Canım benim 4,5 gün geri çıkıyor geç döllenme diyor doktorum canım.Kızlar sz muaynelere gttıgınızde hep sata göremı çıkıyor bebişiniz, ileride olanları bılıyorum bı kaç arkadas yazmstı ama
Çoğunuz nasıl hep satla uyumlumu?
2-3 gün geride olan yokmu, aslında 2-3 gunun bi zararı tabıkı yok ama ben hep ultrasona gore haftasını söyleyesım var
Kuzum zaten yetmiyor ki her hafta günlük ped 2-3 paket aldırıyorum eşime mecbur yetişmiyor değiştirmesem korkuyorum ayrı bir dert enfeksiyon yapar diye30 dkda bir ped mi değiştiriyorsunkız akşama kadar bir paket biter zaten
Evet kuzum adımı değiştim mesajlara yazdım ama baya üstte kaldıBende diyorum ki cnsub nerde, isim mi değiştirdin kuzum
Çok şükürAllah Allah sebebi anlaşılamıyor. Ama çok şükür bebişin iyi kuzumönemli olan onun iyi olması zaten
Canım benimde 2 gün geri çıktı detaylıda önceden de öyle 2 gün geride çıkıyordu, doktorumda perinatolog da önemsemedi bu durumuKızlar sz muaynelere gttıgınızde hep sata göremı çıkıyor bebişiniz, ileride olanları bılıyorum bı kaç arkadas yazmstı ama
2-3 gün geride olan yokmu, aslında 2-3 gunun bi zararı tabıkı yok ama ben hep ultrasona gore haftasını söyleyesım var
Çok şükür canım benim, enfeksiyon da hemencecik geçiverir inşallahKızlar eve geldim Allah’ıma şükürdoktorum acil sezeryana gitti nöbetçi doktor geldi elle muayene etti turnusol kağıdını vajinada bekletip öksürttü alıntı geldi rengi değişti mi diye baktı o an değişmedi. İlk gittiğimde turnusol ped verdikleri her çizgi mavi olmadı sadece belli bölgeler mavi oldu pedi kestiler detaylı baktılar vajinal enfeksiyon dediler. Ultrasona aldılar vajinal rahim ölçümü ve açıklık bakıldı her şey normal dendi. Karından ultrasona geçti bebekler normal suları nöbetçi doktorun değerlendirmesine göre bence normal suları yeterli rahat da hareket ediyorlar ben bunlara suyu az demem normal dedi. Nst sancı ağrı çıkmadı şükür. Benim içim rahat etmedi nöbetçi doktor yine de kendi takipli doktorun da baksın dedi benimki yine sezeryana girdi hemşireme yazdım gelin yanıma bakın diye o geldi sağolsun baya ilgilendi her şeyi tek tek inceledi fotodaki fitili verdiler antibiyotikli etkili bir fitil dedi. Kese suyu değil bu vajinal enfeksiyondan kaynaklı dedi. 3 gün bu fitili kullanacağım Protestan şimdilik bir süre kestiler ondan kaynaklı enfeksiyon olabilir dediler. Neyseki çok şükür rabbime zaten içim rahattı emin olmak istediler herhalde 3 gün sonra kendi doktoruma gideceğim iyice bakacak ilaç etki etti mi diye
Protestondan enfeksiyon olduğunu şüpheleniyorlar canım açıklık ya da kısalık olmadığı için kese suları da normal sorun yok denildi. Öncelik turnusol pediymiş onda mavilik olursa elle muayene sonra vajinal ultrason sonra kese suyu kontrölü karıdnan ultrason yapılıyormuş eğer ultrasonda sorun görülürse Alternatif olarak amnisure testi diye bir şey varmış ona bakıyorlarmış nasıl bir test inan sormadım kafamı bulandırmak istemedim zaten doktor da anlatmadı onun detaylarınıEvet bunu internetten görmüştüm progestan fitilde kokulu oluyor bence
Çok şükür canım yaKızlar eve geldim Allah’ıma şükürdoktorum acil sezeryana gitti nöbetçi doktor geldi elle muayene etti turnusol kağıdını vajinada bekletip öksürttü alıntı geldi rengi değişti mi diye baktı o an değişmedi. İlk gittiğimde turnusol ped verdikleri her çizgi mavi olmadı sadece belli bölgeler mavi oldu pedi kestiler detaylı baktılar vajinal enfeksiyon dediler. Ultrasona aldılar vajinal rahim ölçümü ve açıklık bakıldı her şey normal dendi. Karından ultrasona geçti bebekler normal suları nöbetçi doktorun değerlendirmesine göre bence normal suları yeterli rahat da hareket ediyorlar ben bunlara suyu az demem normal dedi. Nst sancı ağrı çıkmadı şükür. Benim içim rahat etmedi nöbetçi doktor yine de kendi takipli doktorun da baksın dedi benimki yine sezeryana girdi hemşireme yazdım gelin yanıma bakın diye o geldi sağolsun baya ilgilendi her şeyi tek tek inceledi fotodaki fitili verdiler antibiyotikli etkili bir fitil dedi. Kese suyu değil bu vajinal enfeksiyondan kaynaklı dedi. 3 gün bu fitili kullanacağım Protestan şimdilik bir süre kestiler ondan kaynaklı enfeksiyon olabilir dediler. Neyseki çok şükür rabbime zaten içim rahattı emin olmak istediler herhalde 3 gün sonra kendi doktoruma gideceğim iyice bakacak ilaç etki etti mi diye
AminnnÇok şükür canım benim, enfeksiyon da hemencecik geçiverir inşallahiç çamaşırlarını ütülemiyorsan ütülemeye başla, enfeksiyon tekrar bulaş olmasın
