2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Haklısınız hiç böyle düşünmemiştim açıkçası tavsiyenize kulak vereceğim iyi ki varsınız
Bazen gerçekten insan sağlıklı düşünemiyor özellikle şu dönemde birde dışardan gelen tepkiler can sıkıyor.. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi bu günler geride kalır

Ay kime ne ya? Onlar mı doğuracak! Sen kendin için daha iyisini bilirsin ağlama lütfen böyle şeyler için bebişin de üzülür sen üzülünce
Öyle ama işte herkes kendinde yorum hakkı buluyor nedendir bilinmez yaa iyi ki varsınız her biriniz ailem gibisiniz mesajın cok iyi geldi

Valla canım ne doğuranlar gördük anne olmayı beceremeyen, illa vücudundan çıkması gerekmiyor anne olmak için.
Keşke herkes sen ben gibi düşünse genel düşünce doğurunca anne olunabileceği ama kim ne derse desin ben kızımla annelik ilişkimle gurur duyuyorum tabi bazen ister istemez yaralanıyorum ama kızımın gözlerine bakınca kokusunu duyunca herşey geçiyor

Şanslıymışsınız demek ki çevrenizde gereksiz insanlar yok sizi manipüle eden
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hayatınız boyunca mutlu olursunuz ailenizle
Benim için fark etmez annelik duygusu doğuştan gelen bir sey bence çoğu kadında hepimiz anaç oluyoruz ister istemez ben kızıma koruyucu anne olduğumda daha evli bile değildim kızıma yetebilmek adına maddi manevi uzun süre bebek bile düşünmemiştim evlendikten sonrada çünkü annelik benim için kanla veya karnında taşımakla tamamlanan bir sey değil o yürekten gelen Allah tarafından bizlere verilen büyük bir nimet. Benim için de aynı olacak evlatlarımla birlikte inşallah uzun sağlıklı bir hayatımız olur

Canım benim doğurmadığına bile mis gibi annelik yapmışsın. Nasıl doğuracağın seni ilgilendirir. Kulaklarını kötü konuşanlara tıka ve hamileliğinin keyfini çıkart
Canımsın Allah razı olsun iyi ki varsın
Genelde insanların dediklerine çok takılan biri değilim ama hormonlarla beraber duygusal anıma denk geldi sanırım patlama noktası oldu

İnşallah kuzum sağol umarım o anları yaşayabiliriz sağlıkla

Canım gerçekten çok takdir ettim seni. Yüreğin ne kadar güzel ki hem koruyucu anne olmuşsun, hem de şimdi bebeğini bekliyorsun. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kesinlikle ama kesinlikle hiç kimsenin dediğini 1 saniye bile takma. Biz hamileliğimi bile herkese geç söyledik ama söylediğimiz günden beri ne nazar bitiyor üstümüzde ne de milletin fikri. Ben arayanlara, soranlara hep yuvarlak cevap veriyorum. İyiyim dediğimde bile başıma bişey geliyor. İnsanlar kendi travmalarını, kendi acılarını eksikliklerini senin üstünde tamamlamaya atmaya çalışıyor. Asla izin verme canım. Diğer arkadaşların da dediği gibi herşeyi söyleme, fikir verirlerse de dinleme Bu süreçte bebeğimize de bize de en iyi gelecek şeyi doktorumuz bilir, biz bilebiliriz

Kızlar bebişlere şampuan, bakım kremi, pişik kremi, deterjan vs gibi şeyleri hangi marka aldınız
Canım şampuan, bakım kremi, pişik kremi ve bebek yağını Musteladan aldım. Çamaşır deterjanı, biberon emzik deterjanı ve yüzey temizleyiciyi siveno aldım. Sivenoyu çok öneriyorlar, içeriği tamamen doğalmış

Slm hanımlar iki gündur göguslerım den süt gelıyoe mecbur göğüs pedı kullanıyorum şimdiden basladı bende sızde durumlar ne

Slm hanımlar iki gündur göguslerım den süt gelıyoe mecbur göğüs pedı kullanıyorum şimdiden basladı bende sızde durumlar ne
Benim su gibi birşey geliyor sıkınca yeni oluşacak galiba süt senin çok erkn değil mi daha süt gelmesi için kzum ya 4. Olacağı için mi öyle oldu acaba

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim amin inşallah her birimiz sağlıkla huzurla alırız yavrularımızı kucağımıza
Bende çok geç söyledim aslında ama hemen başladı nasihatlar bende bundan sonra sizin gibi yapacağım ben biraz düz bi insanım ondan galıba yanlışta anlama düzüm derken size baska bir sey demek istediğimden değil galiba cok düşüncesizce davrandım ama daha davranmayacağım eşimle paylaşacağım herşeyi sadece ve haklısın bende kendi kendimi bile nazar ettim kanamam yok yok dedim adetten beter kanama geçirdim kistim patladı kendi anneme söyledim tedavi olduğumuzu biliyordu o bile kimseye söylemiyorum diye kızdı yakın cevrem hariç bilmiyor yine coğu insan ama bundan sonra konusmalarıma da dikkat edeceğim gözümü açtiniz
daha demin kızım karnımı severken kardeşi tekme attı hissetti o gözlerinin dolması sarılması bana karnımı öpmesi dün geceyi unutturdu ve tabi sizin mesajlarınız her birinizin ayağına Rabbim taş değdirmesin

İnşallah hep güzel anılarla yaşayalım bu süreçleri düşününce bir mucizeyi içimizde taşıyoruz, belki de bi daha hiç yaşayamayacağız. O yüzden keyifle geçirebilelim inşallah

Benim su gibi birşey geliyor sıkınca yeni oluşacak galiba süt senin çok erkn değil mi daha süt gelmesi için kzum ya 4. Olacağı için mi öyle oldu acaba
Bılmıyprum kı ellemıyprum bır sızlama gırıyor bır balıyprum kı akıyo mecbur pet kullanıyprum

Çok dikkat ediyorum yıkamaya karbonatlı sirkeki yıkarım hep bugün 5. Gün hala düzelmedi doktora gidicem sanırım :/

bende hiç öyle bir belirti yok sanırım. hiç sıkmayı filan denemiyorum gerçi. ne zaman gelmesi gerekiyor? siz tecrübelisiniz bilirsiniz belki

Kızlar benim alt bacaklarım aşırı kaşınıp yanıyor. Gündüz bazen bakıyorum morarıyor kızarıyor böyle varisli gibi olup geçiyor sizce normal mi ?

bende hiç öyle bir belirti yok sanırım. hiç sıkmayı filan denemiyorum gerçi. ne zaman gelmesi gerekiyor? siz tecrübelisiniz bilirsiniz belki
Süt gelıcegı zaman sızlar sütun doğumdan sonra anlarsın zaten kımının okadar akarkı üstü batar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…