2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Canım benim 4,5 gün geri çıkıyor geç döllenme diyor doktorum canım.

30 dkda bir ped mi değiştiriyorsun kız akşama kadar bir paket biter zaten
Kuzum zaten yetmiyor ki her hafta günlük ped 2-3 paket aldırıyorum eşime mecbur yetişmiyor değiştirmesem korkuyorum ayrı bir dert enfeksiyon yapar diye
Bende diyorum ki cnsub nerde, isim mi değiştirdin kuzum
Evet kuzum adımı değiştim mesajlara yazdım ama baya üstte kaldı

Canım benimde 2 gün geri çıktı detaylıda önceden de öyle 2 gün geride çıkıyordu, doktorumda perinatolog da önemsemedi bu durumu

Kızlar eve geldim Allah’ıma şükür doktorum acil sezeryana gitti nöbetçi doktor geldi elle muayene etti turnusol kağıdını vajinada bekletip öksürttü alıntı geldi rengi değişti mi diye baktı o an değişmedi. İlk gittiğimde turnusol ped verdikleri her çizgi mavi olmadı sadece belli bölgeler mavi oldu pedi kestiler detaylı baktılar vajinal enfeksiyon dediler. Ultrasona aldılar vajinal rahim ölçümü ve açıklık bakıldı her şey normal dendi. Karından ultrasona geçti bebekler normal suları nöbetçi doktorun değerlendirmesine göre bence normal suları yeterli rahat da hareket ediyorlar ben bunlara suyu az demem normal dedi. Nst sancı ağrı çıkmadı şükür. Benim içim rahat etmedi nöbetçi doktor yine de kendi takipli doktorun da baksın dedi benimki yine sezeryana girdi hemşireme yazdım gelin yanıma bakın diye o geldi sağolsun baya ilgilendi her şeyi tek tek inceledi fotodaki fitili verdiler antibiyotikli etkili bir fitil dedi. Kese suyu değil bu vajinal enfeksiyondan kaynaklı dedi. 3 gün bu fitili kullanacağım Protestan şimdilik bir süre kestiler ondan kaynaklı enfeksiyon olabilir dediler. Neyseki çok şükür rabbime zaten içim rahattı emin olmak istediler herhalde 3 gün sonra kendi doktoruma gideceğim iyice bakacak ilaç etki etti mi diye

Eklentiler

• IMG_2405.webp
    23 KB · Görüntüleme: 337
Çok şükür canım benim, enfeksiyon da hemencecik geçiverir inşallah iç çamaşırlarını ütülemiyorsan ütülemeye başla, enfeksiyon tekrar bulaş olmasın

Evet bunu internetten görmüştüm progestan fitilde kokulu oluyor bence
Protestondan enfeksiyon olduğunu şüpheleniyorlar canım açıklık ya da kısalık olmadığı için kese suları da normal sorun yok denildi. Öncelik turnusol pediymiş onda mavilik olursa elle muayene sonra vajinal ultrason sonra kese suyu kontrölü karıdnan ultrason yapılıyormuş eğer ultrasonda sorun görülürse Alternatif olarak amnisure testi diye bir şey varmış ona bakıyorlarmış nasıl bir test inan sormadım kafamı bulandırmak istemedim zaten doktor da anlatmadı onun detaylarını

Çok şükür canım ya

Benim yaptırdığım amnisure canım medicalcilerde oluyor pakette bir çubuk ve su var. vajinya spekulum yerleştiriyolar sora kulak çubuğu gibi bişey ile içerden sürüntü alıp amnisure testin içindeki suda 5 10 dk bekletiyolar benimki pozitif ama bebek suyu rahim ağzı normal. Umarım ikimizinde su değildir. Bende kendi doktruma gidicem sende git yine ama seninki kesin progestan bende fitil olark kullanımıyorum oyüzden artık.

Bula bilirsen at bana canım doğru diyorsun şekerimde çıkmadı genetik testlerimde temiz çok çok şükür..bence benim böyle olmağımın sebebi biraz doktora bağlı mesela bana hep diyorki bazı genetik sorunlar testlerde görünmüyor işte öyle deyince kafaya takıyorum ama yapmadan önce testlerimi hiç öyle demiyordu bana dedi fetalı yaptır ve rahat hamileliğini geçir.Bu günüme şükür

İnşallah seninde değildir canım geçici bir şey olsun da kurtulalım şu akıntıdan

Bu arada kızlar akıntı bendede başlamış en çok sabahlar fitilden dolayı sanırım alıştım bile

Çok şükür hiçbir sorun yok kuzum bebişler de iyi maşallah ilaç da etki edecek inşallah

Benim birkaç gün ileri çıkıyor ama pek takmıyorum bı durumu. Oğlum da ilerideydi ama hiç de erken doğum falan olmadı, gününü bekledi ve hatta geçti. Sadece tombiş doğdu geride olması da aynı şey aslında, daha geç doğum olmayacaktir büyük ihtimalle.

20. Haftaya kadar hep satın önündeyken 20. Hafta sonra sat ile uyumlu canım ben satı baz alarak hep ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…