2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi
Oluyor maalesef canım sağlıklı olsun boşver geçici bir şok olmuşsundur inşallah alışverişe daha başlamamışsındır benimde 13 haftada erkek dediler 16. Hafta da kız çıktı

Kizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi
Bu durumu yaşayan olduğunu duydum ama birebir yaşamadım cnm sağlıklı hayırlı olsun insallah

Oluyor maalesef canım sağlıklı olsun boşver geçici bir şok olmuşsundur inşallah alışverişe daha başlamamışsındır benimde 13 haftada erkek dediler 16. Hafta da kız çıktı
Evet orasi dogru ama insan sasiriyor . Ilk defa boyle sey duyuyorum. Belkide dr hatasidir bilmiyorum. Ben niyyet etmedim son zamanlarinda alisverise gidicekdim. akrabalardan hediye falan alanlar var. Insallah saglicakla buyusun . Insallah saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi

Kızlar belim çok fena acile gitsem birşey yapamayacaklar diye gitmiyorum ama oturup kalkmak, dönmek adım atmak işkence şuan bana

Kızlar belim çok fena acile gitsem birşey yapamayacaklar diye gitmiyorum ama oturup kalkmak, dönmek adım atmak işkence şuan bana
Parol iç istersen canım o bel ağrısı fena geçmiyor yani ben parol falan da içmedim çektim o ağrıyı inşallah geçer dicem de vücut alışmaya çalışıyor işte ağırlık merkezi değişiyormuş ya

Nasıllllll bir kız bir erkek değil miydi ben mi yanlış anladım değişti mi
Tabi 3 hafta önce doktor sağolsun bu erkek değil dedi zaten alışveriş falan yapmamıştık bizim için değişen bir şey olmadı. 13 hafta da erkek kız dedi 2 doktor da sonra kendi doktorumuz 16. Hafta da 2 kız dedi perinatolog da detaylı ultrasonda netleştirmiş oldu bir bebek arkada olduğu için diğeri onun önünde öndeki çok net görünüyor ultrasonda ama arkadaki bebiş yavrum yazık poposunu tam gösteremiyordu hiçbir zaman yarım yamalak bakıyorlardı ultrason cihazı da perinatolog kadar net değil malum

Canım ikiside kız mı bebişlerinnnn

Ayy iki kız demek. maşallah kuzum.

Kız sizde bir kurt temizliyosunuz bi fare Hiç bitmiyo evdekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…