2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Maşallah canım o çok normal 2 yaş, gerçi benim oğlanların isimleri içinde çok yaramaz, hareketli diyorlardı da tam tersi oldu

Evet haklısın canım hep kavrulmamış taze tercih ediyoruz vitamin açısından ama çok siyah olmuşsa vitamini kaçmasından ziyade kansorojen madde oluyor siyahlaşınca , bence çok tüketmemeye çalış

Cnm bnım pijama takımlarım dantelsiz hiç begenerek almamştım lohusa takımını dantelli alıcam dedim.oğlumda lohusa olup pijamamla yatagımda bıle yatamadım. Şık olsun dedim ve bunu aldım
Ooohh sefaan olsun mutlulukla saglikla giy insallahhh valla icinde kalmasin her istedigini yap hevesin varsa tabi

Ben az su içtiğim zamanlarda benim de direk hafif yanma oluyor, suyu artırır artırmaz geçiyor. İlla enfeksiyon göstergesi değildir herhalde ama için rahat etmeyecekse git tabi:)
Ay aslinda su iciyorum en az 2lt ama sanirim susuzluktan benimde sabahtan beri cogalttim su içmeyi bidaha olmadi cok şükür

Reactions: The
Ay aslinda su iciyorum en az 2lt ama sanirim susuzluktan benimde sabahtan beri cogalttim su içmeyi bidaha olmadi cok şükür
Evet canım işte bende de aynısı oluyor. Mesela dün detayli ultrason ve sonrasında eşimle biraz gezelim vs dedik az su icebildim. Akşamına hemen hafif yanma yaptı, bugün normal seviyeye döndüm ve geçti o yanma.

Ahahahah evet bence de katılıyorum sana erkekler de süslenebilir
Yaa evet suslenebilir tabi benim dedigim seydi magazalarda olsun internette olsun kizlara secenek daha fazla daha cicili bicili gecen lc waikikiye girdim kocaman kiz yeri kucucuk erkek yeri salopet aldim turuncu o da kiz bebek urunu diye geciyo yoksa dun paylaştigin kalpli pijamadan alicam simdi esim ne kadar kiz pijamasi desede

Oooh masallah o zmaan icilsin bol bol sular

Reactions: The
Sevgili Mart ayı anneleri, bu hafta sinir stres sebebiyle sayfamızda çokça tatsız olay yaşandı. Tüm bu olanlara istinaden okumanızı istediğim ufak bir sayfa var. Hepimize iyi geleceğini düşünüyorum
Çok doğru ve güzel bir sayfa bence de ben ilk gebeligimde çok huzurlu bir hamilelik geçirdim genel itibariyle ve bebeğim de beni yormadi, üzmedi sonrasında. Ama hamilelikte stresli geçiren annelerin bebeklerinin doğduktan sonra da kolik vs olmasi sanırım daha sık rastlanan bir durummus.
Zaten gerçekten duygularımızı hissettiklerine inanıyorum. Bugün biraz sinirli bir gün geçirdim sabahtan, gerçekten doğru düzgün hiç hareket etmedi. Biraz gevşedim hemen düzeldi miniğim

Kuzum o dün paylaştıklarımın ikisi de erkek bebek

Sevgili Mart ayı anneleri, bu hafta sinir stres sebebiyle sayfamızda çokça tatsız olay yaşandı. Tüm bu olanlara istinaden okumanızı istediğim ufak bir sayfa var. Hepimize iyi geleceğini düşünüyorum
Buna kesinlikle inanıyorum. Ama yapamıyorum. Aşkında eşim de çok ilgili hayatım da sorun yok ama ben herşeyi takarken buluyorum kendimi nasıl olacak bu durum bilmiyorum gerçekten

Benim annem de emekli öğretmen. Tayin ve memuriyetin ne demek olduğunu bir çocuk olarak çok iyi biliyorum
Gerçekten çok zor eşimin yılı benden çok. Onun puanı yüksek ama Karadeniz kısmı çok yüksek puanlar. Biz oraya gidene kadar yaşlanırız hayırlısı olsun inşallah buradan iyi bir yerde olalım önceliğim o. İmkan anlamında seçecek anlamında. İlla kocaman şehir olmasına gerek yok imkanları iyi olsun

Kızlar takmamaya çalışıyorum ama bir sorayım karnınızda ara sıra iğne gibi batmalar oluyormu?2 gün bende var

Kızlar takmamaya çalışıyorum ama bir sorayım karnınızda ara sıra iğne gibi batmalar oluyormu?2 gün bende var
benim genelde sırt üstü uyuyunca oluyor canım rahim büyüdüğü için normal bence böyle şeyler ama doktoruna sor yine de içinin rahat etmesi için

benim genelde sırt üstü uyuyunca oluyor canım rahim büyüdüğü için normal bence böyle şeyler ama doktoruna sor yine de içinin rahat etmesi için
Nst sancım çıktığı için korkum var gerçi doktor çok ciddiye almadı..bu gün iğne gibi batmalarım var şimdi sağ tarafta karnımda var bazen sola göğüs altında oluyor

Karnımda değil de rahmimde oldu canım bir kaç gün önce nst ye gittim bir şey çıkmadı büyümeye bağlı herhalde

Kızlar merhaba ben 26 haftalığım bugün kontrolümde bebek boynu kordona dolanmış dedi doktorum ama korkulacak bir şey olmadığını son aylarda olsaydı eğer sıkıntı olurdu dedi ama ben yinede korktum bu haftalarda böyle bi durum yaşayan var mı ?

Umarım her şey dilediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…