Kuzum suyu aynı azalmamış ona üzüldüm ama bana dedi 1 hafta içinde azalma olamaz 10 gün sonra yine çağırdı beni nst sancı bu defa çıkmadı çok şükür zaten yolda yürürken ilk defa bu gün çok ağrım olmadı sanırım gerçekten diyet bana iyi geliyor ne kadar zor olsa bile..diyete devam tabi bebiş büyümüş MaşAllah yüzüne kordon dolanmıştı çok zor gördük ama hep gülüyor kuzum
Çok sağol kuzumKuzum suyu aynı azalmamış ona üzüldüm ama bana dedi 1 hafta içinde azalma olamaz 10 gün sonra yine çağırdı beni nst sancı bu defa çıkmadı çok şükür zaten yolda yürürken ilk defa bu gün çok ağrım olmadı sanırım gerçekten diyet bana iyi geliyor ne kadar zor olsa bile..diyete devam tabi bebiş büyümüş MaşAllah yüzüne kordon dolanmıştı çok zor gördük ama hep gülüyor kuzumSenin mesajlarını okudum canım çok çok şükür kızların iyi
Amin canım AminÇok sağol kuzumçok sevindim diyetin seni iyi hissettirmesine bak diyeti güzel yapıyorsun ki bebişin maşallah hiç dert etme ben inanıyorum ki suyu normale dönecek sende bebişine inanıp güveniyorsun hissediyorum maşallah ona
Doktoru değiştir bakalım ne diyecek inan her doktor farklı.konusuyor doktorun ruh hali bile söylediği şeyi etkiliyor bence bu durumda biraz rahatlamaya çalış stres senin ve oğlun yunus için daha tehlikeliBula bilirsen at bana canım doğru diyorsun şekerimde çıkmadı genetik testlerimde temiz çok çok şükür..bence benim böyle olmağımın sebebi biraz doktora bağlı mesela bana hep diyorki bazı genetik sorunlar testlerde görünmüyor işte öyle deyince kafaya takıyorum ama yapmadan önce testlerimi hiç öyle demiyordu bana dedi fetalı yaptır ve rahat hamileliğini geçir.Bu günüme şükür
Yok şimdilik değişmek istemiyorum korkuyorum başkasına gidersem daha kötü konuşur diye sonuçta diyorum kendime doktor ne dediyse ben her şeyi yaptırdım gerisi Allahın elindeDoktoru değiştir bakalım ne diyecek inan her doktor farklı.konusuyor doktorun ruh hali bile söylediği şeyi etkiliyor bence bu durumda biraz rahatlamaya çalış stres senin ve oğlun yunus için daha tehlikeli
Ben devlet hastanesinde sürekli başka doktorlara gidiyorum özelde ayrı bir doktora gidiyorum hiç düzenli kontrollerim yokYok şimdilik değişmek istemiyorum korkuyorum başkasına gidersem daha kötü konuşur diye sonuçta diyorum kendime doktor ne dediyse ben her şeyi yaptırdım gerisi Allahın elinde
Bende çok ayakta ve sabit kalirsam oluyor iş yerinde sürekli dolanıyorum birşey olmuyor eve geliyorum yemek yaparken ocağın başında oluyorKızlar benim bu sulu akıntı denedim hep yol yürüdükten sonra oluyor. Ne zaman eve gelsem pıt akıntı akıyor.
Ya da enfeksıuondanda olabılır.
