2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Niqu canım senin kontrol nasıl geçti ya göremedim mesajları
Kuzum suyu aynı azalmamış ona üzüldüm ama bana dedi 1 hafta içinde azalma olamaz 10 gün sonra yine çağırdı beni nst sancı bu defa çıkmadı çok şükür zaten yolda yürürken ilk defa bu gün çok ağrım olmadı sanırım gerçekten diyet bana iyi geliyor ne kadar zor olsa bile..diyete devam tabi bebiş büyümüş MaşAllah yüzüne kordon dolanmıştı çok zor gördük ama hep gülüyor kuzumSenin mesajlarını okudum canım çok çok şükür kızların iyi

Çok sağol kuzum çok sevindim diyetin seni iyi hissettirmesine bak diyeti güzel yapıyorsun ki bebişin maşallah hiç dert etme ben inanıyorum ki suyu normale dönecek sende bebişine inanıp güveniyorsun hissediyorum maşallah ona

Amin canım AminBende inanıyorum suyu normale dönecek diye yine devam edicem diyete Allah yardım etsin bizlere bu yolda

Doktoru değiştir bakalım ne diyecek inan her doktor farklı.konusuyor doktorun ruh hali bile söylediği şeyi etkiliyor bence bu durumda biraz rahatlamaya çalış stres senin ve oğlun yunus için daha tehlikeli

Doktoru değiştir bakalım ne diyecek inan her doktor farklı.konusuyor doktorun ruh hali bile söylediği şeyi etkiliyor bence bu durumda biraz rahatlamaya çalış stres senin ve oğlun yunus için daha tehlikeli
Yok şimdilik değişmek istemiyorum korkuyorum başkasına gidersem daha kötü konuşur diye sonuçta diyorum kendime doktor ne dediyse ben her şeyi yaptırdım gerisi Allahın elinde

Kızlar benim bu sulu akıntı denedim hep yol yürüdükten sonra oluyor. Ne zaman eve gelsem pıt akıntı akıyor.
Ya da enfeksıuondanda olabılır.

Bnımde p. Tesi kontrolum var, akıntıyı soracagım
Salı ise idrar tahlılı yaptıracağım

Bugun magnezyum yazdırmaya saglık ocagına gttım. 11 kılo cok almışsın dedi ebe, off bnım rejıme gırıp dıkkat etmem lazım

Yok şimdilik değişmek istemiyorum korkuyorum başkasına gidersem daha kötü konuşur diye sonuçta diyorum kendime doktor ne dediyse ben her şeyi yaptırdım gerisi Allahın elinde
Ben devlet hastanesinde sürekli başka doktorlara gidiyorum özelde ayrı bir doktora gidiyorum hiç düzenli kontrollerim yok çok rahat ilerlemeye çalışıyorum inşallah seninde için rahatlar bi dahaki kontrole

Bende çok ayakta ve sabit kalirsam oluyor iş yerinde sürekli dolanıyorum birşey olmuyor eve geliyorum yemek yaparken ocağın başında oluyor

Ben devlet hastanesinde sürekli başka doktorlara gidiyorum özelde ayrı bir doktora gidiyorum hiç düzenli kontrollerim yok çok rahat ilerlemeye çalışıyorum inşallah seninde için rahatlar bi dahaki kontrole
Amin canımBu arada sorayım sana bebeğin midesinde sorun varsa detaylıda görünüyormu

200 mg sabah akşam progestan kullanıyorum bendede oksapar kan sulandiriciyi kesti doktor ama ben ondanda tedirginim çünkü sürekli hareketsiz yatmak oturmak kan akışını yavaşlatır diye bide kiloluyum yani. Ve ayriyeten ben şehir dışındayım korkudan evimede gidemiyorum uzun yol zarar verir diye Valla napcagimi şaşırdım

Canım ayakta çok kalıp sonradan dinlenme moduna geçenlerde akıntı olduğunu okudum bana da bugün ebe akşam Protestan atıp sabah bir anda ayağa kalktığın için birikiyor su gibi akıyor normal o durum dedi seninde öyledir 11 kilo çok mu bu ebeler beden böyleeeee

Evet bende değerlendirmek istedim muhasebeyle konuşmasam böyle biley olduğundan haberim olmayacaktı doğum ücreti sormak için gittim ama beni onlar bilgilendirdi çok şükür içinde fön makyaj hastane çıkışı lohusa şerbeti çoğu şey var

Olabılır cnm. Mantıklı aslında

Cnm 11 kilo çok daha 3 ayımız var ve bn hiç Dıkkat etmıyorum hep saglıksz hamurişi, tatlı,, poğaçalar, ekmek,çikolata, reçel, pilav, mantı...... bnim öğünler böyle hep

Oyyy kuzum eskiden de böyle miydin peki? Yoksa hamile kalınca aşerme gibi mi oldu bunlar sana

Benim de iç çamaşırım ıslanıyor akıntı değil ama terliyor gibiyim annem dedi aldığın sentetik kilotlar yapabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…