2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Hadi ya oda isi zor gercekten.. Canım bende öyleyim çok çabuk yoruluyorum hemen eve gitmek istiyorum

Korkulacak bir şey yoktur o zaman ya evham yapma bence ama içini rahatlatmak için tekrar sor tabii.En yakın zamanda biter umarım

Evet çok zormuş..yorulmak diğil benimki yani ben ufak yürüyünce ağrıyorum sanırım son aya kadar öyle olucam
Benimde kasiklarim ağrıyor ve zor yurumeye başlıyorum yoruluyorum dediğim o aslında dün yine yurumemle dalga geçtiler napiyim öyle rahat yürüyorum hoşuma da gidiyor hatta bir süre sonra bir elimi karnıma bir elimi de belime koyuyorum dedim

Bende sanıyorum bir tek ben öyleyim çünkü çalışan gebeler sabahtan akşama kadar işte oluyorlar ben yol yürüyemiyorum bile mesela geldim uzandım hala sağa sola dönünce sızlıyor cünkü bu gün kendimi yordum..bende dediğin gibi adım adım yürüyorum bazen diyorum iyiki kış geliyor en azından evde olucaz

Ben olsam asla bir daha adımımı atmam oraya.Terbiyesizlik bu çünkü başka bir şey değil.
Arayıp yöneticiyle konuştum baya özür diledi çok haklısınız bugün 4 sezeryanla girdi çok iyidir kendisi falan dedi bende ben bu muameleyi hak etmedim yorgun olduğunu söyleyip kaydı sildirseydi zoruma gitmezdi ama bariz azarladı dedim baya özür diledi konuşacağını konu ile ilgili bilgi vereceğini söyledi bakalım ne olacak ama bir daha gitmem kesinlikle

Belli bir haftadan sonra boy ölçümü yapılmıyor diye biliyorum. 16’dan sonra kaval kemiği, uyluk kemiği ve baş çevresi ölçülüyor; haftasına uyumu ona göre belirleniyor. 3 ölçüm de bazen birbirinden 1-2 gün farklı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…