2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktoruma attm bakalım ne diyeck benim 75lik yapıldı size kaç yapildi
Canım şeker yüklemesini kaçıncı hafta da yaptırdınız,
Bende jiç yaptırmak istemiyorum, doktorumla da bunu konuşmadık henüz, perşembe endokrinolojiye randevum var, ona da danışırım

çok zor hayatkar yasamıslar gercekten eskiler ben çok üzülüyorum

Geleceğimi gördüm sen de

Canım şeker yüklemesini kaçıncı hafta da yaptırdınız,
Bende jiç yaptırmak istemiyorum, doktorumla da bunu konuşmadık henüz, perşembe endokrinolojiye randevum var, ona da danışırım
24+4de yaptrdim yaptrmamanin daha tehlike olduğunu düşünüyorum tabi herkesin kendine kalmış birsy cnm

Kız bu devletler varyaa sürekli araya birilerini sokuyolar bakın 1030daydı randevum sıram 10 geldiğimde sıra 9 yanıyordu yarım saattir 10a geçmedi en son içeri girdim sordum 1030da randevum vardı benim ismim yazdı da ben mi fark etmedim acaba yarım saattir bekliyorum çünkü..mahcup şekilde alcaz diyoe bide hayret bir şey

Hahaha o zaman biz seninle doğumdan sonra da ek gıda alışverişlerinde beraberiz
Ayyyyy bayıldım bu işe daha ek Gıda kitapları alacağım yavaş yavaş hepsi daha o döneme var bir de ben doktor ne zaman başla derse başlarım önceden tattırmam sanırım bazıları az kaldı deyip veriyor ya ben yapamam onu

Doğrusu da o zaten. Bebişin durumuna göre bazen doktorlar 5. ayda bazısı 6. ayda başlatıyor. Doktora teslim etmek lazım bu konuda. Açıkçası bebeğime doğduktan sonra 2. ya da 3. ayda ağzına kuru fasulyeye ekmek banıp versin istemem kimse.

Benim de korkum bu. Ben uyurken ya da o an odada değilken bebeğime benden gizli bişiler yalatıp yedirirlerse korkusu.

Ben yalnız bırakmam güvenmediğim kişilerle bknz kv kp

Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıktı aclik 67 Aralık egeri 70 100
1.saat tokluk 156 değer aralığı 60 140
2.saat tokluk parmakta 133
Nasıl sizce smdi doktoruma da atacgam
Bı tık fazla ama o da normal diye düşünüyorum 75lik yaptirmissiniz, belki dikkat et der mi bilmiorum. 2. Saatte güzelce düşürmüş zaten, 140 in üstünde kalmadığı için şeker yok der zaten canim, merak etme ins

Kuzum mesela ufak ufak oturmalara basladiysa yemeğe karşı ilgisi varsa doktorlar aylık muayenede onu kontrol ediyorlar ve 5 aylıkken de baslayabilirsin diyorlar bazen, eğer doktorun bu şekilde bebeği hazır görürse başlarsın yoksa 6 ayı beklersin bende 6 ayı beklemiştim oğlumda hiç birşey tattirmamistim

Tabi kuzum doktor ne derse o benim için de şimdi burada doktoru olur yaz için de Samsun da doktor araştırcam ayrıca

Ayyy en sinir olduğum şey benim oğlana da yaptılar ben çikolata yedirmiyordum 1 yaş doğum gününde teyzemler çocuğu seviyoruz diye alıp mutfakta ağzına pasta koymuşlar gorunce böyle sinirimden patlayacak gibi oldum

Tabi kuzum doktor ne derse o benim için de şimdi burada doktoru olur yaz için de Samsun da doktor araştırcam ayrıca
Oo evet senin iki doktor arastirman lazım ay bu iyi doktor bulma işi çok zor istiyorsun ki hemen ilaca dayamasin gerçekten gerekli değilse ama çoğu doktor bi poşet ilaçla gönderiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…