2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar ben 26. Haftamı doldurdum bugün. Sabah eşim şehirdışına çıkacağı için çok erken kalktım kahvaltı da yapmamıştım, annemlerde iki börek ve kek yapmıştı ondan çok yedim. Akşam yemeğine doğru mutfağa giderken koku mu ağır geldi ne oldu tam anlayamadım bir anda bayılacak gibi oldum tüm kanım çekildi sanki. Kendimi koltuğa yüz üstü atıverdim, ellerim sapsarı oldu hareket edemedim bi kaç dakika. Annemler geldiler sağolsunlar nabzıma falan baktılar alet yoktu tahmini bi değerle iyi dediler. Annem ve anneannemde de olmuş hamileyken, bayılacak gibi tüm vücutları bir anda hissizleşiyormuş. Sizde yaşayan var mı daha önce, şimdi iyiyim diye acile gitmedim iki gün sonra inşallah muayenem var zaten

Cnm aynı dediğin gbi kremsi az bişey etrafı su, nasıl desem bi tatlı kaşıgı kadar dökülmüş gbi.
Bn normal gozuyle bakıyorum. Oğlumdada bu haftalarda aynı şeyi yaşıyordum.
Ama eger adet gbi olsaydı tabıkı şüphelenırdım

Ben bugün doğum paramı ödedim kızlar 17.250 tl ile mart doğumumu sabitledim. Hakkımızda hayırlısı olsun ne kadar zam geleceğini bilemediğimden ödeme yapıp kafamı rahatlatayım dedim
Cnm çok iyi yapmışsın, keske her hastanede olsada mıllet yılbası zamlarından önce ücreti ödese

Ama maalesef öyle bısey yok. Boyle bı ödemeyi her hastane yaptrmaz, yılbası zammı, seçim zammı derken işverenler zammı beklerken grecekten yasadıgın buyuk şans

Tansiyonun düşmüş olabilir mi ? Aynı şeyi iki defa yaşadım ve tansiyonum düşmüştü o an. Tuzlu ayran direk toparlıyor beni

Merhaba bayanlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var sezeryan olucakda bende nasip olursa cikinca odada nasil bir terlik iyi olur acaba? Hani iki tur soruyorum burnu acik ustu ikili bant gibi olanlarla mi daha rahat ediliyor yoksa burnu kapali cross tarzimi? Siz nasil tercih etdiniz?

Cnm o sana kalmış, sen nasıl terlikle rahat edıyorsun, bn şahsen önü üstü açık terlik giyemem, hem kış kapalı terlik aldım, 1 numara buyuk al mutlaka

Kızlar sz muaynelere gttıgınızde hep sata göremı çıkıyor bebişiniz, ileride olanları bılıyorum bı kaç arkadas yazmstı ama
Çoğunuz nasıl hep satla uyumlumu?

2-3 gün geride olan yokmu, aslında 2-3 gunun bi zararı tabıkı yok ama ben hep ultrasona gore haftasını söyleyesım var

Benim 2 3 gün geriden geliyor canım en başından beri. Zaten geç döllenme olduğunu biliyorum ovulasyon testi ile hamile kaldım.

Niqu güzel haberlerle gel kuzum
Malesef suyu öylece duruyor gramı iyi haftasıyla uyumlu çok şükürdiyete devam dedim aç kalıyorum kuru yemişle idare edicen dedi günde 1 dilim ekmek çok canın çekerse çok ufak bir dilim tatlı yeye bilirsin makarna kesinlikle olmaz pirinç 3 kaşık..Nst bu defa çok şükür sancım çıkmadı..iğneler doğuma kadar devam..arada karnında iğne gibi batmalar normal dedi.Yeterki dedi artmasın suyu ondan 10 gün sonra yine çağırmış işte böyle suyu çok düşündürüyor beni malesef.

Bazen iki gün geride çıkıyordu bazen önde ultrasona göre değişiyor özellikle devlet hastanesinde geride çıkıyor

Her yerin ölçümü farklı çıkıyor kuzum. Mesela kafası haftasında. Ama kilo ve karın çevresi 1 hafta 10 gün geri demişti bana en son değişiyor yani heryerin ölçüsü

Allah Allah sebebi anlaşılamıyor. Ama çok şükür bebişin iyi kuzum önemli olan onun iyi olması zaten

Canım bu olabilen birşey bebek iyiyse niye kafaya takıyorsun senin genetik testinde iyi çıktı önlemini al gerisini çıkar kafandan artık Furkan Kayabaşıoglunun bir postu vardı bulursam atacağım doğuma çizmeyle girmişti annenin suyu fazlaymış bu olabilen bir durum bebek çok sağlıklı diye paylaşmıştı hatta şekerin de çıkmadı galiba olabilir bebeğim iyi de geç zehir etme kendine şu günleri suyun çok olması az olmasından daha iyi

Demekki ne kadar az o kadar fiyatı artırıyolar, insanalrı sömürüyolar nasılsa bize muhtaç gelecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…