyum ve omega 3 & multivitamin. Çok ağır geldiğini hissedersem dönüşümlü kullanıyorum sadece demiri hiç aksatmıyorum.

Ben varım canım D k vitamini, B12, Demir & C, Magnezyum ve omega 3 & multivitamin. Çok ağır geldiğini hissedersem dönüşümlü kullanıyorum sadece demiri hiç aksatmıyorum.
Birde benim ilk kullandığım vitaminler ağır geldi canım tüm vücudum alerji oldu
farklı türevlerine geçtik şimdilik gidiyoruz bakalım inş sorunsuz tamamlarız bu dönemleri

Bende instagramda gördüm baya haberlere falan çıkmış maliye bakanı da sıcak bakıyormuş, doğurganlık oranı çok düştüğü için böyle bi değişiklik gündemdeymiş
Ya harika olur inşallah Eylüle kalmadan çıkar ya. Tabi ücretsiz izin hakkı gibi bir şey olmaz inşallah. Maaşımız da versinler

Kızlaaar analık izninin bir yıla çıkması şu an gündemdeymiş inşallah bize de yetişir ya 4 ay çok kısaydı zaten

Özel sektör de gündemde mi ayy inşallah yetişir kızlar dr kontrolüm vardı bugün çok şükür hersey yolunda dedi. Rahim bebek aşağı birsey yakın dedi anlamadım ne yani dedim normal doğum riskli dedi ee ben zaten sezeryan istiyorum dedim onda da kanama durmama riski var dedi ama risk bunlar ileri haftalar da belli olur dedi. Onun dışında bebisim cok iyiymiş maşallah. Çok yaramaz ama yüzünü göstermiyor çok. Dr 25 dk boyunca ultrason baktı zar zor anlık döndü gözüne bobregine vb bakması gereken yerlere zor baktı. Sonrasında baktığımız da da rahmimde hafif kasılma varmış o kasilmaya kafasını gommus eliyle kasilmayi keşfediyordu meraklı miniğim aynı babası eşim de kesfetmeyj sever

Magnorm bana verdi ise yaramadı daha iyi bişe kullanırsın dedi magnimore verdi biraz pahalı ama en iyisi bu bütün agrilarimi kesti

Kızlaaar analık izninin bir yıla çıkması şu an gündemdeymiş inşallah bize de yetişir ya 4 ay çok kısaydı zaten
inşallah inşallah öğretmenim 2 ay doğum sonrası çok saçma bir durum 3 aylık bebeği kime bırakalımda işe başlayalım yerinde bir karar olur

inşallah inşallah öğretmenim 2 ay doğum sonrası çok saçma bir durum 3 aylık bebeği kime bırakalımda işe başlayalım yerinde bir karar olur
Ay ben de öğretmenim iyi kötü ilk dönemi kapatabiliyorum izinle ama ikinci dönem ne yapacağım zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…