Kac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dedi
Kac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dedi
Tabi tabi 1 saat sonra cikarmis bile olur dedi bidahaki gittigimde cikmisti zaten bitane doktor dinlemistim icerde oynayacagi tek sey kordonu ellemeyin bebege diyodu
Tabi tabi 1 saat sonra cikarmis bile olur dedi bidahaki gittigimde cikmisti zaten bitane doktor dinlemistim icerde oynayacagi tek sey kordonu ellemeyin bebege diyodu
Oyyyy çok tatlı çoooook ben de hastane için organik pamuk aldım daha doğrusu annem aldı. Ben olsam daha süslüsünü seçerdim ama sen seç hadi organik pamuk olsun demiştim Eki Görüntüle 3343322
Ben depend kullanırım sonra ped kullanırım diyordum mantıklı değil mi ki beye göre belli oluyor gazlı bez kullanmak yorar çünkü orada pot gibi pedin üstünde gazlı bez rahatsız edici olmaz mı
Yok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştir
Yok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştir
Kizlar casodora baby den sipariş etmiştim, efsanae güzel geldi, muslinler ipek gibi pike epey kalın , gönül rahatligiyla alabilirsiniz ben şüpheyle almıştımkargo akşam geldi resmen ona da bı kapida uzuldum
Kızlar merhaba ben 26 haftalığım bugün kontrolümde bebek boynu kordona dolanmış dedi doktorum ama korkulacak bir şey olmadığını son aylarda olsaydı eğer sıkıntı olurdu dedi ama ben yinede korktum bu haftalarda böyle bi durum yaşayan var mı ?
karnında hareket hissedebiliyor musun , belki kendinden düzelecek şekildedir canım ondan korkulacak bir şey yoktur , son aylar olsa büyüdüğünden yeri darlaştığından hareket kısıtlı oluyor , içini ferah tut
Kızlar yemek yedikçe bir ağırlık çöküyor. Bünye unutmuş galiba yemek yemeyi inşallah bu kadar yememe kendime kilo almam hepsi bebeğime şifa olsun inşallah