- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Yok kuzum malesef bilmiyorum sosyal medya kullanmıyorumAhh ha ne bileyim ben öyle kalmış aklımdapahalı mı orası hiç bilmiyorum, büyük oğlumu doğurduğum doktorda orada şuan, takip ediyorsan bilirsin Sevil Ateş nehir bayramı biliyorum ssvd destekliyor, çok takip etmiştim zamanında, ama ben normal doğum yapamıyorum malesef ki artık kabullendim, riske de atmak istemem ama zamanında çok ilgilendim, sen Avrupa yakası dasın sanırım
Şuan nasıl peki oğlunun yemesi
Kuzum kesin şubeciyse kasa sayımı, çek senet kontrolü, müşteri arama geri dönüşü vardır o durumlarda uzuyor ne yazık kiAaaaa bankacılar 7 de mi çıkıyor ben bunu bilmiyordum
Ne güzel canım, benim şuan ki doktorumda öyle şimdilik, umarım sonuna kadarda böyle olur, plesanta aşağıda deyince hiç strese sokmadan, çok güzel anlatmıştı, hep iyi doktorlar iyi insanlara denk gelelim çok önemliYok kuzum malesef bilmiyorum sosyal medya kullanmıyorumnehir hanım benim için çok başka doktor değilde bir abla gibi hiç strese sokmaz çok ilgilidir saolsun doğrudur kuzum nasip işi doğum ya denersin olmuyorsa çok şükür anne bebek dostu sezaryen var sonuçta bı şekilde çıkacak o çocuk sağlıkla ciksinda evet kuzum Avrupa yakasındayim hastanede evime 10 dk oğlumun yemesi elhamdülillah iyi öyle aşırı iştahlı bir çocuk değil ama sıkıntı da yaratmaz kendi yer kalkar yemek seçmesi tabiki var ama çocuk sonuçta çokta sıkmıyorum
Şükür canımay kızlar çıktım ama 1de yine giricem benim sıpam baş aşağı durduğu için doktor burun kemiğini göremedi. Onun dısında her şeyi iyi cinsiyete yine baktı yine çıkıntı var ama kız gibi dedi. Pipili bi kızım olacak bu gidisle
Ben hemen doktora götürmemek istiyorum kuzum. Alternatif tıp teknikleri var ya mesela ateşi çıktı limonlu çorap vs giydirme. Bunları denemek istiyorum. Çünkü benim eşimi hemen doktora götüre götüre şimdi ufacık hasta olsa ilaçsız iyileşmiyor. Ben de mesela aksine hiç gitmem yatak döşek olana ateşim düşmeyene kadarOo evet senin iki doktor arastirman lazım ay bu iyi doktor bulma işi çok zoristiyorsun ki hemen ilaca dayamasin gerçekten gerekli değilse ama çoğu doktor bi poşet ilaçla gönderiyor
Ayyyy sinir krizi geçirmelik. Valla herkes çocuğunu büyütmüş bizimkine kimse karışmasın. Vermeyeceğim yani. İsterse yemeyen çocuk olsun yine vermeyeceğim. En büyük kötü örneği benim. Liseye kadar kahvaltılık tadı bilmemek ne demek yaniAyyy en sinir olduğum şey benim oğlana da yaptılar ben çikolata yedirmiyordum 1 yaş doğum gününde teyzemler çocuğu seviyoruz diye alıp mutfakta ağzına pasta koymuşlar gorunce böyle sinirimden patlayacak gibi oldum
Benim sıpa gibiay kızlar çıktım ama 1de yine giricem benim sıpam baş aşağı durduğu için doktor burun kemiğini göremedi. Onun dısında her şeyi iyi cinsiyete yine baktı yine çıkıntı var ama kız gibi dedi. Pipili bi kızım olacak bu gidisle
Bana da haber ver canımBilmiyoruz artk attım bakalım geri dönüş yapar doktorm ne diyeck deger aralığı dusundrdu bemi
Ay bankacılık da zor vallahi. Ben de olabiliyorum bankacı. Bölüm okuduğum için. Bizim ailede de var matematik bölüm okuyup bankacı olup çok zengin olanlarKuzum kesin şubeciyse kasa sayımı, çek senet kontrolü, müşteri arama geri dönüşü vardır o durumlarda uzuyor ne yazık kiben genel müdürlükte saat 17:59 gördüğüm an vın kaçıyorum arkama bakmadan koşarak uzaklaşıyorum
Gördüğün yerde kaç canım eskisi gibi bir meslek değil ne yazık kiAy bankacılık da zor vallahi. Ben de olabiliyorum bankacı. Bölüm okuduğum için. Bizim ailede de var matematik bölüm okuyup bankacı olup çok zengin olanlar
Canım benim de 1. saat 70-180Referans aralığı bende farklı 1. Saat 70-180 bu kadar değişiyor mu acaba hastaneye göre.