Benim yaptırdığım amnisure canım medicalcilerde oluyor pakette bir çubuk ve su var. vajinya spekulum yerleştiriyolar sora kulak çubuğu gibi bişey ile içerden sürüntü alıp amnisure testin içindeki suda 5 10 dk bekletiyolar benimki pozitif ama bebek suyu rahim ağzı normal. Umarım ikimizinde su değildir. Bende kendi doktruma gidicem sende git yine ama seninki kesin progestan bende fitil olark kullanımıyorum oyüzden artık.Protestondan enfeksiyon olduğunu şüpheleniyorlar canım açıklık ya da kısalık olmadığı için kese suları da normal sorun yok denildi. Öncelik turnusol pediymiş onda mavilik olursa elle muayene sonra vajinal ultrason sonra kese suyu kontrölü karıdnan ultrason yapılıyormuş eğer ultrasonda sorun görülürse Alternatif olarak amnisure testi diye bir şey varmış ona bakıyorlarmış nasıl bir test inan sormadım kafamı bulandırmak istemedim zaten doktor da anlatmadı onun detaylarını
Baktir canim cok aciyor bobrek agrisi cok siddetli oluyor simdilik agrim yok sukur insallah sendede olmaz hamilelerde oluyormuşBenimde sağ böbrek ama 2 haftadır aşırı sol böbrek ağrım arttı kontrol günüme az kaldı baktıracağım bende tekrar
Bula bilirsen at bana canım doğru diyorsun şekerimde çıkmadı genetik testlerimde temiz çok çok şükür..bence benim böyle olmağımın sebebi biraz doktora bağlı mesela bana hep diyorki bazı genetik sorunlar testlerde görünmüyor işte öyle deyince kafaya takıyorum ama yapmadan önce testlerimi hiç öyle demiyordu bana dedi fetalı yaptır ve rahat hamileliğini geçir.Bu günüme şükürCanım bu olabilen birşey bebek iyiyse niye kafaya takıyorsun senin genetik testinde iyi çıktı önlemini al gerisini çıkar kafandan artık Furkan Kayabaşıoglunun bir postu vardı bulursam atacağım doğuma çizmeyle girmişti annenin suyu fazlaymış bu olabilen bir durum bebek çok sağlıklı diye paylaşmıştı hatta şekerin de çıkmadı galiba olabilir bebeğim iyi de geç zehir etme kendine şu günleri suyun çok olması az olmasından daha iyi
İnşallah seninde değildir canım geçici bir şey olsun da kurtulalım şu akıntıdanBenim yaptırdığım amnisure canım medicalcilerde oluyor pakette bir çubuk ve su var. vajinya spekulum yerleştiriyolar sora kulak çubuğu gibi bişey ile içerden sürüntü alıp amnisure testin içindeki suda 5 10 dk bekletiyolar benimki pozitif ama bebek suyu rahim ağzı normal. Umarım ikimizinde su değildir. Bende kendi doktruma gidicem sende git yine ama seninki kesin progestan bende fitil olark kullanımıyorum oyüzden artık.
Çok şükür hiçbir sorun yok kuzum bebişler de iyi maşallahKızlar eve geldim Allah’ıma şükürdoktorum acil sezeryana gitti nöbetçi doktor geldi elle muayene etti turnusol kağıdını vajinada bekletip öksürttü alıntı geldi rengi değişti mi diye baktı o an değişmedi. İlk gittiğimde turnusol ped verdikleri her çizgi mavi olmadı sadece belli bölgeler mavi oldu pedi kestiler detaylı baktılar vajinal enfeksiyon dediler. Ultrasona aldılar vajinal rahim ölçümü ve açıklık bakıldı her şey normal dendi. Karından ultrasona geçti bebekler normal suları nöbetçi doktorun değerlendirmesine göre bence normal suları yeterli rahat da hareket ediyorlar ben bunlara suyu az demem normal dedi. Nst sancı ağrı çıkmadı şükür. Benim içim rahat etmedi nöbetçi doktor yine de kendi takipli doktorun da baksın dedi benimki yine sezeryana girdi hemşireme yazdım gelin yanıma bakın diye o geldi sağolsun baya ilgilendi her şeyi tek tek inceledi fotodaki fitili verdiler antibiyotikli etkili bir fitil dedi. Kese suyu değil bu vajinal enfeksiyondan kaynaklı dedi. 3 gün bu fitili kullanacağım Protestan şimdilik bir süre kestiler ondan kaynaklı enfeksiyon olabilir dediler. Neyseki çok şükür rabbime zaten içim rahattı emin olmak istediler herhalde 3 gün sonra kendi doktoruma gideceğim iyice bakacak ilaç etki etti mi diye
Benim birkaç gün ileri çıkıyor ama pek takmıyorum bı durumu. Oğlum da ilerideydi ama hiç de erken doğum falan olmadı, gününü bekledi ve hatta geçti. Sadece tombiş doğduKızlar sz muaynelere gttıgınızde hep sata göremı çıkıyor bebişiniz, ileride olanları bılıyorum bı kaç arkadas yazmstı ama
Benimde 26.hafta ve benimde yarın kontrolüm var çok heyecanlj26.haftadan sesleniyorum bugün
Doğmadan bir o kadar daha büyüyecekler 20 cm daha en azyarın özel doktorumda randevum var biraz heyecan yaptım
20. Haftaya kadar hep satın önündeyken 20. Hafta sonra sat ile uyumlu canım ben satı baz alarak hep ilerliyorumKızlar sz muaynelere gttıgınızde hep sata göremı çıkıyor bebişiniz, ileride olanları bılıyorum bı kaç arkadas yazmstı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?