2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam
6 ay aşısı ateş yaptı mı
Bir de çocuk felci aşısı (ağızdan) ve yeni çıkan 5 li yerine 6 lı karma aşıymış hepatit b ile birleşmiş 5 li, 6 lı olmuş
Yok yapmadı bizde ateş 2 gün önce yaptırdık, evet değişmiş 9. ayda da aşıya gidecekmişiz normalde 1 yaşına kadar yoktu.

Yok yapmadı bizde ateş 2 gün önce yaptırdık, evet değişmiş 9. ayda da aşıya gidecekmişiz normalde 1 yaşına kadar yoktu.
Kızamık için 9. Aya da doz koymuşlar isteğe bağlı. Eğer aşı reddi yapan ya da yabancı uyruklu insanlar varsa yaşadığınız yerde, şiddetle öneriyorlar. Vakalar çok arttığı için erken önlem alınsın diye düşünülmüş

Evet sanırım teşekkür ederim. Bebeklerimiz sağlıkla büyür inşallah.

Kızlar merhaba, bebeklerinizi nasıl uyuyutuyorsunuz özellikle gündüz? Ben u uyku meselesini bir türlü çözemicem sanırım. Bana cok bağımlı. Ya uykuda ya kucagımda uyumak istiyor yarım saatlik gündüz uykularının çoğu. Cocuuğa kendi kendine uyumayı öğretebilen yiğit varsa bana da yol gösterebilir mi

Canım uyku arkadaşı var mı bebişin? O büyük kolaylık sağlıyor bana

Ahahaha bende kesin uyku eğitimi vericem diyordum ama 6 aylık oluyor haftaya uyku eğitimi hak getire
Çocuğun çoklu gıda alerjisi varmış huysuzluğunu ona bağlayıp uyku eğitimini rafa kaldırdım biz pilates topundan devam

O da zor yaa.. Bebişler büyüdü. İnsanda bel falan kalmıyor ki. Bacak kası yapmışsındır

Kaç dk da uyuyor Pilates topunda

Canım uyku arkadaşı var mı bebişin? O büyük kolaylık sağlıyor bana
Uyku arkadaşını iki gündür veriyorum bakalım alışacakk mı teyzesi ben getireceğim demişti o yüzden beklettim almamıştım. Nasıl yapıyor sizinki uyku arkadaşı ile direk kendi mi uyuyor

Nasıl alıştırdın uyku arkadaşına? Benimki koluma sarılıp uyumak istiyor ya da elimi tutmak. Böyle bir oyuncağa falan alıştırsam daha rahat olacak gibi
Canım kucakta saklarken bile onu verdim hep eline, koklaya koklaya alıştı. Bu ebebekte var ucu diş kaşıyıcılı ondan bizimki. Adı da dodo ismini söyleyince bile anlıyor artık. Sürekli onunla uyut alışır inan

Uyku arkadaşını iki gündür veriyorum bakalım alışacakk mı teyzesi ben getireceğim demişti o yüzden beklettim almamıştım. Nasıl yapıyor sizinki uyku arkadaşı ile direk kendi mi uyuyor
Bazen direkt kendi uyuyor, bazen kucağımda onu koklaya koklaya değişiyor canım. Tam olarak desteksiz uyuyor diyemem. Ama sallamama gerek kalmıyor öyle kucagimdayken bile. Kokluyo, sarılıyor.

Bazen direkt kendi uyuyor, bazen kucağımda onu koklaya koklaya değişiyor canım. Tam olarak desteksiz uyuyor diyemem. Ama sallamama gerek kalmıyor öyle kucagimdayken bile. Kokluyo, sarılıyor.
Ne güzel ya. Ağlamadan uyuyorsa. Benimki illa Bi ağlayacak öyle dalıyor uykuya ayakta salınım yapıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…