Bende diyorum ki cnsub nerde, isim mi değiştirdin kuzumDoktorlar bu durumda hep öyle söylüyorlar canım sen onu düşünme olumlu düşün bebişine güven onlar çok güçlüler
Cnm aynı dediğin gbi kremsi az bişey etrafı su, nasıl desem bi tatlı kaşıgı kadar dökülmüş gbi.Mesela nasıl bir akıntı, benimki akıntımı görüyorum krem sarı vs diyelim ki bir damla şeklinde akıntınin etrafı çevresi ise yaş oluyor özellikle sabahları.
hastanede yatan başka bir bayanın da 30. haftasından beri geceleri adet gibi geliyormuş suyu 2 haftadir yatıştaymış. Neyse ki ileri bir haftalarda.. benim bizim için ise çok erken malesef insan tedirgin oluyor
Aaa cansubmu o.Bende diyorum ki cnsub nerde, isim mi değiştirdin kuzum
Cnm çok iyi yapmışsın, keske her hastanede olsada mıllet yılbası zamlarından önce ücreti ödeseBen bugün doğum paramı ödedim kızlar 17.250 tl ile mart doğumumu sabitledim. Hakkımızda hayırlısı olsun ne kadar zam geleceğini bilemediğimden ödeme yapıp kafamı rahatlatayım dedim
Tansiyonun düşmüş olabilir mi ? Aynı şeyi iki defa yaşadım ve tansiyonum düşmüştü o an. Tuzlu ayran direk toparlıyor beniKızlar ben 26. Haftamı doldurdum bugün. Sabah eşim şehirdışına çıkacağı için çok erken kalktım kahvaltı da yapmamıştım, annemlerde iki börek ve kek yapmıştı ondan çok yedim. Akşam yemeğine doğru mutfağa giderken koku mu ağır geldi ne oldu tam anlayamadım bir anda bayılacak gibi oldum tüm kanım çekildi sanki. Kendimi koltuğa yüz üstü atıverdim, ellerim sapsarı oldu hareket edemedim bi kaç dakika. Annemler geldiler sağolsunlar nabzıma falan baktılar alet yoktu tahmini bi değerle iyi dediler. Annem ve anneannemde de olmuş hamileyken, bayılacak gibi tüm vücutları bir anda hissizleşiyormuş. Sizde yaşayan var mı daha önce, şimdi iyiyim diye acile gitmedim iki gün sonra inşallah muayenem var zaten
Cnm o sana kalmış, sen nasıl terlikle rahat edıyorsun, bn şahsen önü üstü açık terlik giyemem, hem kış kapalı terlik aldım, 1 numara buyuk al mutlakaMerhaba bayanlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var sezeryan olucakda bende nasip olursa cikinca odada nasil bir terlik iyi olur acaba? Hani iki tur soruyorum burnu acik ustu ikili bant gibi olanlarla mi daha rahat ediliyor yoksa burnu kapali cross tarzimi? Siz nasil tercih etdiniz?
Benim 2 3 gün geriden geliyor canım en başından beri. Zaten geç döllenme olduğunu biliyorum ovulasyon testi ile hamile kaldım.Kızlar sz muaynelere gttıgınızde hep sata göremı çıkıyor bebişiniz, ileride olanları bılıyorum bı kaç arkadas yazmstı ama
Çoğunuz nasıl hep satla uyumlumu?
2-3 gün geride olan yokmu, aslında 2-3 gunun bi zararı tabıkı yok ama ben hep ultrasona gore haftasını söyleyesım var
Anladım bnımde 3 yada 4 gün geride çıkıyor her defasındaBenim 2 3 gün geriden geliyor canım en başından beri. Zaten geç döllenme olduğunu biliyorum ovulasyon testi ile hamile kaldım.
