- Konu Sahibi kediannesibiri
- #7.361
Bende Hollandada yaşıyorum. Hiç bilmiyorum buranın sistemini. Hamilelik boyunca toplam 3 kez ultrason oluyor demişlerdi ben 2 hakkımı kullandım zatenTesekkur ederim canim İngilteredeyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Hollandada yaşıyorum. Hiç bilmiyorum buranın sistemini. Hamilelik boyunca toplam 3 kez ultrason oluyor demişlerdi ben 2 hakkımı kullandım zatenTesekkur ederim canim İngilteredeyim.
Hiç takma kafana gerçekten böyle çok duyduğum oluyor sonra düzeliyor, burun kemiği de görünmüş zatenEvet ilk gebeliğim. Sat gore 10+5 im. Ama doktorum bugun ikili taramada 12+4 dedi. Ense kalınlığı icin 2.4mm dedi. Normalde 2 ideal bizim icin ama kafana takman gereken bir sey yok. Sonuçların çıkmasını bekleyelim dedi. Burun kemiği görüldü. Bir hafta sonra Sonuçlar çıkacak bakalım. Çok heyecanlıyımmmm.
Çok teşekkürler bu arada
Bana kız gibi geldi.Merhabalarr. Bende cinsiyet tahmini alabilirrr miyimm lütfen. Doktorum emin olmak icin biraz daha bekleyelim dedi söylemedi bana :))
8. İş günü geldi panoramakızlar selam! aranızda natera panaroma fetal dna testi yaptıran var mı? Ya da yurtdışına giden herhangi bir test yaptıran? Var ise sonuçlarınız kaç günde gelmişti?
Ne zaman bu sonraki kontrol maşallah sata göre baya önde ölçümleri hadi gönlünüzce olsunBen de kız hissediyorum. Bir yandan da hem kardeşim hem de kuzenim kiz bebek doğurdular bu sene. Onların da etkisi var biraz biraz :))
KızBnde oğlumda öyleydim erkek mi canm
Kız gibiMerhabalarr. Bende cinsiyet tahmini alabilirrr miyimm lütfen. Doktorum emin olmak icin biraz daha bekleyelim dedi söylemedi bana :))
Yüksek ihtimal kız bebekMerhabalarr. Bende cinsiyet tahmini alabilirrr miyimm lütfen. Doktorum emin olmak icin biraz daha bekleyelim dedi söylemedi bana :))
Sen bensin birax yedim ama eve almıyorum turşu artık ödem çok oluyor yoksa fena yerimMaşallah bende bu ara salata turşusuna sardım sürekli canım ekşi şeyler çekiyor böyle bol limonlu falan![]()
Sabah açken belirgin değil ama bi şeyler yemeye başlayınca su içince baya belirginleşiyoSelam kızlar, sizin de karnınız dışardan farkedilmeye başladı mı![]()
Evet benim öbür hamilleliklerimde de çıkardı hemen. Ne kadar zayıf olsamda iç karnım yok çok su içsem bile çıkardıSelam kızlar, sizin de karnınız dışardan farkedilmeye başladı mı![]()
Benim absürt bir şekilde büyüdü karnım. Ileri ki aylarda bilmiyorum nasıl olacakSelam kızlar, sizin de karnınız dışardan farkedilmeye başladı mı![]()
Amin inşallahAllaha emanet olsun bir şey olmaz allahın izniyle. Ben de bu hafta gideceğim soracağım doktoruma. Artık pilatese başlamak istiyorummm![]()
Ortaya çıkan eseri gördükten sonra insan ustalık eserini görmek istiyorBir de kızlar konu başlığından bağımsız 2. 3. Çocuklara nasıl karar verdiniz? Ben tek çocuğum kardeş duygusunu hiç bilmiyorum, çocuğum da tek olur diye düşünüyorum ama 2 3 çocuğu olanların tecrübelerini almayı çok isterim gelecek planlamam için![]()