2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Stelatopia önerdi onu sipariş ettim işe yaramazsa bioderma da aklımda. Ben parfüm bile sıkmıyorum etkilenmesin diye. Kıyafetleri kurutmada tozdan tüyden arınıyo zaten deterjanınu değiştirebilirim belki ama şimdiye kadar bir sorun olmamıştı bilmiyorum..

Ek gıdaya başladın mı? Normalde egzama alerji ek gıdaya başlayan bebeklerde görünür eğer bu hastalıklar varsa o zaman kendini belli eder. Ya da yenidoğan bebeklerde kakasından anlaşılır

Ek gıdaya başladın mı? Normalde egzama alerji ek gıdaya başlayan bebeklerde görünür eğer bu hastalıklar varsa o zaman kendini belli eder. Ya da yenidoğan bebeklerde kakasından anlaşılır
Başlamadım 2 haftadan fazla oldu en son parmağımın ucuyla çorbanın tadına baktırmıştım ne tepki vercek diye ama minnacık bi şeydi ondan değil bence. Belki de gıda yüzünden değildir bütün çocukluğum boyunca ellerimde egzama vardı kalem bile tutamıyodum hala çok deterjana soğuğa maruz kalırsam ortaya çıkıyor genetik olabilir mi bilmiyorum

Evet genetik canım. Ama bebeğinde bir anda çıkmışsa eğer bir şey tetiklemiş olabilir.

ailede kimsede var mı? nemlendirmemekten olsa sanki daha genel bi kuruluk mu olurdu ben de bilemedim hiç. üzülme canım ya geçici bişeydir bu. bebiş senin kadar rahatsız olmuyordur bile belki

gece 2 de uyandı emdi, tam geri uyuttum yatırdım derkeeen kaka yapmaya başladı normalde gece yapmaz. bi daha ayıldı altını değiştirince. şimdi asla uyumuyor zalim kaka....

Başka bir derdi mi var acaba? Söyleyemediği. Ekonomik, sosyal?

Sen biberonla mı besliyosun sadece? Kaç cc çıkıyor 30 dakikada
Evet biberonla azaltmaya çalışmadan önce sabahları 360cc çıkıyordu (hani gece sağmayınca). Gün içinde de 2,3 saatte bir 200cc çıkıyordu. Ama oğlum 3,4 saatte bir 120-140 arasi içebiliyor maksimum. Günlük 400cc boşa gidiyordu ve artık baş ağrısı yapmaya başlamıştı. Şimdi o az sagdigim gün epey azaldı. Geceden sabaha 240cc çıktı. Öğünlerde de 100cc çıkıyor ama artik 3,4 saatte bir sağiyorum. Yani ben o kadar çok yemekte yiyemiyorum bence besinim yetersiz geliyordu o miktar süte. Suyuda aynı şekilde. Günde 2,3 lt max içebiliyorum. Zaten saçlarımda avuç avuç dökülüyor. H hermionegranger

Sende gecelikle yatağa gir ondan önce. Ama çok iddialı bişey olsun. Eğer o zamanda karşılıksız bırakıyorsa yapıştır bi tane ensesine yat uyu sonra

Reactions: Gao
Acaba açık açık konuşsan mı sorun ne diye

Kızlar merhaba. Ben de eylül annesi olacaktım ama oğlum prematüre doğduğu için haziran annesi oldum. Şuan düzeltilmiş 4.5 aylık miniğim ama 7.5 aylık normalde. Hala sütümü sağıp veriyorum mama da veriyorum çünkü iştahı çok az. Kilo alımı da az diye doktor mama vermemi söyledi. Benim size sormak istediğim bebeğini sağımla besleyen var mı? Emmedi beni ve hala da emmek istemiyor. Her sağım 1 saat sürüyor memeyi sıkmazsam hiç çıkmıyor sürekli sağarken sıkıyorum öyle çıkıyor 1 saat sonunda 130-140 ml arası çıkıyor 2 memeden toplam. Artık 6 saatte bir sağıyorum bazen 160 ml çıkıyor bazen 120 değişiyor ama hep sıkmam gerekiyor mememi. Ve sürekli mastit oluyorum göğsüm düğümleniyor artık göğüs ağrısı çekmekten illallah ettim. Sağ olsun annem de gelmiyor tek başıma bakıyorum oğluma. Uykuları yarım saat doğru düzgün süt sağamıyorum bile. Çok yoruldum. Size sormak istediğim sütü sağmayı bırakan var mı nasıl bir yol izlediniz? Bebeğim 95 gün yoğun bakımda kaldı o sürede de hep sağmıştım. Artık oğlumla güzel vakit geçirmek istiyorum ama süt sağmaktan vaktim yok. Kayınvalidem varken yine düzenli sağıyordum ama şuan kimsem yok evde tek bakıyorum eşim gelene kadar da hiç durmuyor oğlum yani 1 saat süt sağamıyorum hem anne sütü alsın diyorum ama o kadar zor çıkıyor ki çok yoruldum bana bir fikir verin nolur. Dolaba 1.5 aylık süt stoğu yaptım iştahı az olduğu için sütleri dondurdum. Doktor Öge çultu kantaroğluna götürdüm oğlumu muayeneye o bile süt sağma artık 1 saat çok ben hayatta sağmazdım dedi.

ailede kimsede var mı? nemlendirmemekten olsa sanki daha genel bi kuruluk mu olurdu ben de bilemedim hiç. üzülme canım ya geçici bişeydir bu. bebiş senin kadar rahatsız olmuyordur bile belki
Ben çocukken ellerimde vardı sadece. Hala bazen çok kurursa çok deterjana maruz kalırsam çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…