Canım sen detaylı ultrasonda perinatolog doktorun yaptırdığı hareketleri görsen hayret ederdinKızlar yaaa, çorba yapacaktım, kırmızı mercimek plastik kaptaydi kapağını açayım derken karnıma çarpıp yere düştü :/ bir şey olmamıştır dimi yaaa, gerçi doktora gidince doktor vuruyor bazen de işte bir an korktum
20+5 olduk şuan, gitsem mi ki yaKaç haftalıksın canım
Bugün ben işte. Bacağıma yüklenemiyorum. Otururken bile kötüDiğer gebeliğimde yaşamıştım ama son haftalarda aynı ağrıyı. Doktorum bazı gebeliklerde olabildiğini söylemişti, ben de cidden çok kötüydüm. Merdiven bile çıkamıyordum neredeyse
Kuzum nöbette tuttun ya o iyice ağrı yapmıştır. Benim belim de öyle bi gün çok yordum kendimi bi daha tam düzelmedi. Hareket ederken ,yatakta dönerken falan çekiyor ağrıyor. Benim eşim de götürcekti acile ilk daha kötüyken ben de gitmedim. Dün gittiğim doktora da dedim o da parol yazdı ama içmedim dayanabildiğim kadar dayanıcam.Ya kuzum böyle eski bel ağrımız gibi değil. Çekilme gibi. Popomdan bacağıma çekiliyor sankiağladım artık acıdan. Eşim de acile gidelim diyor da acil napcak. Sanırım nöbet için rapor isticem doktordan perişan oldum
Yarın boş günüm kuzum. Cumartesi pazar da boşum şükür. Bol bol yatcam. Gerçekten çok fena bir ağrıKuzum nöbette tuttun ya o iyice ağrı yapmıştır. Benim belim de öyle bi gün çok yordum kendimi bi daha tam düzelmedi. Hareket ederken ,yatakta dönerken falan çekiyor ağrıyor. Benim eşim de götürcekti acile ilk daha kötüyken ben de gitmedim. Dün gittiğim doktora da dedim o da parol yazdı ama içmedim dayanabildiğim kadar dayanıcam.Senin güzelce yatıp dinlenmen lazım anca öyle azalır gibi ağrı
Bir kere bana da vurmuştu doktor aletle bende şaşırmistim hatta, evet aslında o amniyon sıvısı koruyor zaten, ama biz kıyamıyoruz galiba ondan bazen endişe ediyoruzCanım sen detaylı ultrasonda perinatolog doktorun yaptırdığı hareketleri görsen hayret ederdino göbeğimi sağa sola yatırmaları bastırarak bakmak zorunda kaldığı anlar bi sola döndürdü bi sağ yatırdı beni göbeğimi çorba gibi sallaması bebek hareket etsin diye yani zararlı değil mi bu hareketler dedim en son bu kadar çabaya baksana yatmış oynuyor kendi halinde demişti cidden doktor o kadar sarsıyor ama tık yok meğer kesenin içinde ki su koruyucu bariyer görevi görüyor gelen darbelere karşı bebeği min sarsıntıya uğratıyor gözümle gördüm yani o anı o yüzden kapak çarpmasının bir şey yapacağını sanmıyorum çok ağır top gibi bir darbe almadıkça tabiki
Canım sonuçta kalp atışını bulmuş telaşlanma ama bi kadın doğumcuya sor yine de için rahat etsin .Kızlar ben bugün kan vermek için sağlık ocağına gittim gitmişken de iki gündür hareket hissetmediğim için kalp dinlemek istedim şu fetal dopler ile dinlediler. Ama önce bulamadı bebeğin yerini, sonra başka biri geldi o bi noktada 142 kalp atışı buldu ama ses çıkmıyordu o cihazda, ses çıkanda da o noktaya koydu bi değişiklik olmadı. Siz yine de doktorunuza gidin dedi ama benim Salı detaylım var diye gitmedim, sizce 142 yi gördüğüm içni rahatlayayım mı. Bu hareketsizlik neden anlamıyorum, daha beş hafta önce çok hareketliydi şimdi tek tük bir iki kere hissedersem hissediyorum
Evet kalp atışını buldu gösterdi ama makinada ses yoktu, tamam çok teşekkür edermCanım sonuçta kalp atışını bulmuş telaşlanma ama bi kadın doğumcuya sor yine de için rahat etsin .
