- 25 Ocak 2024
- 811
- 708
- 23
- 29
Emmemesi dünyanın sonu değil ama ben kocakarı yöntemiyle memeye döndürdüm. Bal sürdüm mememe. Bu çok yanlış bal şimdi olsa pekmez reçel falan sürerdim. Ama bizde işe yaradı. Hala sütün varken istersen bir de böyle dene.Keşke emseydi. O kadar üzüldüm ki emmedi diye. Sağlıklı olsun da ne şekilde beslenirse beslensin dedim.
https://share.temu.com/rsWGbLc9HNA Bunları kullanıyolarEmmemesi dünyanın sonu değil ama ben kocakarı yöntemiyle memeye döndürdüm. Bal sürdüm mememe. Bu çok yanlış bal şimdi olsa pekmez reçel falan sürerdim. Ama bizde işe yaradı. Hala sütün varken istersen bir de böyle dene.
Özbekistanda da biberon ucu şeklinde silikon göğüs ucu kullanarak söndürüyorlar. Türkiye de var mı bilmiyorum ama
anlıyorum, siz çok daha iyi bilirsiniz tabii ki ben sadece bi cesaretlendirme olarak söyledim. kolaylıklar diliyorumBir de emzirme danışmanlığı aldım ama emmiyor. Yani zorlayacak bir durumda değilmişim.
Ay senin yönlendirdiğin emzirme danışmanı da o kadar tatlı biriydi ki. Bana önce bunları bunları deneyin olmazsa beni tekrar arayın dedi. Diğer danışmanlar hemen fiyat vermişlerdi. Çok tatlı bir kadın gerçektenanlıyorum, siz çok daha iyi bilirsiniz tabii ki ben sadece bi cesaretlendirme olarak söyledim. kolaylıklar diliyorum
Kim acaba benim de ihtiyacım var sanırımAy senin yönlendirdiğin emzirme danışmanı da o kadar tatlı biriydi ki. Bana önce bunları bunları deneyin olmazsa beni tekrar arayın dedi. Diğer danışmanlar hemen fiyat vermişlerdi. Çok tatlı bir kadın gerçekten
Ben Ikea antilop aldım. Henüz başlamadık kullanmaya.Mama sandalyesi alan var mı? 5.5 aylık olunca tadımlara başlarız dedi doktorumuz mama sandalyesi bakıyorum kararsız kaldım nasıl bir şey alsam diye
Ayak aparatı aldınız mı altına yoksa aparatı var mı?Ben Ikea antilop aldım. Henüz başlamadık kullanmaya.
İkisi farklı şeyler atopi ile alerji aynı şey değilİşte o döküntü. Atopik dermatit diye geçiyor. Alerjiden kaynaklı çıkıyor
Amazondan aldım silikon uç biberon gibi olan bir iki aldı sonra yine emmedi. Hatta instagramda tülin diye bir ebe var onda gördüm. Ben de reçel sürdüm reçeli yaladı sonra memeyi diliyle itti. Emme isteği çok ama biberonu emmek istiyor asla mememi emmiyor. Zaten 27 haftalık doğdu ne hamileliği yaşayabildim ne çocuğumu hemen kucağıma alabildim çok üzüldüm emmedi diye hala üzülüyorum. Sadece beslenme için değil aramızdaki bağ daha kuvvetli mi olurdu bilmiyorum içinde çok ukte kaldı.Emmemesi dünyanın sonu değil ama ben kocakarı yöntemiyle memeye döndürdüm. Bal sürdüm mememe. Bu çok yanlış bal şimdi olsa pekmez reçel falan sürerdim. Ama bizde işe yaradı. Hala sütün varken istersen bir de böyle dene.
Özbekistanda da biberon ucu şeklinde silikon göğüs ucu kullanarak söndürüyorlar. Türkiye de var mı bilmiyorum ama
Keşke işe yarasaydıanlıyorum, siz çok daha iyi bilirsiniz tabii ki ben sadece bi cesaretlendirme olarak söyledim. kolaylıklar diliyorum
Evet sleepy uzun ve dar, ondan taşma yapıyor sanıyorum. Ama 4’ün lastiksiz olması üzdü Molfixte yaaaSleepy uzun ama geniş değil. Molfixin sırtı daha uzun, önü iyiydi. Sleepy arkalı önlü gereksiz uzun geliyor 60 cm bebek. Molfix 3 var bende lastikli. 4 lastiksizmiş bi de. Neden böyleler anlamıyorum. Prima aktif daha küçük geliyor bana. Premium care hem daha geniş hem daha kalın. Seviyorum onu.
