2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar 26 haftalıkken kordon dolanması herhangi bi sorum teşkil eder mi
Kac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dedi

Kac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dedi
Peki sonra ne oluyormuş? Açılıyormuymuş geri

Yaaa çok teşekkür ederim çok rahatladım şuan çok sağolun

Yok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştir

Yok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştir
Anladım canım yine de her ihtimale karşı stok yapmayayım o zaman 1 paket alsam yeterli bilmediğim için sorayım dedim

Ş
karnında hareket hissedebiliyor musun , belki kendinden düzelecek şekildedir canım ondan korkulacak bir şey yoktur , son aylar olsa büyüdüğünden yeri darlaştığından hareket kısıtlı oluyor , içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…