Ay maşallahKızlaaaar şimdi geldim . Çok şükür hiçbir sorun yok . Her şey olması gerektiği gibibu arada hareketlerini geç hissetme sebebim de belli oldu bugün , plasenta öndeymiş bu da sıkıntılı bir şey değil sadece hareketlerini daha geç ve az hissedebilirsin dedi . Bu hafta çok yoruldum diye söylemiştim ya, sürekli esniyordu güzel kızım benim yorulmuş o da bu şekilde
Cihazda problem vardır belki kuzum . 142 de olması gereken düzeyde .Evet kalp atışını buldu gösterdi ama makinada ses yoktu, tamam çok teşekkür ederm
Maşallah çok şükür darısı diğer annelerin başınaKızlaaaar şimdi geldim . Çok şükür hiçbir sorun yok . Her şey olması gerektiği gibibu arada hareketlerini geç hissetme sebebim de belli oldu bugün , plasenta öndeymiş bu da sıkıntılı bir şey değil sadece hareketlerini daha geç ve az hissedebilirsin dedi . Bu hafta çok yoruldum diye söylemiştim ya, sürekli esniyordu güzel kızım benim yorulmuş o da bu şekilde
Kuzum çoook sevindim maşallah prensese kilosu nasılmışKızlaaaar şimdi geldim . Çok şükür hiçbir sorun yok . Her şey olması gerektiği gibibu arada hareketlerini geç hissetme sebebim de belli oldu bugün , plasenta öndeymiş bu da sıkıntılı bir şey değil sadece hareketlerini daha geç ve az hissedebilirsin dedi . Bu hafta çok yoruldum diye söylemiştim ya, sürekli esniyordu güzel kızım benim yorulmuş o da bu şekilde
Olabilir kuzum . 370 gr olmuşuzKuzum çoook sevindim maşallah prensese kilosu nasılmışacaba benimde mi öyle ya bende az hissediyorum
Oyyy maşallah kuzuma yaaa, canım tam kaç haftalıksınOlabilir kuzum . 370 gr olmuşuz
Ay maşallah ne kadar güzell geçmiş olsun canımm darısı bize inşallahKızlaaaar şimdi geldim . Çok şükür hiçbir sorun yok . Her şey olması gerektiği gibibu arada hareketlerini geç hissetme sebebim de belli oldu bugün , plasenta öndeymiş bu da sıkıntılı bir şey değil sadece hareketlerini daha geç ve az hissedebilirsin dedi . Bu hafta çok yoruldum diye söylemiştim ya, sürekli esniyordu güzel kızım benim yorulmuş o da bu şekilde
Araba buldun mu canım . Ben araştırdıkça kafam karıştı. En son kabin boy olanlardan almaya karar verdim. Hafif ve az yer kaplıyormuş. Ama hangisi karar veremedim. Travel sistemler çok ağır oluyormuş.Kızlar ben hamak beşiğimizi satın aldım malum herşeye zam geliyor detaylidan sonra da bebek arabası falan almayı düşünüyorum yılbaşından sonra fiyatların artacağını düşünüyorum o yüzden büyük malzemeleri bitireceğim inşallah
Maşallah minnoşaKızlaaaar şimdi geldim . Çok şükür hiçbir sorun yok . Her şey olması gerektiği gibibu arada hareketlerini geç hissetme sebebim de belli oldu bugün , plasenta öndeymiş bu da sıkıntılı bir şey değil sadece hareketlerini daha geç ve az hissedebilirsin dedi . Bu hafta çok yoruldum diye söylemiştim ya, sürekli esniyordu güzel kızım benim yorulmuş o da bu şekilde
Evet travel sistemler ağır ama ben çok beğendim bi kaç mağazadan baktım ben zaten genellikle arabayla seyahat ettiğim için çokta önem vermeyeceğim bebek arabasına açıkçası ben oto koltuğu ve pusetle zamanımı geçireceğimden eminim o yüzden önceliğim oto koltuğuAraba buldun mu canım . Ben araştırdıkça kafam karıştı. En son kabin boy olanlardan almaya karar verdim. Hafif ve az yer kaplıyormuş. Ama hangisi karar veremedim. Travel sistemler çok ağır oluyormuş.
canım eczanede satıldığı için belki de ben de buradan öğrendim içinde farklı olarak boğmaca varmış bir de tek dozmuşmuş 30 larda oluyormuşmuş :) ama benim de duyduklarım :)) ben de 2 sene önce tetanoz olmuştım ama tek doz gecmiştirBn tetenoz olmadım
Saglık ocagına sordum karma aşı varmış dedim o nası dedim
Yok öyle bısey dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?