- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #14.321
Beni bir saatte dahi yorduMerhaba guzel anneler
Bugun detayli ultrasyonumuz vardi bebeklerimin ikiside saglikli gelisimleri iyi tum organlari incelendi dudaklarina kadar herseyleri iyi cok sukur ikiz oldugu icin cok uzun surdu bir bucuk saat sirt ustu uzaniyordum beni yordu
Ama sagliklilar cok sukur rahim agzimi olcu 17. Haftada 38’mm ken ilk olcumunde 31’mm cikti tekrar olctu 36’mm cikti ama sisteme 31 i koyacagim ki daha sik incelenmen icin dedi. Suan stres yapma uzunlugu sinirin ustunde rahim agzida kapali dedi.
Aynen oyle gercekten arada bir tuvalete gonderildim rahim agzi kontrolu icin iki dkka ayakta durup gelmek biraz rahatlatti ama dedigin gibi bitsin diye isteyince kendimden utandim ama yoruldumdaBeni bir saatte dahi yorduBir buçuk saatte ne kadar yormuş olabileceğini tahmin edebiliyorum. Bir yandan da hiç bitmesin istiyor insan, her şeyi en net ve en doyasıya görebildiğimiz muayene çünkü. Karmakarışık duygular
Ben magnezyumu sormuştum geçen gün bel ağrım için, kramplara faydası olur bel ağrısına etki etmez ama kullanabilirsin demişti. Bende krambım olmadığı için boşuna kullanmak istemedim. Zararı neymiş peki yaziyormu internette?İyi geceler herkeseaşırı kas spazmı ve seğirmesi yaşadım gece uykudan bacaklarım acıyarak kalktım doktorda bana magnorm diye bir magnezyum ilacı verdi. Az önce içtim İnternetten bakayım dedim bazı doktorlar hamilelikte magnezyum takviyesi önermiyor. içtiğim ilaç için de yeterli çalışma vs yok diyor aşırı moralim bozuldu aranızda kullanan var mı
Bana da bugün yazdı doktorum ve kullanmaya başladım.İyi geceler herkeseaşırı kas spazmı ve seğirmesi yaşadım gece uykudan bacaklarım acıyarak kalktım doktorda bana magnorm diye bir magnezyum ilacı verdi. Az önce içtim İnternetten bakayım dedim bazı doktorlar hamilelikte magnezyum takviyesi önermiyor. içtiğim ilaç için de yeterli çalışma vs yok diyor aşırı moralim bozuldu aranızda kullanan var mı
Günaydınnnİyi geceler herkeseaşırı kas spazmı ve seğirmesi yaşadım gece uykudan bacaklarım acıyarak kalktım doktorda bana magnorm diye bir magnezyum ilacı verdi. Az önce içtim İnternetten bakayım dedim bazı doktorlar hamilelikte magnezyum takviyesi önermiyor. içtiğim ilaç için de yeterli çalışma vs yok diyor aşırı moralim bozuldu aranızda kullanan var mı
ben de magnorm kullanıyorum. her gün değil ama 2-3 günde bir içiyorum çünkü bende çok fazla kramp olmadı henüz.İyi geceler herkeseaşırı kas spazmı ve seğirmesi yaşadım gece uykudan bacaklarım acıyarak kalktım doktorda bana magnorm diye bir magnezyum ilacı verdi. Az önce içtim İnternetten bakayım dedim bazı doktorlar hamilelikte magnezyum takviyesi önermiyor. içtiğim ilaç için de yeterli çalışma vs yok diyor aşırı moralim bozuldu aranızda kullanan var mı
Ya ben de tam tersine ben az mı kullanıyorum acaba diyorumBana da kullanmamı önerdi magnezyumu doktorum bende bugün alıp başladım ama bana baya fazla şey verdi ya içinde folik asit bulunduran multivitamin kullanıyorum ayrıca d k vitamini b12 vitamini son olarak ta magnezyum hepsi ayrı ayrı sanki fazla gibi geliyor bazen bukadar cok takviye kullanan var mı aranızda?
Ben de folik asitli multivitamin d vitamini demir kullanıyorum şu an bi de magnezyum önerdi doktorum onu da aldım ama her zaman kullanmıyorumBana da kullanmamı önerdi magnezyumu doktorum bende bugün alıp başladım ama bana baya fazla şey verdi ya içinde folik asit bulunduran multivitamin kullanıyorum ayrıca d k vitamini b12 vitamini son olarak ta magnezyum hepsi ayrı ayrı sanki fazla gibi geliyor bazen bukadar cok takviye kullanan var mı aranızda?
Ben de ilk üç ay sadece folik asit kullandım. Sonra omega 3lü bir multivitamine geçtik. Bacak krampları başlayınca da dün Magnorm kullanmaya başladım. Yani şu an sadece multivitamin ve Magnorm kullanıyorum. Demir ilacı, kan ilacı, d vitamini falan yok bende.Ya ben de tam tersine ben az mı kullanıyorum acaba diyorumMultivitamini ilk 3 ay kullandım. Sonra onu bırakıp gyno ferro sanol (içinde demir-b12 ve folik var), devit damla ve magvital başladım. Bütün kullandığım bu takviye olarak. Kalsiyum falan hiç yok o yüzden her gün yoğurt peynir süt yükleniyorum Az takviye beni endişelendiriyor biraz
Bence hiç gerek yok endiselenmene canım eminim gıdalardan aliyosundur yeterlidirYa ben de tam tersine ben az mı kullanıyorum acaba diyorumMultivitamini ilk 3 ay kullandım. Sonra onu bırakıp gyno ferro sanol (içinde demir-b12 ve folik var), devit damla ve magvital başladım. Bütün kullandığım bu takviye olarak. Kalsiyum falan hiç yok o yüzden her gün yoğurt peynir süt yükleniyorum Az takviye beni endişelendiriyor biraz
Magnezyum ileri gebelik haftalarında gerçekten kurtarıcı oluyorBen de folik asitli multivitamin d vitamini demir kullanıyorum şu an bi de magnezyum önerdi doktorum onu da aldım ama her zaman kullanmıyorum
Geçmiş olsun iki gündür bende kasikta başlayan bir ağrı yaşıyorum sonrasinda karnıma hatta kaburgalarima kadar yayılıyor çok uzun sürmeyince endişe etmiyorum bebisler büyüyor ve kendine yer açmaya çalışıyorlar3 4 gündür yazamadım karnımda ağrı hissediyorum dün randevum vardı devlete almıştım o da onay sistemi çıkmış iptal etmişler sinirlendim neyse pazartesiye aldım hem cinsiyeti tekrar sorup emin olmak için hemde perinatoloji kaydı açtırmak için almıştım birde sağlık durumunu da merak ediyorum karnımın ağrısı endişe veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?