2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
O zaman demek büyüyorlar ondan
Aynen, her gidişte iyi diyor zaten doktolar. Bu tarz acı, batma, kramp, ağrı tarzı hislerin normal olduğunu söylemişti teee zamanında. Daha neler neler yaşayacağız kimbilir. Çok takmıyorum.

Kız basit Bi taç. Pembe kurdele aldım, taça onu dolayacagım. Tepeyede Bi kurdela.
Öyle gösterılck gbi değil
Ben bir an hayalimde incikli boncuklu böyle hürrem sultan tacı benzeri bişiler canlandırdım Ben de takmak istiyorum kırmızı ya da pembe kurdele doğumda başıma, bakalım

İsim konusunda anlaşamayanlara taktik
Benim dün kp bize Kuranda geçen ism KOYUN dedi. Eşim biz böyle beğendik dedi bu sefer de peygamber efendimizin kızının isimlerinden KOYUN diyor. Sinir oluyorum su emir verir gibi konusanlara. Annemin adı Fatma, cıldırtmak icin Fatma koyalım o zaman dicektim sonra vazgeçirmek için dört döner slcksşwşdkfmfmfşfş

Aynen, her gidişte iyi diyor zaten doktolar. Bu tarz acı, batma, kramp, ağrı tarzı hislerin normal olduğunu söylemişti teee zamanında. Daha neler neler yaşayacağız kimbilir. Çok takmıyorum.
Kuzum bana nst sancı çıktı ya ondan korkum var ama doktora sordum erken doğum sancısımı diye yok dedi kasıkta olan sancıların dedisadece dinlen söyledi yani ciddi bir durum olsa kesin bir şey yapardı diye düşünüyorum

Yaaaaa cok guzel olurdu o zamanda aman ne gerek var eski isme derlerdi

Sevgili Mart ayı anneleri, bu hafta sinir stres sebebiyle sayfamızda çokça tatsız olay yaşandı. Tüm bu olanlara istinaden okumanızı istediğim ufak bir sayfa var. Hepimize iyi geleceğini düşünüyorum
Canım kitabın adı nedir ?

Aynen öyle. Ektrem durumlarda zaten müdehale ediyolar. Bolca dinlen.

Ahahahaahh sinir bozucular iş başında biz söylemedik kv lere adını

ben söyledim ben eşimden dolayı rahatım bayılıyor ailesiyşe inatlaşmaya buna kötü diyolar ya kesin kpyar
Ahahahaahha benim de umrumda değil açıkçası ister beğensin ister beğenmesin. Onlar koymuşlar yıllar önce istedikleri isimleri. Bu arada görümcemle adaşız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…