Protestan diye düşünüyorum canım kendimi öyle rahatlatıyorumİnşallah şu değil kuzum endişe etme
Bence siz progestanı fitil olarak kullanıyorsunuz ondan kaynaklı gibime geldi korkmayın inşallah yinede bakılsın tabi turnusol yöntemini ve başka hangi yöntemler olduğunu ve amnisure testinin güvenilir olup olmadığını doktorunuza sorabilir misiniz rica etsem.Kızlar psikolojik olarak yazılanlardan etkilenerek doktoruma yazdım iç çamaşırımda yoğun bir ıslaklık olduğunu son 1 haftadır çok yoğun ve kokulu su gibi olduğunu söyledim acil bi gel turnusol diye bir şey varmış onunla bakalım akıntıya keselerden mi geliyor başka bir şey mi emin olalım kontrol gününü bekleme dedi şimdi bekliyorum o sıra nst de istemiş onu çektiriyorum
Kullanmadan önce fotoğrafını çekebilirseniz o turnusolun pembe klasik turnusol kağıdı mı acaba. Benim su akıntısı kokusuz.İnşallah canımbende bilmiyorum telefonda gel turnusol testi yapacaklar doğumhanede dedi ebe gazlı bez üstüne dizilmiş kırmızı çizgi çizgi üstü bir gazlı ped gibi bir şey verdi vajinanı peçeteyle temizleyip yerleştir dedi bir süre kalsın renk değişimi olup olmamasına göre değerlendirecek doktor dedi. Ben doktora protestondan olabilir mi ama 1 haftadır aşırı arttı koku da olmaya başladı dedim akıntıyı tarif etmemi istedi bende dank incir sürü baloncuk patlıyormuş gibi oluyor sonra su sızıyor dedim
Tabi nst sonrası gelecek dediler ebeler gelsin bende soracağım canım kafama takıldı şimdi bencede fitil kaynaklı ama koku falan var anlamadım iğrenç bi koku eşim geldi işten hastaneye girmek için tuvalet çöpünü değiştirirken de değişik bir koku vardı dedi o da beni tedirgin etti yolda zatenA
Bence siz progestanı fitil olarak kullanıyorsunuz ondan kaynaklı gibime geldi korkmayın inşallah yinede bakılsın tabi turnusol yöntemini ve başka hangi yöntemler olduğunu ve amnisure testinin güvenilir olup olmadığını doktorunuza sorabilir misiniz rica etsem.
Şuan altımda çamaşırıma yerleştirdim onu çekemiyorum ama internette buldum aynı bundan gazlı bez üstüne dizilmiş bir kaç pembe kağıt çubuklar var steril bir paketten çıkartıp verdi ebe ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Benimde normalde kokusuzdur ama bir haftadır koku da başladı ya da vajinal bir enfeksiyon var bilmiyorum ben hala umarım fitildir diye kendimi sakinliyorum panik değilim şükürKullanmadan önce fotoğrafını çekebilirseniz o turnusolun pembe klasik turnusol kağıdı mı acaba. Benim su akıntısı kokusuz.
Canım günlük ped kullanıyorsan bazı markalar tuhaf bir koku yapıyor progestan kullanımında, belki onun kokusunu almışsındır çöpten de. İçini ferah tut bir sorun çıkmayacak inşallahTabi nst sonrası gelecek dediler ebeler gelsin bende soracağım canım kafama takıldı şimdi bencede fitil kaynaklı ama koku falan var anlamadım iğrenç bi koku eşim geldi işten hastaneye girmek için tuvalet çöpünü değiştirirken de değişik bir koku vardı dedi o da beni tedirgin etti yolda zaten
Aslında kotex ince günlük ped kullanıyorum ondan mı ki ama kullanmadan da imkansız canım ya sürekli su gibi bir akıntı olduğu için yani 1 saatte bir ped değiştirmem gerekir yoksa enfeksiyon kaparım o derece günlük ped en azından 30 dk da bir değişiyorum kolaylık oluyor diye kullanıyordum kullanmazsam nasıl başa çıkarım bilmiyorumCanım günlük ped kullanıyorsan bazı markalar tuhaf bir koku yapıyor progestan kullanımında, belki onun kokusunu almışsındır çöpten de. İçini ferah tut bir sorun çıkmayacak inşallah
Bı arkadaşım da böyle bir durumla karşılaşmıştı onun da fitilden kaynaklı olmuştu ama tabiki yine de bakılmasında fayda var hem için rahatlar canım birşey yoktur kuruntu yapma olacağı varsa da oluyorŞuan altımda çamaşırıma yerleştirdim onu çekemiyorum ama internette buldum aynı bundan gazlı bez üstüne dizilmiş bir kaç pembe kağıt çubuklar var steril bir paketten çıkartıp verdi ebe ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Benimde normalde kokusuzdur ama bir haftadır koku da başladı ya da vajinal bir enfeksiyon var bilmiyorum ben hala umarım fitildir diye kendimi sakinliyorum panik değilim şükür