Prima çok güzel ama çok pahalı ya, beze o kadar veresim gelmiyorBen geceleri yine de prrma takıyorum. Primanın aktif bebesi de premıumuna gore daha ince ve kanallar vardı 3 numarada çiş çizgisi yok. Ama hiç çiş sızıntısı olmadı gece bile kullandım bu arada primada gece falan kaka yapsa taşırma olmadı. Benim bebenin kakalardaki tazik azalıyor galiba. ama mesela haftasonu dısarıdayken biraz kaka tasırdı pusette oldıgundan mı yoksa ben bezini değiştirirken mi değirdim anlamadım. Gecen hafta 1 gun de nasıl oldugunu anlamadıgım şekilde bi sort taşması yaşadık primada anakucagındayken mi yaptı 2 dk yataga oturtmustum ozaman mı yaptı yoksa emzirirken mi anlamadım. Emzirirken elimdeki sıcaklık ve ıslaklık kayganlıktan farkettim şimdilik goonda kaka yaptı ama tasmadı bakalım. Miktar kıvam veya tazik farkı olabilir bugunde deneyelim
Heh aradığım karşılaştırmaYetttim bacımm. Ben hem pure and soft hem de premium kullanıyorum. Soldaki premium. Emicilik olarak bence ikisi de hemen hemen aynı. Gece boyu kalıyorlar genelde taşma olmadı hiç. İç dokuları da hemen hemen aynı gibi pure and soft biraz daha pamuksu. Sadece bir iki kez premium göbek bölgesinde kızarıklık yaptığını fark ettim çok kaldığında sanki. Onu dışında ikisinin de sırtı lastikli ama pure and softunki daha sıkı bi lastik kaka taşmasında daha iyi yani . Çiş göstergesi yok pure and softta ama benim için sorun değil. Bunlar 4 numara bu arada. Pure and soft her yerde bulunmuyor sadece bence en büyük sıkıntı o. Bir arada goon kullanıyordum ama onu neden bıraktığımı unuttum
Kesinlikle ya ama bu çok acayip geliyor bana. İnsan nasıl bu yaşadıklarını unutup da gidip bi yeni anneye böyle şeyler söyleyebiliyor anlayamıyorum ben. En büyük hayalidir heralde herkesin, beşiğe koyalım da uyusunİnsanların düşünme yetisi yok bence. Be mübarek hangi anne istemez çocuk beşiğine koyar koymaz uyusun, huysuzlanmadan cok cok emsin, hiç huzursuzlanmasın vs vs. Gerçekten biri yazmıştı mazoşit miyiz kardeşim biz? Şartlar ne gerektiriyorsa herkes ona uygun davranmaya çalışıyor. Hele halihazırda anne olan kişiler, bu süreçten geçmiş olan kişiler psikolojilerini de unutuyor sanırım. İstediğimiz biraz anlayış ya. Böyle insanlara hiiç acımadan laf söylemek lazım. Hem insanı da rahatlatıyor.
Benimkide bu aralar çok zor dönüyor kucağıma alıp sallıyorum 5. Ay oldu gerimemi kaldı valla şaşkınım. Ben yatağından uyutmayı denicem ayağım geçince bakalım o zamanda uyanıcak mıKızlar ben deliricem ya öğlen uykularında 30. Dk uyanıyor ve uykuya geri döndüremiyorumönceden az da olsa dönerdi ama şimdi tamamen uyanıyor bi daha asla uyutamıyorum geri. Ya başında bekliyorum uyanırsa hemen yakalıyım diye ama yok. 3 gündür gecede inanılmaz sık uyanmaya başladı 4. Ay uyku gerilemesi tam geçti mi derken yine başa sardık. Napicam nasıl kırıcam bu 30 dklık uyku döngülerini. Uykuyla başımız dertte hiçbir şey yapamaz oldum ya uyku eğitimi alayım edim artık son çare 10binlerden başlıyor
Onu almadım daha. Ayak aparatı olmuyor içinde.Ayak aparatı aldınız mı altına yoksa aparatı var mı?
Canım merhabalar Rabbim kolaylaştırsın. Geriden geldim kaçırdım affola emzirmek ni istiyorsun bi kaç yöntem söylemek isterimAmazondan aldım silikon uç biberon gibi olan bir iki aldı sonra yine emmedi. Hatta instagramda tülin diye bir ebe var onda gördüm. Ben de reçel sürdüm reçeli yaladı sonra memeyi diliyle itti. Emme isteği çok ama biberonu emmek istiyor asla mememi emmiyor. Zaten 27 haftalık doğdu ne hamileliği yaşayabildim ne çocuğumu hemen kucağıma alabildim çok üzüldüm emmedi diye hala üzülüyorum. Sadece beslenme için değil aramızdaki bağ daha kuvvetli mi olurdu bilmiyorum içinde çok ukte kaldı.hastaneye fln gidince emzirme odasında emziren anneleri görünce içim hala sızlıyor ben emziremedim diye. Çok zor zamanlar geçirdim hala da geçiriyorum Allahım inşallah kolaylaştırır artık
Ayak aparatı muhakkak kullanılmalıymış muhakkak sizde duymussunuzdur zatenOnu almadım daha. Ayak aparatı olmuyor içinde.