Bir iki haftanın çok önemli olmadığını söylüyorlar. Ben takılmıyorum açıkçası. Özellikle insan hareketlerini hissedince daha iyi hissediyor :)Anladım bnımde 3 yada 4 gün geride çıkıyor her defasında
Malesef suyu öylece duruyor gramı iyi haftasıyla uyumlu çok şükür
Bazen iki gün geride çıkıyordu bazen önde ultrasona göre değişiyor özellikle devlet hastanesinde geride çıkıyorKızlar sz muaynelere gttıgınızde hep sata göremı çıkıyor bebişiniz, ileride olanları bılıyorum bı kaç arkadas yazmstı ama
2-3 gün geride olan yokmu, aslında 2-3 gunun bi zararı tabıkı yok ama ben hep ultrasona gore haftasını söyleyesım var
Her yerin ölçümü farklı çıkıyor kuzum. Mesela kafası haftasında. Ama kilo ve karın çevresi 1 hafta 10 gün geri demişti bana en sonKızlar sz muaynelere gttıgınızde hep sata göremı çıkıyor bebişiniz, ileride olanları bılıyorum bı kaç arkadas yazmstı ama
Allah Allah sebebi anlaşılamıyor. Ama çok şükür bebişin iyi kuzumMalesef suyu öylece duruyor gramı iyi haftasıyla uyumlu çok şükürdiyete devam dedim aç kalıyorum kuru yemişle idare edicen dedi günde 1 dilim ekmek çok canın çekerse çok ufak bir dilim tatlı yeye bilirsin makarna kesinlikle olmaz pirinç 3 kaşık..Nst bu defa çok şükür sancım çıkmadı..iğneler doğuma kadar devam..arada karnında iğne gibi batmalar normal dedi.Yeterki dedi artmasın suyu ondan 10 gün sonra yine çağırmış işte böyle suyu çok düşündürüyor beni malesef.
Benimde 4 gün geride çıkıyor , ama sata göre hesaplıyorumAnladım bnımde 3 yada 4 gün geride çıkıyor her defasında
Canım bu olabilen birşey bebek iyiyse niye kafaya takıyorsun senin genetik testinde iyi çıktı önlemini al gerisini çıkar kafandan artık Furkan Kayabaşıoglunun bir postu vardı bulursam atacağım doğuma çizmeyle girmişti annenin suyu fazlaymış bu olabilen bir durum bebek çok sağlıklı diye paylaşmıştı hatta şekerin de çıkmadı galiba olabilir bebeğim iyi de geç zehir etme kendine şu günleri suyun çok olması az olmasından daha iyiMalesef suyu öylece duruyor gramı iyi haftasıyla uyumlu çok şükürdiyete devam dedim aç kalıyorum kuru yemişle idare edicen dedi günde 1 dilim ekmek çok canın çekerse çok ufak bir dilim tatlı yeye bilirsin makarna kesinlikle olmaz pirinç 3 kaşık..Nst bu defa çok şükür sancım çıkmadı..iğneler doğuma kadar devam..arada karnında iğne gibi batmalar normal dedi.Yeterki dedi artmasın suyu ondan 10 gün sonra yine çağırmış işte böyle suyu çok düşündürüyor beni malesef.
Demekki ne kadar az o kadar fiyatı artırıyolar, insanalrı sömürüyolar nasılsa bize muhtaç gelecek diye.İstanbuldada özel hastaneler 600-700 arası. Çok lüx semtlerde rakamlar yuksek
Bnım ücretım daha yeni 450 tl oldu ve çok memnunum, çok sakin bıyer sırf kadın doğum üzerıne, hastane kalabalıgı yok, grcekten burda fahiş fıyatları duyunca şaşırıyorum
Aynen Muğla da daha az sayıda doktor ve alternatif olduğundan vay be muayene fiyatı sizin iyiymiş 2024 de muayene ve doğum fiyatları ne olacak bakalımDemekki ne kadar az o kadar fiyatı artırıyolar, insanalrı sömürüyolar nasılsa bize muhtaç gelecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?