- 17 Temmuz 2022
- 4.579
- 3.939
- 83
- 30
Stelatopia önerdi onu sipariş ettim işe yaramazsa bioderma da aklımda. Ben parfüm bile sıkmıyorum etkilenmesin diye. Kıyafetleri kurutmada tozdan tüyden arınıyo zaten deterjanınu değiştirebilirim belki ama şimdiye kadar bir sorun olmamıştı bilmiyorum..Cucuthecatt Canım bu egzema neden hepimizin çocuğunda aynı zamanlarda belli oldu yaa. Daha doğru düzgün ek gıdaya bile başlamamışken. Bioderma kullan çok iyi geliyor cilde bi zararı da yok. Şampuanını da bioderma al çok iyi. Ben deterjanını da değiştireceğim. Bide kızlar elinizden geldikçe bebişlerin kıyafetleri yıkandıktan sonra durulamaya da alın ne olur ne olmaz ciltleri aşırı hassas çünkü. Şu an tüm yediklerimizde her şeyde bişey çıkıyor. Tavuğu bugün gördüm 4 tavuktan birinde salmonella çıkıyor. Artık yemeyecegım
Ek gıdaya başladın mı? Normalde egzama alerji ek gıdaya başlayan bebeklerde görünür eğer bu hastalıklar varsa o zaman kendini belli eder. Ya da yenidoğan bebeklerde kakasından anlaşılırStelatopia önerdi onu sipariş ettim işe yaramazsa bioderma da aklımda. Ben parfüm bile sıkmıyorum etkilenmesin diye. Kıyafetleri kurutmada tozdan tüyden arınıyo zaten deterjanınu değiştirebilirim belki ama şimdiye kadar bir sorun olmamıştı bilmiyorum..
Başlamadım 2 haftadan fazla oldu en son parmağımın ucuyla çorbanın tadına baktırmıştım ne tepki vercek diye ama minnacık bi şeydi ondan değil bence. Belki de gıda yüzünden değildir bütün çocukluğum boyunca ellerimde egzama vardı kalem bile tutamıyodum hala çok deterjana soğuğa maruz kalırsam ortaya çıkıyor genetik olabilir mi bilmiyorumEk gıdaya başladın mı? Normalde egzama alerji ek gıdaya başlayan bebeklerde görünür eğer bu hastalıklar varsa o zaman kendini belli eder. Ya da yenidoğan bebeklerde kakasından anlaşılır
Evet genetik canım. Ama bebeğinde bir anda çıkmışsa eğer bir şey tetiklemiş olabilir.Başlamadım 2 haftadan fazla oldu en son parmağımın ucuyla çorbanın tadına baktırmıştım ne tepki vercek diye ama minnacık bi şeydi ondan değil bence. Belki de gıda yüzünden değildir bütün çocukluğum boyunca ellerimde egzama vardı kalem bile tutamıyodum hala çok deterjana soğuğa maruz kalırsam ortaya çıkıyor genetik olabilir mi bilmiyorum
ailede kimsede var mı? nemlendirmemekten olsa sanki daha genel bi kuruluk mu olurdu ben de bilemedim hiç. üzülme canım ya geçici bişeydir bu. bebiş senin kadar rahatsız olmuyordur bile belkiDoktor emin olamadı yumurtadan mı dedi ama 4 gündür yumurta yemiyorum. Stelatopia önerdi sipariş verdim de daha gelmedi kuruluktan mı oldu alerji kaynaklı mı ona bakıcaz. Çok üzülüyorum ya ne yapmam lazım deterjanını falan mı değiştirsem hipoalerjenik mi almam lazım neden olur egzama
Bayağı tuhafBağlanacak kadar zaman geçirmedi tatil öncesi 3 gün geldi sadece
Başka bir derdi mi var acaba? Söyleyemediği. Ekonomik, sosyal?Kocam bey gitgide benden uzaklaşmaya başladı resmen köşe bucak adamı kovalar oldum ya ne öpme var ne sarılma kv çocuğa bakıyor insan Bi yatak odasına çağırır eder yok kv gece çocuğu uyutuyor bazen geçen gün yatağa elbise serdim yeni Bi tane alıp gizli gizli da mutfaktan izledim adam yataktan aldı elbiseyi ahşap beşiğin üstüne attı girid yorganın içine uyudu ertesi gün elbiseyi bu sefer onun kıyafetlerinin olduğu bölüme astım gene hiçbir atak yok tam anlamıyla vazgeçtim dün akşam duş alacaktı peşinde gezdim resmen duş alacak diye kendi havlumu felan bile hazırladım gördü Bi baktım ben çocuğu uyuturken çoktan duşa girmiş bende hiç duşa girmedim bu sefer havluyu kalktım yerine koydum ama yok yani resmen beni istemiyor gündüz bile kaç kere seni istiyorum gibisine şakalar yaptım anlamaması mümkün değil ya geçen gün acaba başkası mı var dedim onun tahmin etmeyeceği Bi zamanda telefonunu didik didik kurcaladım ama bişey bulamadım
Yok ben iki göğsü 30ar dk sağiyorum. Bende şarjlı 2 pompa var. A aynı anda takip 30 dk. Olmazsa artık 15 dk sagarim birde onu deneyeyimYeterli süt çıkıyorsa 15’er dk olmalı bildiğim kadarıyla yani yine 30 dk toplam