Yaa çok sevindim canım. ben de internetten bulmuştum o danışmanı, tereddüt ederek yazmıştım ama bi kere seans alıp sorunu halletmemize rağmen sonrasında sürekli yazdı bana, ilgilendi sağolsunAy senin yönlendirdiğin emzirme danışmanı da o kadar tatlı biriydi ki. Bana önce bunları bunları deneyin olmazsa beni tekrar arayın dedi. Diğer danışmanlar hemen fiyat vermişlerdi. Çok tatlı bir kadın gerçekten
Ben hep prima kullandım bütün kaka taşmaları primada oldu çiş hiç taşmadı. Öyle aman aman bi pişikte olmadı. Bikaç gündür goon kullanıyorum. Yani onda da taşma oldu maalesef dün. Bacak kısmından hafif hafif tasıyordu ama sırttanda cıktı. Bide kaka dış yuzeye yayılıyo gibi komple rengi değişiyo bezin. Bugun molfix taktım ilginç bi şekilde taşmadı yarın falan da denicem. Ama herzAman kaka taşımı olmuyor zaten. Bazende arka arkaya cok oluyoEvet sleepy uzun ve dar, ondan taşma yapıyor sanıyorum. Ama 4’ün lastiksiz olması üzdü Molfixte yaaaPrima kesin güzeldir ya zaten
Prima çok güzel ama çok pahalı ya, beze o kadar veresim gelmiyorama çare kalmazsa alacağız. Şimdilik bi molfixi zorlayacağım bakalım, umarım iyi gider Taşma olduğunda Prima mı vardı?
Heh aradığım karşılaştırmasağol canım benim, uzun uzun yazmışsın, süper oldu bu Bunların 4 numarasında da sırtı lastikli değil mi canım? Bi yandan da sadece internette olmasın da markette de bulabilelim istiyorum ama pure and soft da pamukluysa o da olabilir
Kesinlikle ya ama bu çok acayip geliyor bana. İnsan nasıl bu yaşadıklarını unutup da gidip bi yeni anneye böyle şeyler söyleyebiliyor anlayamıyorum ben. En büyük hayalidir heralde herkesin, beşiğe koyalım da uyusunama yüzde 1 bile yoktur yapabilen
Tüm yazdıklarınızı okudum. Sağımı bırakmak istiyormuşsunuz ama naçizane iki tane eller serbest pompa alsanız, bebeğiniz oyun oynarken takıp sağabilirsiniz. O zaman yarım saat sürüyor ve daha etkili olduğu için süt arttırır, göğüsleriniz de 3-4 saat arayla sağabildiğiniz zaman rahatlar diye düşünüyorum. Ekonomik olarak zorlar derseniz ikinci el uygulamaları veya HappyKids foruma bakabilirsiniz, daha uygunsa satanlar olabiliyor. Dönem dönem neredeyse hepimiz meme reddi yaşadık ve bence bebekle ilgili en zor süreç bu, sizi çok iyi anlıyorum. Biz ne desek de o hissin geçmeyeceğini de biliyorum ama bu bir eksiklik değil, hiç üzülmeyin. Siz elinizden geleni yapmışsınız, artık gerisi kader kısmet bir yerde. Bağınız sizin ona verdiğiniz ilgi ve sevgiyle çok da güzel olmuştur, siz onun annesisinizAmazondan aldım silikon uç biberon gibi olan bir iki aldı sonra yine emmedi. Hatta instagramda tülin diye bir ebe var onda gördüm. Ben de reçel sürdüm reçeli yaladı sonra memeyi diliyle itti. Emme isteği çok ama biberonu emmek istiyor asla mememi emmiyor. Zaten 27 haftalık doğdu ne hamileliği yaşayabildim ne çocuğumu hemen kucağıma alabildim çok üzüldüm emmedi diye hala üzülüyorum. Sadece beslenme için değil aramızdaki bağ daha kuvvetli mi olurdu bilmiyorum içinde çok ukte kaldı.hastaneye fln gidince emzirme odasında emziren anneleri görünce içim hala sızlıyor ben emziremedim diye. Çok zor zamanlar geçirdim hala da geçiriyorum Allahım inşallah kolaylaştırır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?