2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay kime ne ya? Onlar mı doğuracak! Sen kendin için daha iyisini bilirsin ağlama lütfen böyle şeyler için bebişin de üzülür sen üzülünce

Kızlar 21+6 dünden beri sırt bel yan taraf kasık karın bacak boyu uzanan sağ taraflı ağrım var sizde de oluyor mu bu şekilde
Benim sol bacağım boydan boya ağrıdı gece ve sabah ama uzun süreli değil, karın içi acıması hep var zaten bende, bi de genital, makat kısımları sızladı biraz gece

Valla canım ne doğuranlar gördük anne olmayı beceremeyen, illa vücudundan çıkması gerekmiyor anne olmak için.

Benim sol bacağım boydan boya ağrıdı gece ve sabah ama uzun süreli değil, karın içi acıması hep var zaten bende, bi de genital, makat kısımları sızladı biraz gece
Evet bende de oluyor o ağrı sızlama, adet sancisi gibi kasık agrisi bir de

bu zihniyetin varlığını bile hamile kaldıktan sonra forumlardan öğrendim. bu kadar saçma bir düşünce tarzı olabileceğini düşünmezdim. ben de sezaryen olacağım, herhangi bir sağlık veya yapı sorunum yok, öyle karar verdim ve mis gibi de anne olacağım inşallah. ayrıca koruyucu annelikten daha gerçek bir annelik de olamaz diye düşünüyorum. karnınızda taşıdığınız ya da taşımadığınız ne farkeder ki? tabi ki hamilelik ayrı ve eşsiz bir duygu, aynı şekilde koruyucu aile olup bir bebeğin hayatını kendi hayatına katarak güzelleştirme tecrübesine sahip olma eşsizliği gibi. ikisinde de yaşadığınız annelik duygusunun aynı olacağına çok eminim. benim için öyle olurdu en azından.

Canım benim doğurmadığına bile mis gibi annelik yapmışsın. Nasıl doğuracağın seni ilgilendirir. Kulaklarını kötü konuşanlara tıka ve hamileliğinin keyfini çıkart

Ya o an belki geçiyor bir şekilde ama sonrasında o anları tekrar tekrar yaşıyorum mesela şuan da o ameliyathane şeyler aklıma geldikçe panik atak gene zorluyor beni daha fazla aklımda yer etsinler istemiyorum zaten kısa süreli bayıltacaklar hatırlamasam daha iyi ya zaten kan görmeye vesaire gelemiyorum bir de illa dokunduğunu felan hissediyorsun doktorun acı olmasa da ne bileyim o anları bid aha yaşamak istemiyorum ya en iyisi uyumak çıkınca zaten bebişimi göreceğim inşallah

Ya kızlar benim aşırı burnum kanıyor afedersin burnumu kaşısam hemen başlıyor kanamaya sinir oldum ya

Eklentiler

• IMG_3384.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 81
Benimde kocam bu aralar çocuktan dolayı korkup geri duruyor bi an aklıma kötü kötü şeyler geldi hamilelik psikolojisi yani bunları söyleyerek bizi daha da strese sokuyorlar kendimizi mi düşünelim karnımızdakinin sağlığını mı düşünelim yoksa onca çileyi çekip çocuk yaptığımız insanın derdine mi düşelim

Kızlar bebişlere şampuan, bakım kremi, pişik kremi, deterjan vs gibi şeyleri hangi marka aldınız
Şampuan olarak hem Dalin hem unıbaby aldım pişik kremi de Bepanthol aldım birde sudokrem alacağım hiç pişik yaptirmiyormus deterjan için kararsızım açıkçası hangi marka daha iyidir bilmiyorum

Şampuan olarak hem Dalin hem unıbaby aldım pişik kremi de Bepanthol aldım birde sudokrem alacağım hiç pişik yaptirmiyormus deterjan için kararsızım açıkçası hangi marka daha iyidir bilmiyorum
Bana arkadaşım mustelanın yenidoğan setini önerdi deterjan olarakta siveno markasını önerdiler kullanan var mı kızlar

Kuzu seni neden uyutmadılar. Beni uyutucaklarını bilmiyordum ben sadece spinal yapıcaklarını soylemişlerdi. Daha dogrusu gürerken anlatıyorlardı spinal için beline iğne vuruca ama soyle olcak boyle olucak basın donerse bana tutun haber ver falan konusa konusa girdik. Belkide soylediler ama bilmiyorum sonra bi anda donmeye basladı oda gözümü actıgımda odaya alıyorlardı. Bebegim büyük ihtimalle hayatta olamayacagı için beni uyutmuslar görmeyeyim o anları diye. Belki canlandırma vs yapılırken benim gormem psikolojik olarak uygun olmaz diye. Odada uayndıgım gibi bebegimi istedim ben. Ben eminim ki hepimiz için normal dogum olsun sezeryan olsun sipinal olsun epidural olsun hepsinde bebegimizin sesini duydugumuz an kucagımıza koydukları an herşeyu ama herşey biticek tek önemli an o olucak. Siz de bunu dusunun hep dogumdan hiç korkmayın. sheismaya kuzucum özellikle sen. Kafandan at bunları. Belki de o kötü travmalarının yerini bu kuzuşunun aglamaları kucagına koyduklarında hissettiklerin alıcak. Herkese anlattıgın 2 dogumda da aklında kalan tek şey bu haz duygusu olucak belki de. Belki diger deneyimin artık senşnde hatıranda olmıycak. Ama eminim ki dogumun nasıl olursa olsun o anları o bebiş sesini duydugundaki rahatlaman aklında kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…