Canım bol bol su , yatış ve progestan harici çok da bir yolu yok kimisi doğuma kadar kanama alanıyla geçiriyor kimisi yolun yarısında kanaması geçiyor bu konuda en iyi X Xxudy yardımcı olur o 5. Haftadan beri yatıyordu kanama alanı nedeniyle boyutu yerleşimi falan da önemli stres yapmamak gerek dinlenmek gerek ayakta çok kalmamak gerek kötüyü düşünme bu bir süreç inşallah seninde gizempera gibi geçer onun şükür küçüle küçüle geçti sonundaKızlar burada bir kaç kişi vardı kanama alanı olan . Neler yaptınız bunu için şu an bendede var plesenta arkasında düşük riski olduğunu söyledi doktor
Mesela nasıl bir akıntı, benimki akıntımı görüyorum krem sarı vs diyelim ki bir damla şeklinde akıntınin etrafı çevresi ise yaş oluyor özellikle sabahları.Sulu akıntım bnımde var, son 15 gundur gunde 1 kez sulu akıntım gelıyor
Sanmıyorum yanlış olduğunu doktor sizi yönlendirmiş miydi az çok benziyor sabah 8 9 da yapılacak budaBana sadece açlık demişlerdi 75 mg sıvı ile yapıldı. 12 den sonra bişey yememiştim. 9 da yapıldı test. Su da içtim birazcık susayınca susuz kalmıyım diye. Yanlış mı olmuştur acaba
İnşallah benimkide geçer doktor düşük riski diyince korktum sürekli dinleniyorum bende zaten aktif değilim sağol canımCanım bol bol su , yatış ve progestan harici çok da bir yolu yok kimisi doğuma kadar kanama alanıyla geçiriyor kimisi yolun yarısında kanaması geçiyor bu konuda en iyi X Xxudy yardımcı olur o 5. Haftadan beri yatıyordu kanama alanı nedeniyle boyutu yerleşimi falan da önemli stres yapmamak gerek dinlenmek gerek ayakta çok kalmamak gerek kötüyü düşünme bu bir süreç inşallah seninde gizempera gibi geçer onun şükür küçüle küçüle geçti sonunda
Doktorlar bu durumda hep öyle söylüyorlar canım sen onu düşünme olumlu düşün bebişine güven onlar çok güçlülerİnşallah benimkide geçer doktor düşük riski diyince korktum sürekli dinleniyorum bende zaten aktif değilim sağol canım
Benim kanama alanım 9. Haftada 3.cm olarak başladi nerdeyse kese kadardı 20. Haftaya kadar yatmaya bol su içmeye ve progestan kullanmaya devam ettim kücüle kücüle bitti kanama dişa vurmuştu iki kere proluton iğne ve progestan iğne yapımışlardi bide kan uyuşmazlığı olduğu için rogam iğne yapmışlardı..İnşallah benimkide geçer doktor düşük riski diyince korktum sürekli dinleniyorum bende zaten aktif değilim sağol canım
İyi olmuş canım . Ben de 14. Haftamda doğum paketi olarak almıştım 22 bin. Her şey içinde. Testlere vs ben de para odemiyorum hiçbir seyeBen bugün doğum paramı ödedim kızlar 17.250 tl ile mart doğumumu sabitledim. Hakkımızda hayırlısı olsun ne kadar zam geleceğini bilemediğimden ödeme yapıp kafamı rahatlatayım dedim
Ya çok iyimiş. Bilmiyordum böyle erkenden ödeme yapılabildiğini. Belki her hastanenin farklıdır. Peki bişi soracağım Allah korusun işler ters gitti, ücreti iade ediyorlar mı.Ben bugün doğum paramı ödedim kızlar 17.250 tl ile mart doğumumu sabitledim. Hakkımızda hayırlısı olsun ne kadar zam geleceğini bilemediğimden ödeme yapıp kafamı rahatlatayım dedim
Benimkinde veriyorlar, geri kalan kısmınıYa çok iyimiş. Bilmiyordum böyle erkenden ödeme yapılabildiğini. Belki her hastanenin farklıdır. Peki bişi soracağım Allah korusun işler ters gitti, ücreti iade ediyorlar mı.
26.haftadan sesleniyorum bugünAttık tamamen insan görünümündeler zatencetvel kadarlar
Biraz önce aldım sonucunu normal çıkmış çok şükür bir sorun görmedilerSanmıyorum yanlış olduğunu doktor sizi yönlendirmiş miydi az çok benziyor sabah 8 9 da yapılacak buda
hangi ildeniz buradaki hastaneler kabul etmiyor bir sonraki yıla kaldığı için yaBen bugün doğum paramı ödedim kızlar 17.250 tl ile mart doğumumu sabitledim. Hakkımızda hayırlısı olsun ne kadar zam geleceğini bilemediğimden ödeme yapıp kafamı rahatlatayım dedim
Hepsinde yok kuzum. Mesela benim hastanem de yokYa çok iyimiş. Bilmiyordum böyle erkenden ödeme yapılabildiğini. Belki her hastanenin farklıdır. Peki bişi soracağım Allah korusun işler ters gitti, ücreti iade ediyorlar mı.
Benim de yarın randevum var inşallah güzel şeyler duyalım26.haftadan sesleniyorum bugün
Doğmadan bir o kadar daha büyüyecekler 20 cm daha en azyarın özel doktorumda randevum var biraz heyecan yaptım
Bana turnusoldan bahsetmediler nasıl bir uygulama acaba bende bide onu denesem inşallah su değildir haberdar edinKızlar psikolojik olarak yazılanlardan etkilenerek doktoruma yazdım iç çamaşırımda yoğun bir ıslaklık olduğunu son 1 haftadır çok yoğun ve kokulu su gibi olduğunu söyledim acil bi gel turnusol diye bir şey varmış onunla bakalım akıntıya keselerden mi geliyor başka bir şey mi emin olalım kontrol gününü bekleme dedi şimdi bekliyorum o sıra nst de istemiş onu çektiriyorum
İnşallah şu değil kuzum endişe etmeKızlar psikolojik olarak yazılanlardan etkilenerek doktoruma yazdım iç çamaşırımda yoğun bir ıslaklık olduğunu son 1 haftadır çok yoğun ve kokulu su gibi olduğunu söyledim acil bi gel turnusol diye bir şey varmış onunla bakalım akıntıya keselerden mi geliyor başka bir şey mi emin olalım kontrol gününü bekleme dedi şimdi bekliyorum o sıra nst de istemiş onu çektiriyorum
İnşallah canımBana turnusoldan bahsetmediler nasıl bir uygulama acaba bende bide onu denesem inşallah su değildir haberdar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?