- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Hadi ya oda isi zor gercekten.. Canım bende öyleyim çok çabuk yoruluyorum hemen eve gitmek istiyorumYok ya çeşit çok az birini beğendim 35 bin dediler bu kadar para verilmez o mobilyaya..eve şimdi dönüyorum ama kasıklarım çok fazla ağrıyor hiç ben dışarıya çıkamıyorum şimdi bir tek düşündüğüm gidince hemen dinlenmek..resmen adım bile atamıyorum acaba diyorum hep yattım diye ondanmı
Evet çok zormuş..yorulmak diğil benimki yani ben ufak yürüyünce ağrıyorum sanırım son aya kadar öyle olucamHadi ya oda isi zor gercekten.. Canım bende öyleyim çok çabuk yoruluyorum hemen eve gitmek istiyorum
Yılbaşı öncesi sonrası diye bir ayrım yapmadılar valla bize,Mersin’deyimYılbaşı sonrası için fiyat veriyorlar mı cnm hangi il
Korkulacak bir şey yoktur o zaman ya evham yapma bence ama içini rahatlatmak için tekrar sor tabii.En yakın zamanda biter umarımDoktor iki defa farklı fitil verdi. O biraz akıntıyı azalttı. Ama en fazla 2 hafta sonra tekrar akıntı geri geliyor. Koku ve sarımsı bir renk olmadığı için doktor korkma diyor. Ama kontrole gittiğimde bi konuyu tekrar konuşacağım. Hijyene okadar dikkat ediyorum ve cinsel anlamda yakınlaşmamız da yok eşimle. Sebebini anlayamıyorum
Ben olsam asla bir daha adımımı atmam oraya.Terbiyesizlik bu çünkü başka bir şey değil.Yaman cerrahi tıp merkezi diye bir yer asistanda sabah saatlerinde gelirseniz daha iyi olur diyo o zaman sadece sabah saatinde kayıt açsınlar değişik insanlar gerçekten
Benimde kasiklarim ağrıyor ve zor yurumeye başlıyorum yoruluyorum dediğim o aslında dün yine yurumemle dalga geçtiler napiyim öyle rahat yürüyorum hoşuma da gidiyor hatta bir süre sonra bir elimi karnıma bir elimi de belime koyuyorum dedimEvet çok zormuş..yorulmak diğil benimki yani ben ufak yürüyünce ağrıyorum sanırım son aya kadar öyle olucam
gerçekten öyle oldu hazirna 15de kanamam başladı 15 temmuzda tekrar hamile olduğumu öğrendimAma senin adına çok sevindim çok şükür rabbim uzuntunu hemen sevince çevirmiş
Açık halini de isteriz böyle anlaşılmiiiyoöörrBebek arabamız geldi kızlar. Katlanınca bu kadarcık oluyor. Tekerlekler de çıkıyor
Bende sanıyorum bir tek ben öyleyim çünkü çalışan gebeler sabahtan akşama kadar işte oluyorlar ben yol yürüyemiyorum bile mesela geldim uzandım hala sağa sola dönünce sızlıyor cünkü bu gün kendimi yordum..bende dediğin gibi adım adım yürüyorum bazen diyorum iyiki kış geliyor en azından evde olucazBenimde kasiklarim ağrıyor ve zor yurumeye başlıyorum yoruluyorum dediğim o aslında dün yine yurumemle dalga geçtiler napiyim öyle rahat yürüyorum hoşuma da gidiyor hatta bir süre sonra bir elimi karnıma bir elimi de belime koyuyorum dedim
Arayıp yöneticiyle konuştum baya özür diledi çok haklısınız bugün 4 sezeryanla girdi çok iyidir kendisi falan dedi bende ben bu muameleyi hak etmedim yorgun olduğunu söyleyip kaydı sildirseydi zoruma gitmezdi ama bariz azarladı dedim baya özür diledi konuşacağını konu ile ilgili bilgi vereceğini söyledi bakalım ne olacak ama bir daha gitmem kesinlikleBen olsam asla bir daha adımımı atmam oraya.Terbiyesizlik bu çünkü başka bir şey değil.
Güzel günlerde kullansınBebek arabamız geldi kızlar. Katlanınca bu kadarcık oluyor. Tekerlekler de çıkıyor
Ayy onu niye çekmediysem. Maxi cosi leona 2 yazıp bakın artıkAçık halini de isteriz böyle anlaşılmiiiyoöörr
Amin canım inşallahGüzel günlerde kullansın
Belli bir haftadan sonra boy ölçümü yapılmıyor diye biliyorum. 16’dan sonra kaval kemiği, uyluk kemiği ve baş çevresi ölçülüyor; haftasına uyumu ona göre belirleniyor. 3 ölçüm de bazen birbirinden 1-2 gün farklı olabiliyor.Canim anladigim kadarıyla boyu haftası ile uyumlu ama kilodan mi geri çıktı benim kızım için de doktorum ince uzun boylu çok zarif bir kız olacak dedi hatta ayakları bile tam kız ayağı dedi 20+5 te 20+3 çıktı miniğim, kiz olduğu için normal dedi
güzel günlerde kullansın minnoşşşş,Bebek arabamız geldi kızlar. Katlanınca bu kadarcık oluyor. Tekerlekler de çıkıyor
bende xiami aldım beklentimi karşılıyor şu an , güzel günlerde kullan inşallahBu arada kamerada geldi en çok bu bana lazım olucak elim ayağım olucak
AaaaaağğğğAyy onu niye çekmediysem. Maxi cosi leona 2 yazıp bakın artık
Amin canım inşallah
Bizde denedik sesi rengler güzel..sağol canım güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allahbende xiami aldım beklentimi karşılıyor şu an , güzel günlerde kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?