Aynen öyle canım ama yok yani sakinim nedense Allah büyüktür sonuçta ters bir şey olacak pozisyona hiç girmedim sürekli yatıyorum yerimde çok şükür iyiyim deBı arkadaşım da böyle bir durumla karşılaşmıştı onun da fitilden kaynaklı olmuştu ama tabiki yine de bakılmasında fayda var hem için rahatlar canım birşey yoktur kuruntu yapma olacağı varsa da oluyor
Bence de progestandandır kuzum. Bir de akıntı normal kokusuzsa eğer. Ben de başından beri var hiçbir sorun çıkmamıştı testlerimde. Kitaplarda da normal yazıyor o yüzden endişe etmiyorumProtestan diye düşünüyorum canım kendimi öyle rahatlatıyorum
Anladım güzelim akıntı miktarın da fazlaymış tedbirli davranmakta iyi etmişsin öyleyse. bir sorun çıkmasın da akıntı hepimizde olan normal bir şeyAslında kotex ince günlük ped kullanıyorum ondan mı ki ama kullanmadan da imkansız canım ya sürekli su gibi bir akıntı olduğu için yani 1 saatte bir ped değiştirmem gerekir yoksa enfeksiyon kaparım o derece günlük ped en azından 30 dk da bir değişiyorum kolaylık oluyor diye kullanıyordum kullanmazsam nasıl başa çıkarım bilmiyorum
Aynen kuzum bende endişe etmiyorum sakinim nedense içim rahat çok şükürBence de progestandandır kuzum. Bir de akıntı normal kokusuzsa eğer. Ben de başından beri var hiçbir sorun çıkmamıştı testlerimde. Kitaplarda da normal yazıyor o yüzden endişe etmiyorum
Dediğin gibi canım ama her şey normal çıkarsa şu günlük pedi bırakacağım en son ihtimal ondandırAnladım güzelim akıntı miktarın da fazlaymış tedbirli davranmakta iyi etmişsin öyleyse. bir sorun çıkmasın da akıntı hepimizde olan normal bir şeyyıkanabilir bez pedler oluyor, ben bir dönem kullanmıştım çok tavsiye ederim sonrası için, aklında olsun.
Haber ver kuzum bize deAynen kuzum bende endişe etmiyorum sakinim nedense içim rahat çok şükürönlem amaçlı gel dedi doktor da ne desin haklı olarak. Belki hafif bir enfeksiyonda olabilir benim ki o da koku yeni başladığı için bir de şu günlük pedi bırakacağım bir şey çıkmazsa
Evet bunu internetten görmüştüm progestan fitilde kokulu oluyor benceŞuan altımda çamaşırıma yerleştirdim onu çekemiyorum ama internette buldum aynı bundan gazlı bez üstüne dizilmiş bir kaç pembe kağıt çubuklar var steril bir paketten çıkartıp verdi ebe ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Benimde normalde kokusuzdur ama bir haftadır koku da başladı ya da vajinal bir enfeksiyon var bilmiyorum ben hala umarım fitildir diye kendimi sakinliyorum panik değilim şükür
30 dkda bir ped mi değiştiriyorsunAslında kotex ince günlük ped kullanıyorum ondan mı ki ama kullanmadan da imkansız canım ya sürekli su gibi bir akıntı olduğu için yani 1 saatte bir ped değiştirmem gerekir yoksa enfeksiyon kaparım o derece günlük ped en azından 30 dk da bir değişiyorum kolaylık oluyor diye kullanıyordum kullanmazsam nasıl başa çıkarım bilmiyorum
Ve evet bence de bırakmalısın. Diğer gebeliğimin son zamanlarında benim de enfeksiyonum vardı ve akıntım fazla oluyordu ve çalışıyordum, ona rağmen yıkanabilir pedlerden falan kullanmıştım. Çünkü gerçekten bu günlük pedler de çok zararlı canımDediğin gibi canım ama her şey normal çıkarsa şu günlük pedi bırakacağım en son ihtimal ondandır
Canım benim 5.hafta başladı kanama alanı 3 ayrı kanama alanı vardı. Kese altında yanında idi. 23.hafta itibari ile bitti. Ama riski durum devam ettiği için doktora halen yatmamı söylüyor canım. Ben çok progestan kullandım günde 600+iğne kullandım. Kan sulandırıcı kestiler mesela benden. Korkma canım sadece yat ve dinlen. Ve bol su çok önemli. Çünkü kanama alanı olunca kasılma olabiliyor oda su ile aza iniyor. Kan uyuşmazlığınız var mı eşinle ? Oda bak kanama alanını çok etkiliyor benim aktif kandı canım, artıyordu. Doktorum bazen haftada bir bazen 15 günde bir kontrole çağırıyordu. Ama doğuma kadar yatacaksın diyor halenSevindim bitmesine nasıl geçti canım neler yaptın? Bendede 10 gündür var plesentada kanama alanı korkuyorum açıkçası riskli dedi doktor
İstanbuldada özel hastaneler 600-700 arası. Çok lüx semtlerde rakamlar yuksekOoo özel doktor muayene ücreti 1500TL çokmuş sizin. Ben 600TL ödüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?