Bnımde p. Tesi kontrolum var, akıntıyı soracagım
Salı ise idrar tahlılı yaptıracağım
Bugun magnezyum yazdırmaya saglık ocagına gttım. 11 kılo cok almışsın dedi ebe,off bnım rejıme gırıp dıkkat etmem lazım
Amin canımBen devlet hastanesinde sürekli başka doktorlara gidiyorum özelde ayrı bir doktora gidiyorum hiç düzenli kontrollerim yokçok rahat ilerlemeye çalışıyorum inşallah seninde için rahatlar bi dahaki kontrole
200 mg sabah akşam progestan kullanıyorum bendede oksapar kan sulandiriciyi kesti doktor ama ben ondanda tedirginim çünkü sürekli hareketsiz yatmak oturmak kan akışını yavaşlatır diye bide kiloluyum yani. Ve ayriyeten ben şehir dışındayım korkudan evimede gidemiyorum uzun yol zarar verir diye Valla napcagimi şaşırdım@
Canım benim 5.hafta başladı kanama alanı 3 ayrı kanama alanı vardı. Kese altında yanında idi. 23.hafta itibari ile bitti. Ama riski durum devam ettiği için doktora halen yatmamı söylüyor canım. Ben çok progestan kullandım günde 600+iğne kullandım. Kan sulandırıcı kestiler mesela benden. Korkma canım sadece yat ve dinlen. Ve bol su çok önemli. Çünkü kanama alanı olunca kasılma olabiliyor oda su ile aza iniyor. Kan uyuşmazlığınız var mı eşinle ? Oda bak kanama alanını çok etkiliyor benim aktif kandı canım, artıyordu. Doktorum bazen haftada bir bazen 15 günde bir kontrole çağırıyordu. Ama doğuma kadar yatacaksın diyor halen
Evet canım acil başka bi hastanede doğuma alınsan bile nakit iade ediyoruz dediYa çok iyimiş. Bilmiyordum böyle erkenden ödeme yapılabildiğini. Belki her hastanenin farklıdır. Peki bişi soracağım Allah korusun işler ters gitti, ücreti iade ediyorlar mı.
Canım ayakta çok kalıp sonradan dinlenme moduna geçenlerde akıntı olduğunu okudum bana da bugün ebe akşam Protestan atıp sabah bir anda ayağa kalktığın için birikiyor su gibi akıyor normal o durum dedi seninde öyledirKızlar benim bu sulu akıntı denedim hep yol yürüdükten sonra oluyor. Ne zaman eve gelsem pıt akıntı akıyor.
Ya da enfeksıuondanda olabılır.
Bnımde p. Tesi kontrolum var, akıntıyı soracagım
Salı ise idrar tahlılı yaptıracağım
Bugun magnezyum yazdırmaya saglık ocagına gttım. 11 kılo cok almışsın dedi ebe,off bnım rejıme gırıp dıkkat etmem lazım
Bursa’da hayat hastanesihangi ildeniz buradaki hastaneler kabul etmiyor bir sonraki yıla kaldığı için ya
Evet bende değerlendirmek istedim muhasebeyle konuşmasam böyle biley olduğundan haberim olmayacaktı doğum ücreti sormak için gittim ama beni onlar bilgilendirdi çok şükür içinde fön makyaj hastane çıkışı lohusa şerbeti çoğu şey varCnm çok iyi yapmışsın, keske her hastanede olsada mıllet yılbası zamlarından önce ücreti ödese
Ama maalesef öyle bısey yok. Boyle bı ödemeyi her hastane yaptrmaz, yılbası zammı, seçim zammı derken işverenler zammı beklerken grecekten yasadıgın buyuk şans
Olabılır cnm. Mantıklı aslındaCanım ayakta çok kalıp sonradan dinlenme moduna geçenlerde akıntı olduğunu okudum bana da bugün ebe akşam Protestan atıp sabah bir anda ayağa kalktığın için birikiyor su gibi akıyor normal o durum dedi seninde öyledir11 kilo çok mu bu ebeler beden böyleeeee
Oyyy kuzum eskiden de böyle miydin peki? Yoksa hamile kalınca aşerme gibi mi oldu bunlar sanaOlabılır cnm. Mantıklı aslında
Cnm 11 kilo çokdaha 3 ayımız var ve bn hiç Dıkkat etmıyorum hep saglıksz hamurişi, tatlı,, poğaçalar, ekmek,çikolata, reçel, pilav, mantı...... bnim öğünler böyle hep
Benim de iç çamaşırım ıslanıyor akıntı değil ama terliyor gibiyim annem dedi aldığın sentetik kilotlar yapabilir diyeCanım ayakta çok kalıp sonradan dinlenme moduna geçenlerde akıntı olduğunu okudum bana da bugün ebe akşam Protestan atıp sabah bir anda ayağa kalktığın için birikiyor su gibi akıyor normal o durum dedi seninde öyledir11 kilo çok mu bu ebeler beden böyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?