2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Elazığ Şehir Hastanesinde önereceğiniz bildiğiniz çocuk doktoru var mı ?

Benimki de böyle canım bu ara diş diye yorumladım ben Sen hangi ara başladın arkadaşım benimki 5 ay 1 haftalık. Buçukta başlamayacak mıydık

Benimki de böyle canım bu ara diş diye yorumladım ben Sen hangi ara başladın arkadaşım benimki 5 ay 1 haftalık. Buçukta başlamayacak mıydık
Olabilir ya sürekli salyaları akıtarak geziyor resmen
Ben tam 5. ayda başladım canım burda demir damlası vermedikleri için 4-6 ay arası mutlaka başlamak istiyorlar. Hatta 4. ay kontrolünde bana direkt başla dedi doktor ama ben en azından 5’i bekleyeyim dedim kendimce.
Bu arada hiç zorlamıyorum bir kaşık yiyor yemiyor benimki biraz alışsın oynasın derdim o. Ama çok oynuyor sıpa

Benimki bugün 6yı doldurdu. Aşıyı olduk. Yemeklerle Oynamıyor hatta ağzına girmediği için ağlıyor. Mecbur ben yediriyorum

Benimki bugün 6yı doldurdu. Aşıyı olduk. Yemeklerle Oynamıyor hatta ağzına girmediği için ağlıyor. Mecbur ben yediriyorum
Oyyy maşallah ya inşallah benimkinin de 6. ayda biraz daha yeme isteği gelir şimdi küçük bence yani yoruluyor çocuk zaten hemen
Bir de nasıl yediriyorsun canım senin kucağında mı yoksa mama sandalyesine mi oturtuyorsun?

Chicco pocket almıştım ben. Onda yiyor. Ben de karşısında yiyorum çiğnemeyi falan gösteriyorum Ben küçük taşınabilir bir şey olsun istemiştim. Çünkü yazın memlekete gidiyoruz ve hiç sevmiyorum yemek ile bebek peşinde koşmayı.

Ay o öyle bavula da sığacak bişi mi? Baktım baya kompakt duruyor Türkiye’de bana da öyle bişi lazım eğer öyleyse ben de burdan ikinci el bakayım ya 1,5 ay çok zor olur kucağımda yedirmek
Bizimki çabuk yoruluyor mama sandalyesinde ben de yorulduğunda ısrar etmiyorum hiç kaldırıyorum direkt zaten yemek de istemiyor o ara

Bayağı küçük ya kapatınca ölçerim kaç cm

Dur linkleyeceğim şimdi bir ürün daha var katlanır evde de kullananlar çok memnun

Selam kızlar en son bebişim doğduğunda yazmışım sanırım. Ek gıdayla başımız dertte bebeği mama ve anne sütü alıyordu emzik ve mama reddi yaşıyoruz sütüm çok fazla yok ek gıdayı da verdiğim hiçbir şeyi beğenmiyor ağlaya ağlaya mahvoluyo yavrucağım . Önerebileceğiniz bi yöntem var mı

Doktor ilkinde sabırlı ol 9. Aya kadar alışma zamanı olur demişti. Üzme kendini mutlaka yavaş yavaş bulacaksındır sevdiği bir şeyler. Instagramda baya tarif sayfası var belki işine yarar

Kendi sayfasında bir tık daha uygun muadilleri var ben senin yerinde olsam temudan alır sipariş veririm; çok uyguna gelir AB ülkelerine gümrük de sıkıntı değil çünkü
Ya o da çok mantıklı ama Sofie’nin dediğini ikinci elden de bulabilirim diye düşündüm ben az kullanacağımız her şeyi ikinci el aldım burda
Dur bi bakayım ikisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…