2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım sen detaylı ultrasonda perinatolog doktorun yaptırdığı hareketleri görsen hayret ederdin o göbeğimi sağa sola yatırmaları bastırarak bakmak zorunda kaldığı anlar bi sola döndürdü bi sağ yatırdı beni göbeğimi çorba gibi sallaması bebek hareket etsin diye yani zararlı değil mi bu hareketler dedim en son bu kadar çabaya baksana yatmış oynuyor kendi halinde demişti cidden doktor o kadar sarsıyor ama tık yok meğer kesenin içinde ki su koruyucu bariyer görevi görüyor gelen darbelere karşı bebeği min sarsıntıya uğratıyor gözümle gördüm yani o anı o yüzden kapak çarpmasının bir şey yapacağını sanmıyorum çok ağır top gibi bir darbe almadıkça tabiki

Diğer gebeliğimde yaşamıştım ama son haftalarda aynı ağrıyı. Doktorum bazı gebeliklerde olabildiğini söylemişti, ben de cidden çok kötüydüm. Merdiven bile çıkamıyordum neredeyse
Bugün ben işte. Bacağıma yüklenemiyorum. Otururken bile kötü

Reactions: The
Kuzum nöbette tuttun ya o iyice ağrı yapmıştır. Benim belim de öyle bi gün çok yordum kendimi bi daha tam düzelmedi. Hareket ederken ,yatakta dönerken falan çekiyor ağrıyor. Benim eşim de götürcekti acile ilk daha kötüyken ben de gitmedim. Dün gittiğim doktora da dedim o da parol yazdı ama içmedim dayanabildiğim kadar dayanıcam. Senin güzelce yatıp dinlenmen lazım anca öyle azalır gibi ağrı

Yarın boş günüm kuzum. Cumartesi pazar da boşum şükür. Bol bol yatcam. Gerçekten çok fena bir ağrı

Bir kere bana da vurmuştu doktor aletle bende şaşırmistim hatta, evet aslında o amniyon sıvısı koruyor zaten, ama biz kıyamıyoruz galiba ondan bazen endişe ediyoruz

Canım sonuçta kalp atışını bulmuş telaşlanma ama bi kadın doğumcuya sor yine de için rahat etsin .

Ay maşallah darısı bizlerin de başına

Maşallah çok şükür darısı diğer annelerin başına

Kuzum çoook sevindim maşallah prensese kilosu nasılmış acaba benimde mi öyle ya bende az hissediyorum

Ay maşallah ne kadar güzell geçmiş olsun canımm darısı bize inşallah

Kızlar ben hamak beşiğimizi satın aldım malum herşeye zam geliyor detaylidan sonra da bebek arabası falan almayı düşünüyorum yılbaşından sonra fiyatların artacağını düşünüyorum o yüzden büyük malzemeleri bitireceğim inşallah

Eklentiler

• IMG_20231026_180349.webp
    112,4 KB · Görüntüleme: 80
Araba buldun mu canım . Ben araştırdıkça kafam karıştı. En son kabin boy olanlardan almaya karar verdim. Hafif ve az yer kaplıyormuş. Ama hangisi karar veremedim. Travel sistemler çok ağır oluyormuş.

Maşallah minnoşa tek iyi olsunlar da hareketlerini hiç hissetmesek bile olur

Araba buldun mu canım . Ben araştırdıkça kafam karıştı. En son kabin boy olanlardan almaya karar verdim. Hafif ve az yer kaplıyormuş. Ama hangisi karar veremedim. Travel sistemler çok ağır oluyormuş.
Evet travel sistemler ağır ama ben çok beğendim bi kaç mağazadan baktım ben zaten genellikle arabayla seyahat ettiğim için çokta önem vermeyeceğim bebek arabasına açıkçası ben oto koltuğu ve pusetle zamanımı geçireceğimden eminim o yüzden önceliğim oto koltuğu

Bn tetenoz olmadım
Saglık ocagına sordum karma aşı varmış dedim o nası dedim
Yok öyle bısey dedi
canım eczanede satıldığı için belki de ben de buradan öğrendim içinde farklı olarak boğmaca varmış bir de tek dozmuşmuş 30 larda oluyormuşmuş :) ama benim de duyduklarım :)) ben de 2 sene önce tetanoz olmuştım ama tek doz gecmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…