2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben bugün kan vermek için sağlık ocağına gittim gitmişken de iki gündür hareket hissetmediğim için kalp dinlemek istedim şu fetal dopler ile dinlediler. Ama önce bulamadı bebeğin yerini, sonra başka biri geldi o bi noktada 142 kalp atışı buldu ama ses çıkmıyordu o cihazda, ses çıkanda da o noktaya koydu bi değişiklik olmadı. Siz yine de doktorunuza gidin dedi ama benim Salı detaylım var diye gitmedim, sizce 142 yi gördüğüm içni rahatlayayım mı. Bu hareketsizlik neden anlamıyorum, daha beş hafta önce çok hareketliydi şimdi tek tük bir iki kere hissedersem hissediyorum

Canım Allah korusun ama için rahat etmezse dokturunun numarası varsa bugün ki olayı anlat gel görelim derse bence git. Hem için rahat eder.

Kaç haftalıksın canım

Ya kuzum böyle eski bel ağrımız gibi değil. Çekilme gibi. Popomdan bacağıma çekiliyor sanki ağladım artık acıdan. Eşim de acile gidelim diyor da acil napcak. Sanırım nöbet için rapor isticem doktordan perişan oldum

Ahahahahhaa yicem tipleriniiii sağlıkla gelsin minik prensesleriniz

Bende geçen gün istedim dinleteyim sağlık ocağında ama buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim moralimi bozmamak için orda bazen duyamıyorlar cihazları daha ireli haftalarda gösteriyor ve ya çok bastırıyorlar

Kızlar yaaa, çorba yapacaktım, kırmızı mercimek plastik kaptaydi kapağını açayım derken karnıma çarpıp yere düştü :/ bir şey olmamıştır dimi yaaa, gerçi doktora gidince doktor vuruyor bazen de işte bir an korktum

Kızlaaaar şimdi geldim . Çok şükür hiçbir sorun yok . Her şey olması gerektiği gibi bu arada hareketlerini geç hissetme sebebim de belli oldu bugün , plasenta öndeymiş bu da sıkıntılı bir şey değil sadece hareketlerini daha geç ve az hissedebilirsin dedi . Bu hafta çok yoruldum diye söylemiştim ya, sürekli esniyordu güzel kızım benim yorulmuş o da bu şekilde

Maşallah kuzum hadi geçmiş olsun

Olmamıştır merak etme :)

Çok şükür :) cumartesi de benim var :)

Bacağıma ve popoma vuruyor sadece sol tarafıma bacağımı hareket ettirirken acıyor
Diğer gebeliğimde yaşamıştım ama son haftalarda aynı ağrıyı. Doktorum bazı gebeliklerde olabildiğini söylemişti, ben de cidden çok kötüydüm. Merdiven bile çıkamıyordum neredeyse

Çok sevindim kuzum

Gözün aydın şükür atlattındarısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…