Evet biberonla azaltmaya çalışmadan önce sabahları 360cc çıkıyordu (hani gece sağmayınca). Gün içinde de 2,3 saatte bir 200cc çıkıyordu. Ama oğlum 3,4 saatte bir 120-140 arasi içebiliyor maksimum. Günlük 400cc boşa gidiyordu ve artık baş ağrısı yapmaya başlamıştı. Şimdi o az sagdigim gün epey azaldı. Geceden sabaha 240cc çıktı. Öğünlerde de 100cc çıkıyor ama artik 3,4 saatte bir sağiyorum. Yani ben o kadar çok yemekte yiyemiyorum bence besinim yetersiz geliyordu o miktar süte. Suyuda aynı şekilde. Günde 2,3 lt max içebiliyorum. Zaten saçlarımda avuç avuç dökülüyor. H hermionegrangerSen biberonla mı besliyosun sadece? Kaç cc çıkıyor 30 dakikada
Sende gecelikle yatağa gir ondan önce. Ama çok iddialı bişey olsun. Eğer o zamanda karşılıksız bırakıyorsa yapıştır bi tane ensesine yat uyu sonraKocam bey gitgide benden uzaklaşmaya başladı resmen köşe bucak adamı kovalar oldum ya ne öpme var ne sarılma kv çocuğa bakıyor insan Bi yatak odasına çağırır eder yok kv gece çocuğu uyutuyor bazen geçen gün yatağa elbise serdim yeni Bi tane alıp gizli gizli da mutfaktan izledim adam yataktan aldı elbiseyi ahşap beşiğin üstüne attı girid yorganın içine uyudu ertesi gün elbiseyi bu sefer onun kıyafetlerinin olduğu bölüme astım gene hiçbir atak yok tam anlamıyla vazgeçtim dün akşam duş alacaktı peşinde gezdim resmen duş alacak diye kendi havlumu felan bile hazırladım gördü Bi baktım ben çocuğu uyuturken çoktan duşa girmiş bende hiç duşa girmedim bu sefer havluyu kalktım yerine koydum ama yok yani resmen beni istemiyor gündüz bile kaç kere seni istiyorum gibisine şakalar yaptım anlamaması mümkün değil ya geçen gün acaba başkası mı var dedim onun tahmin etmeyeceği Bi zamanda telefonunu didik didik kurcaladım ama bişey bulamadım
Acaba açık açık konuşsan mı sorun ne diyeKocam bey gitgide benden uzaklaşmaya başladı resmen köşe bucak adamı kovalar oldum ya ne öpme var ne sarılma kv çocuğa bakıyor insan Bi yatak odasına çağırır eder yok kv gece çocuğu uyutuyor bazen geçen gün yatağa elbise serdim yeni Bi tane alıp gizli gizli da mutfaktan izledim adam yataktan aldı elbiseyi ahşap beşiğin üstüne attı girid yorganın içine uyudu ertesi gün elbiseyi bu sefer onun kıyafetlerinin olduğu bölüme astım gene hiçbir atak yok tam anlamıyla vazgeçtim dün akşam duş alacaktı peşinde gezdim resmen duş alacak diye kendi havlumu felan bile hazırladım gördü Bi baktım ben çocuğu uyuturken çoktan duşa girmiş bende hiç duşa girmedim bu sefer havluyu kalktım yerine koydum ama yok yani resmen beni istemiyor gündüz bile kaç kere seni istiyorum gibisine şakalar yaptım anlamaması mümkün değil ya geçen gün acaba başkası mı var dedim onun tahmin etmeyeceği Bi zamanda telefonunu didik didik kurcaladım ama bişey bulamadım
Gündüz resmen seni istiyorum diye yüzüme söyledim anlamaması imkansız bence yaErkekler imaları anlama konusunda baya salak oluyolar direkt söylemeyi deneseme bakalım ne diyecek. Anlamamış olabilir belki
Fiyat bilgisi detay yazar mısın acaba?Kızlaaaar ben bugün ria spiral taktırdııımŞimdilik 4-5 yıl kadar çıkartmayı düşünmüyorum hayırlı uğurlu olsun sizinle paylaşmak istedim
Teşekkür ederiiimHayırlı olsuun
Canım para vermedim. hormonsuz ria olanı devlet karşılıyor. Hormonlu olanlar paralıymışFiyat bilgisi detay yazar mısın acaba?
Aa devlet takıyo mu nasıl oluyoTeşekkür ederiiiminşallah sıkıntı çıkarmaz amin
Canım para vermedim. hormonsuz ria olanı devlet karşılıyor. Hormonlu olanlar paralıymış
O zaman bi sorun mu var neden uzaksın neden istemiyosun diye sorsana konuşmadan düzelmez o konuGündüz resmen seni istiyorum diye yüzüme söyledim anlamaması imkansız bence ya
Adetinin ortalarında gidiyorsun kadın doğum doktoruna. Spiral taktırmak istiyorum diyorsun. Aile planlama veya muayene odasında ilgili kişiler takıyor. Çok basit hızlı bi işlemAa devlet takıyo mu nasıl oluyo
Ben çocukken ellerimde vardı sadece. Hala bazen çok kurursa çok deterjana maruz kalırsam çıkarailede kimsede var mı? nemlendirmemekten olsa sanki daha genel bi kuruluk mu olurdu ben de bilemedim hiç. üzülme canım ya geçici bişeydir bu. bebiş senin kadar rahatsız olmuyordur bile belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?