2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Kızlar günlerdir oğlanın vücudundaki döküntüleri düşünüyorum. 5 aydır yemediğim ne yedim diyodum avokado yedim yediğim tek değişik şey oydu ve bezini değiştirdik. Hatta dün yine avokado yedim sanki döküntüler daha da kızarmış gibi. İlgisi var mı bilmiyorum ne diyosunuz?

Sanırım avokado da alerjen gıdalardan. Mümkün.

Maşallah canım benimki de öyle. Gören herkes diyor çok uzun çok kilolu ne veriyorsun falan. Ben bazen günde bir veya en fazla iki veriyorum hatta onu bile içmiyor. Bende diyorum acaba sütümüz mü yağlı yoksa yediklerimiz mi yarıyor? Çünkü ben aşırı sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bol kuruyemiş kuru meyve incir hurma salata et tavuk ıspanak ne varsa yiyorum onlardan da kaynaklı olabilir

Şampuanını veya deterjanını değiştirdin mi? Bezden dolayı tüm vücutta döküntü olmaz. Ek gıdaya başladın mı canım ? Bence alerjik besinleri üst üste yediysen o etki etmiş olabilir. Kakasına bi bak mukus veya kan var mı?

Yok hiçbir şeyi değişmedi kakası da normal doğru diyosun bezden olsa ensesinde kızarıklığı ne işi var. Ek gıdaya da başlamadım ay kafayı yicem neden oldu bu yaa

Yok hiçbir şeyi değişmedi kakası da normal doğru diyosun bezden olsa ensesinde kızarıklığı ne işi var. Ek gıdaya da başlamadım ay kafayı yicem neden oldu bu yaa
İsilikte olabilir canım. Sadece ensesinde boyun kısımlarında çenesinde varsa kıyafette tahriş etmiş olabilir

Milletin çocuğu oyuncaklarla oynar benim bebe sopayı çekiştirip oyuncakların sallanmasını izliyor onu öğrenmiş sallayıp duruyor sopayı Eki Görüntüle 3538624
ayyynısını benimki yapıyor oğlum oyuncaklara asılacaksın diyorum o yanlardaki boruları çekiştiriyor maşallah bu arada şirineye

oy kıyamam... egzama gibi geldi bana. bizde de ensede minik minik kırmızılıklar var ama bundan farklı. el sürünce hissedilmiyor. bunlar biraz daha kuruluk gibi di mi? doktor ne der acaba? alerjidir belki. inşallah geçer kendiliğinden Cucuthecatt

Cucuthecatt Canım bu egzema neden hepimizin çocuğunda aynı zamanlarda belli oldu yaa. Daha doğru düzgün ek gıdaya bile başlamamışken. Bioderma kullan çok iyi geliyor cilde bi zararı da yok. Şampuanını da bioderma al çok iyi. Ben deterjanını da değiştireceğim. Bide kızlar elinizden geldikçe bebişlerin kıyafetleri yıkandıktan sonra durulamaya da alın ne olur ne olmaz ciltleri aşırı hassas çünkü. Şu an tüm yediklerimizde her şeyde bişey çıkıyor. Tavuğu bugün gördüm 4 tavuktan birinde salmonella çıkıyor. Artık yemeyecegım

Doktor emin olamadı yumurtadan mı dedi ama 4 gündür yumurta yemiyorum. Stelatopia önerdi sipariş verdim de daha gelmedi kuruluktan mı oldu alerji kaynaklı mı ona bakıcaz. Çok üzülüyorum ya ne yapmam lazım deterjanını falan mı değiştirsem hipoalerjenik mi almam lazım neden olur egzama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…