- 16 Haziran 2023
- 211
- 273
- 23
Benim annem de emekli öğretmen. Tayin ve memuriyetin ne demek olduğunu bir çocuk olarak çok iyi biliyorumBen de şimdi almayacağım kuzum. Tayinciyiz biz. Gittiğim yerde alacağım inşallah 15 aylık olmuş olacak o zamana
Maşallah canımEstağfurullah canım yok oğlum gerçekten yaramaz bir çocuk değil maşallahyani 2 yaşın getirdiği huysuzluklari var ama öyle yerinde durmayan, aşırı inatçı bir çocuk değil. Uyumlu, anlaşıldığında da kolay bir çocuk diyebilirim
Evet haklısın canım hep kavrulmamış taze tercih ediyoruz vitamin açısından ama çok siyah olmuşsa vitamini kaçmasından ziyade kansorojen madde oluyor siyahlaşınca , bence çok tüketmemeye çalışKızlar benim kp her şeyi kavurma huyu var. Çöp bulsa onu da kavuracak yani o derece. Ceviz kırmasını rica ettik taze taze yemek için kavrulmuş şeyler yemediğimi biliyor ama kendisi kavrulmuş kuruyemişlerim daha lezzetli olduğunun kanaatında ona lafım yok ama hamilelikte bütün vitamini gidiyor kaçırınca zararlı değil mi? Düşünün cevizi kavurmuş vermiş güzelim taze cevizi kavurmuş siyaha döndürmüş vermişler yesem mi yemesem mi bilemedim yazık 2 kavanoz vermiş bir de ?
Ooohh sefaan olsun mutlulukla saglikla giy insallahhhCnm bnım pijama takımlarım dantelsiz hiç begenerek almamştım lohusa takımını dantelli alıcam dedim.oğlumda lohusa olup pijamamla yatagımda bıle yatamadım. Şık olsun dedim ve bunu aldım
Ay aslinda su iciyorum en az 2lt ama sanirim susuzluktan benimdeBen az su içtiğim zamanlarda benim de direk hafif yanma oluyor, suyu artırır artırmaz geçiyor. İlla enfeksiyon göstergesi değildir herhalde ama için rahat etmeyecekse git tabi:)
Evet canım işte bende de aynısı oluyor. Mesela dün detayli ultrason ve sonrasında eşimle biraz gezelim vs dedik az su icebildim. Akşamına hemen hafif yanma yaptı, bugün normal seviyeye döndüm ve geçti o yanma.Ay aslinda su iciyorum en az 2lt ama sanirim susuzluktan benimdesabahtan beri cogalttim su içmeyi bidaha olmadi cok şükür
Yaa evet suslenebilir tabi benim dedigim seydi magazalarda olsun internette olsun kizlara secenek daha fazla daha cicili biciliAhahahah evet bence de katılıyorum sanaerkekler de süslenebilir
Oooh masallah o zmaan icilsin bol bol sularEvet canım işte bende de aynısı oluyor. Mesela dün detayli ultrason ve sonrasında eşimle biraz gezelim vs dedik az su icebildim. Akşamına hemen hafif yanma yaptı, bugün normal seviyeye döndüm ve geçti o yanma.
Çok doğru ve güzel bir sayfa bence deSevgili Mart ayı anneleri, bu hafta sinir stres sebebiyle sayfamızda çokça tatsız olay yaşandı. Tüm bu olanlara istinaden okumanızı istediğim ufak bir sayfa var. Hepimize iyi geleceğini düşünüyorum
Kuzum o dün paylaştıklarımın ikisi de erkek bebekYaa evet suslenebilir tabi benim dedigim seydi magazalarda olsun internette olsun kizlara secenek daha fazla daha cicili biciligecen lc waikikiye girdim kocaman kiz yeri kucucuk erkek yeri salopet aldim turuncu o da kiz bebek urunu diye geciyo yoksa dun paylaştigin kalpli pijamadan alicam simdi esim ne kadar kiz pijamasi desede
Çok saol cnmOoohh sefaan olsun mutlulukla saglikla giy insallahhhvalla icinde kalmasin her istedigini yap hevesin varsa tabi
Buna kesinlikle inanıyorum. Ama yapamıyorum. Aşkında eşim de çok ilgili hayatım da sorun yok ama ben herşeyi takarken buluyorum kendimiSevgili Mart ayı anneleri, bu hafta sinir stres sebebiyle sayfamızda çokça tatsız olay yaşandı. Tüm bu olanlara istinaden okumanızı istediğim ufak bir sayfa var. Hepimize iyi geleceğini düşünüyorum
Gerçekten çok zorBenim annem de emekli öğretmen. Tayin ve memuriyetin ne demek olduğunu bir çocuk olarak çok iyi biliyorum
benim genelde sırt üstü uyuyunca oluyor canım rahim büyüdüğü için normal bence böyle şeyler ama doktoruna sor yine de içinin rahat etmesi içinKızlar takmamaya çalışıyorum ama bir sorayım karnınızda ara sıra iğne gibi batmalar oluyormu?2 gün bende var
Nst sancım çıktığı için korkum var gerçi doktor çok ciddiye almadı..bu gün iğne gibi batmalarım var şimdi sağ tarafta karnımda var bazen sola göğüs altında oluyorbenim genelde sırt üstü uyuyunca oluyor canım rahim büyüdüğü için normal bence böyle şeyler ama doktoruna sor yine de içinin rahat etmesi için
Karnımda değil de rahmimde oldu canım bir kaç gün önce nst ye gittim bir şey çıkmadı büyümeye bağlı herhaldeKızlar takmamaya çalışıyorum ama bir sorayım karnınızda ara sıra iğne gibi batmalar oluyormu?2 gün bende var
Umarım her şey dilediğiniz gibi olurGerçekten çok zoreşimin yılı benden çok. Onun puanı yüksek ama Karadeniz kısmı çok yüksek puanlar. Biz oraya gidene kadar yaşlanırız hayırlısı olsun inşallah buradan iyi bir yerde olalım önceliğim o. İmkan anlamında seçecek anlamında. İlla kocaman şehir olmasına gerek yok imkanları iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?