2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bugün benim bebekler çok hareketli değil anca çikolata yiyince canlanıyorlar ben dokununca tepki vermiyorlar sonra kafalarına göre vurup kaçıyorlar nedense üzüldüm bu duruma bir de aşırı sırt ve böbrek ağrısı çekiyorum akşama kadar devam derse acile giderim herhalde panik oldum nedense sırtım çok fena ağrıyor az önce adet olacak gibi ağrısı ağlayacaktım geçti devam derse gideceğim

Kuzum bence en iyi koleksiyonlar Zara ve hm. Hele Zara bayılma sebebi ama fiyatları giyebileceğini bilsem tamam alayım ama birkaç giyme için çok para be
Bide o var zaten yenidoğanken çok çabuk büyüyorlar hem kıyamıyorum hem almak istiyorum sürekli hastane çıkışı bakıyorum bu ara şunu almıştım sıcacık olur diye bide ilk dogdugunda giyeceği organik pamuklu biirseyler almak istiy

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-02-07-53-40-958_com.pozitron.hepsiburada.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 72
Ayyy yemin ederim aynısını yazacaktım yazmadım çünkü benim ki de öyle bir tane belki vuruyor o kadar. Çikolata da yemedim açıkçası korkuyorum şekerden de çünkü. Ama dün mesela çok fazla hareketliydi. Şimdi tansiyon sorunu da yaşadığım için endişeleniyorum. Ama hergün de doktora gidemem daha 2 gün oldu Benim sırtım da çok ağrıyor kuzum hep ağrıyor ama yeni değil yani.

Buna kesinlikle inanıyorum. Ama yapamıyorum. Aşkında eşim de çok ilgili hayatım da sorun yok ama ben herşeyi takarken buluyorum kendimi nasıl olacak bu durum bilmiyorum gerçekten
Belki bazen kaygılandığımız anlar hakkında çok fazla düşünmek yerine kafamızı dağıtacak başka şeyler bulabiliriz. Çünkü kaygı bir sonraki kaygıyı doğuruyor ve sonu olmayan bir girdap gibi içine çekiyor bizi. Bu yüzden en azından şu an için palyatif bir çözüm olarak, düşündüğümüz şeyden uzaklaşmak için başka bir şeyle ilgilenebiliriz ya da başka iyi bir şey düşünmeye çalışabiliriz aklıma tek gelen bu.

Karnımda değil de rahmimde oldu canım bir kaç gün önce nst ye gittim bir şey çıkmadı büyümeye bağlı herhalde
Benim bu gün kalçadan iğnemin günüydü normalde iğneden sonra sadece yeri ağrıyor bu günde sağdan vurdum şimdi sanki en çok sağ karın rahim göbek etrafında ara sıra batmalar oluyor..nst sancım dedi var doktor ama umursamadı işte o umursamadı ama bende korku var sadece dedi dinlen

Belde bu arada off

Oyyyy çok tatlı çoooook ben de hastane için organik pamuk aldım daha doğrusu annem aldı. Ben olsam daha süslüsünü seçerdim ama sen seç hadi organik pamuk olsun demiştim

Ahhh ahhhh çok çabalıyorum vallahi. Bugün ip aldım şu Alize pufy lerden inşallah onu yapıp kafamı dağıtmak istiyorum. Olur inşallah. Bak punch da yapıyordum bıraktım. Odaklanamıyorum. Tek odağım iyi mi fikri

Kuzum benimde sırtım her gün kesin bir kez ağrır ama genelde akşam yemekten sonra çok yediğimde ağrıyor şimdi bir şey de yemedim durup dururken ağrımadı sonra adet hissi verip geçmesi canımı sıktı korkuttu yani normal her zaman ki gibi olsa üzülmezdim takip edeceğim biraz akşama kadar bakalım artık niye böyle bu bebetolar bir gün öyle bir gün böyleler

Canım sen sürekli o sancıyı düşünme panik hali üzüntü stres hali de sancıyı ortaya çıkarıyor bir süre takip et böyle durumlarda ben öyle yapıyorum geçmezse durum artarak şiddetlenirse doktora gidiyorum içim rahat ediyor

Senin ki farklı da olabilir tabi kuzum. Mutlaka git doktora endişe etmektense. Çünkü endişe de tansiyonumuzu çıksrıyor Allah korusun

İçim daraldı valla sağ salim vaktinde kucağımıza alsak rahatlarız..cuma randevum var bu defa iyice bu sancıyı ona sorucam

Bir kitaptaki psikoloğun kaygı anında kötü fikirleri kafadan dağıtmak için uygulanabilecek bir tavsiyesi vardı. Aklınızdan 4 işlem soruları yaratıp onları çözün diyordu. Sanırım siz de matematik öğretmeniydiniz sizin için faydalı olabilir belki. Yani mesela örgü örerken aklınıza farklı fikirler gelirse onları düşünmek yerine 4 işlem yapabilirsiniz

Evet matematik öğretmeniyim. Deneyeyim bunu teşekkür ederim

Oyyyy çok tatlı çoooook ben de hastane için organik pamuk aldım daha doğrusu annem aldı. Ben olsam daha süslüsünü seçerdim ama sen seç hadi organik pamuk olsun demiştim Eki Görüntüle 3343322
Ya çok sade ne güzel almış annen bende sade şeyler bakıyorum ama hep çok pahalı birde yeni doğum yapan arkadaşım v yaka alma çocuğun yakası çok kayıyor açık kalıyor üşür dedi gözüm hep yakasına gidiyor o yüzden kapalı bakmaya çalışıyorum

Kuzum ben zaten bunun içine yine giydirmek zorundayım buralar soğuk Pierre cardin kuzum bu Trendyol’da da var ben de aksine renkli severim bebek arabasının en renklisini aldımkardeşimle annem bu olmasın dedi ama dinlemedim tarzları onların sakin benim rengarenk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…