Yok yok ben iyiyim öğretmenkenGördüğün yerde kaç canım eskisi gibi bir meslek değil ne yazık kiyine de şükür ekmek teknesi
Ayy ben de aşırı ayar oluyorum ya aşırı. Kullanalım demesine. Torunum napıyor yerim onu demesine. Sinir oluyorum ya vallâhi bakGeçen kv aradık hal hatır için kızçelerim napıyor diyor iyiler dedim kestim konuyuonlar sadece benim kızçelerim olabilir diyorum eşime 3 gün adımın başının etini yedim onlar bizim kızımız demi başkasının değil diye alınganım diyorum benim kızlarımı kimse sahiplenemez nokta dedim ama eşime söylendim
Valla o sakinlikte kalanlara hayranım elim ayağım birbirine giriyordu derdini de anlatamiyor çok küçük zaten ne olduğunu bilmiyorsun evde beklesem ilerler mi yada grip zannederim başka bişey olur ben yapamadım onu şuan derdini anlattigi için ilaçsız atlatabiliyor ama dirençli ateş olunca hemen götürürüm çok korkarım ateşten havale riskindenBen hemen doktora götürmemek istiyorum kuzum. Alternatif tıp teknikleri var ya mesela ateşi çıktı limonlu çorap vs giydirme. Bunları denemek istiyorum. Çünkü benim eşimi hemen doktora götüre götüre şimdi ufacık hasta olsa ilaçsız iyileşmiyor. Ben de mesela aksine hiç gitmem yatak döşek olana ateşim düşmeyene kadar
Evet kuzum öğretmenlikte zor ben 14. Haftadan beri heyet raporluyum yerime bakacak kişiler bulunuyor ama öğretmenlikte çocuklar sana alışıyor bırakmak istemiyorsun belki sürekli bir çaba Allah yardımcın olsunYok yok ben iyiyim öğretmenkenmesleğimi seviyorum. 5.sınıftan beri hayalim matematik öğretmeni olmaktı. 8 tercih yaptım hepsi matematikti ilk tercihim geldi çok şükür ama bu meslekte de idare çok önemli. İdaren kötüyse okula gidesin gelmiyor bugün ne olacak acaba diye
Kız torunum dese iyi o sanki kendi taşıyor kendi doğuracak onun kızları olacak gibi sahiplenici konuşması cevap bile vermedimAyy ben de aşırı ayar oluyorum ya aşırı. Kullanalım demesine. Torunum napıyor yerim onu demesine. Sinir oluyorum ya vallâhi bakelimde değil. Bir kere erkek olsun istiyordunuz. Noldu şimdi. Olsun diyecekti ki çevirdi lafı onu da biliyorum. Bir de diyor ki istediğin oldu bak. Ben hiçbir zaman kızım olsun diye dua etmedim hep sağlıklı hayırlı evlat diye dua ettim dedim
Ay ateşli havale benimde korkulu rüyam Allah kimseye göstermesin evladımızı griple bile sınamasın inşallahValla o sakinlikte kalanlara hayranım elim ayağım birbirine giriyordu derdini de anlatamiyor çok küçük zaten ne olduğunu bilmiyorsun evde beklesem ilerler mi yada grip zannederim başka bişey olur ben yapamadım onu şuan derdini anlattigi için ilaçsız atlatabiliyor ama dirençli ateş olunca hemen götürürüm çok korkarım ateşten havale riskinden
İnan ben de çok paniğim eşim benden de panikValla o sakinlikte kalanlara hayranım elim ayağım birbirine giriyordu derdini de anlatamiyor çok küçük zaten ne olduğunu bilmiyorsun evde beklesem ilerler mi yada grip zannederim başka bişey olur ben yapamadım onu şuan derdini anlattigi için ilaçsız atlatabiliyor ama dirençli ateş olunca hemen götürürüm çok korkarım ateşten havale riskinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?