2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok kuzum malesef bilmiyorum sosyal medya kullanmıyorum nehir hanım benim için çok başka doktor değilde bir abla gibi hiç strese sokmaz çok ilgilidir saolsun doğrudur kuzum nasip işi doğum ya denersin olmuyorsa çok şükür anne bebek dostu sezaryen var sonuçta bı şekilde çıkacak o çocuk sağlıkla ciksinda evet kuzum Avrupa yakasındayim hastanede evime 10 dk oğlumun yemesi elhamdülillah iyi öyle aşırı iştahlı bir çocuk değil ama sıkıntı da yaratmaz kendi yer kalkar yemek seçmesi tabiki var ama çocuk sonuçta çokta sıkmıyorum

Aaaaa bankacılar 7 de mi çıkıyor ben bunu bilmiyordum
Kuzum kesin şubeciyse kasa sayımı, çek senet kontrolü, müşteri arama geri dönüşü vardır o durumlarda uzuyor ne yazık ki ben genel müdürlükte saat 17:59 gördüğüm an vın kaçıyorum arkama bakmadan koşarak uzaklaşıyorum

Ne güzel canım, benim şuan ki doktorumda öyle şimdilik, umarım sonuna kadarda böyle olur, plesanta aşağıda deyince hiç strese sokmadan, çok güzel anlatmıştı, hep iyi doktorlar iyi insanlara denk gelelim çok önemli Maşallah canım oğluna benim küçük oğlan gibi o da büyük oğlumda fazla iştahlı maşallah bazen dur diyoruz, birazda ergenlik zamanlarına doğru sanırım ondan, e birde yemeyi seviyor
Doğumlarımda hep normal seyredip, sancılar çekip, sezeryanla son bulduolsun ama hiç pişman değilim iki kere denedim olmadı,nasip bu işler

Şükür canım hahahaha belki kordondur yaaa ya da kuyruk sokumuyla da katılabiliyor demişti benim doktorum kızdır kız

Oo evet senin iki doktor arastirman lazım ay bu iyi doktor bulma işi çok zor istiyorsun ki hemen ilaca dayamasin gerçekten gerekli değilse ama çoğu doktor bi poşet ilaçla gönderiyor
Ben hemen doktora götürmemek istiyorum kuzum. Alternatif tıp teknikleri var ya mesela ateşi çıktı limonlu çorap vs giydirme. Bunları denemek istiyorum. Çünkü benim eşimi hemen doktora götüre götüre şimdi ufacık hasta olsa ilaçsız iyileşmiyor. Ben de mesela aksine hiç gitmem yatak döşek olana ateşim düşmeyene kadar

Ayyyy sinir krizi geçirmelik. Valla herkes çocuğunu büyütmüş bizimkine kimse karışmasın. Vermeyeceğim yani. İsterse yemeyen çocuk olsun yine vermeyeceğim. En büyük kötü örneği benim. Liseye kadar kahvaltılık tadı bilmemek ne demek yani

Benim sıpa gibi doktor ev yakın olsa sonra gel diyecekti yakın değil deyince zorladı öksürdüm karnıma bastırdık falan benimki de baş aşağıydı ama bence döndü çünkü bugün yukarılarda göbek deliğimin oralarda hislerim daha çok

Ay bankacılık da zor vallahi. Ben de olabiliyorum bankacı. Bölüm okuduğum için. Bizim ailede de var matematik bölüm okuyup bankacı olup çok zengin olanlar

Ay bankacılık da zor vallahi. Ben de olabiliyorum bankacı. Bölüm okuduğum için. Bizim ailede de var matematik bölüm okuyup bankacı olup çok zengin olanlar
Gördüğün yerde kaç canım eskisi gibi bir meslek değil ne yazık ki yine de şükür ekmek teknesi

Geçen kv aradık hal hatır için kızçelerim napıyor diyor iyiler dedim kestim konuyu onlar sadece benim kızçelerim olabilir diyorum eşime 3 gün adımın başının etini yedim onlar bizim kızımız demi başkasının değil diye alınganım diyorum benim kızlarımı kimse sahiplenemez nokta dedim ama eşime söylendim

Gördüğün yerde kaç canım eskisi gibi bir meslek değil ne yazık ki yine de şükür ekmek teknesi
Yok yok ben iyiyim öğretmenken mesleğimi seviyorum. 5.sınıftan beri hayalim matematik öğretmeni olmaktı. 8 tercih yaptım hepsi matematikti ilk tercihim geldi çok şükür ama bu meslekte de idare çok önemli. İdaren kötüyse okula gidesin gelmiyor bugün ne olacak acaba diye

Ayy ben de aşırı ayar oluyorum ya aşırı. Kullanalım demesine. Torunum napıyor yerim onu demesine. Sinir oluyorum ya vallâhi bak elimde değil. Bir kere erkek olsun istiyordunuz. Noldu şimdi. Olsun diyecekti ki çevirdi lafı onu da biliyorum. Bir de diyor ki istediğin oldu bak. Ben hiçbir zaman kızım olsun diye dua etmedim hep sağlıklı hayırlı evlat diye dua ettim dedim

Valla o sakinlikte kalanlara hayranım elim ayağım birbirine giriyordu derdini de anlatamiyor çok küçük zaten ne olduğunu bilmiyorsun evde beklesem ilerler mi yada grip zannederim başka bişey olur ben yapamadım onu şuan derdini anlattigi için ilaçsız atlatabiliyor ama dirençli ateş olunca hemen götürürüm çok korkarım ateşten havale riskinden

Evet kuzum öğretmenlikte zor ben 14. Haftadan beri heyet raporluyum yerime bakacak kişiler bulunuyor ama öğretmenlikte çocuklar sana alışıyor bırakmak istemiyorsun belki sürekli bir çaba Allah yardımcın olsun

Kız torunum dese iyi o sanki kendi taşıyor kendi doğuracak onun kızları olacak gibi sahiplenici konuşması cevap bile vermedim ay evet seninkide erkek erkek diyordu şimdi laf sokuyor bir de hay Allahım akıl ver bu kv lere

Ay ateşli havale benimde korkulu rüyam Allah kimseye göstermesin evladımızı griple bile sınamasın inşallah ben 1.5 yaşında ateşli havale geçirmişim annemde o dönem tabi kadın yalnız evde baba çalışıyor cahillikte var komşular anlamış havale geçirdiğimi komşular karda kışta dağda oturuyormuşuz zar zor götürmüşler yolları kazıyarak neyseki kalıcı bir şeyim olmadı dişlerim lekeli kaldı ateşten onları da yaptırdım çok şükür ateş tehlikeli

İnan ben de çok paniğim eşim benden de panik ama bağışıklık kazanması da lazım nasıl yapcam bilmiyorum şimdi doğal annelik kitapları alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…