Güzel haberlerle inşallah canımDua edin kızlar banadoktordayım sıra bekliyorum
Güzel haberlerle gel canımDua edin kızlar banadoktordayım sıra bekliyorum
Senin 3. Sezaryen mi canım:) maşallah.Kızlar aranızda 3.sezeryan olacak var mı, yada yakınlarında perşembe günü endokrinoloji bölümüne gittiğimde, doğum ücretini de sormak istedim
3.sezerryan deyince ekstra bir ücret alıyorlarmış, bunu daha önce duymamıştım, siz duydunuz mu hiç? CUMA günüde kendi Doktorumda randevum var, ona da soracağım bu durumu
Evet canım, ne kadar normal istesemde, malesef normal doğum yapamadım, hep sancıyla, sulsrımın gelmesiyle gittim fakat açılma olmuyor bende, ikisinde de 12 saat sancı çektim, sonuç sezeryanSenin 3. Sezaryen mi canım:) maşallah.
Zaten 2 sezaryenden sonra normal doğuma çoğu doktor cesaret etmez canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet canım, ne kadar normal istesemde, malesef normal doğum yapamadım, hep sancıyla, sulsrımın gelmesiyle gittim fakat açılma olmuyor bende, ikisinde de 12 saat sancı çektim, sonuç sezeryan
Bunu ne ben ne de doktor riske atmak istemiyor zaten, direkt sezeryan dedi
2 de kaybım var, sağlıkla hayırla alayım bunu kucağıma da
Canım kan akışında neye göre bir sorun olabileceğini söyledi? Tansiyona mi bağlıyor? Çoğu kişi 40i görmüyor zaten bunu sorun etmeŞuanlık bir sorun yokmuş kozlar. Artık 2 haftada bir kontrol edilcem. Sonra olmadı haftada 1. Gidebildiği yere kadar götürmeye çalışcaz dedi. 40ı görmeyiz amacımız 38 inşallah dedi. Şuan kan akışında sorun yok ama ilerde olacak gibi dedi. Kilolu da değil bebek çok kilo almamış yani yine 400 küsür bişey dedi. Çok sorun değil bu kafana takma bunu dedi. Tansiyon takibi devam. Küçük 90ı geçmemeli dedi. İlaçla çok düşsün de istemiyoruz ama senin zaten çok düşmüyor dedi. İnşallah martı görürüm
Muhakkak görünürdü çünkü baya iyi bakıyorlar sen özelde yaptın galiba benim detaylım yaparlarsa 8 Aralık'ta devlette olacakAmin canımBu arada sorayım sana bebeğin midesinde sorun varsa detaylıda görünüyormu
Balım bence pamuklu erkek atleti al söyle 5 tane büyük beden onu 90 derecede yıkayıp küçük küçük kes utuleyerek günlük pet gibi kullan onları ayrı yıka yine 90 derecede beyaz sabunla iki durulama yaptırıp sen ikiz gebelik yaşıyorsun enfeksiyon senin için çok önemli ben olsam öyle yapardım eskiden annelerimize öyle yaparmış iç çamaşırlarıda kaynatarak kullanırlarmış günlük ped hem koku yapıyor hem tahriş ediyorAminnnEvet kuzum ütüleme ve günlük pedi bırakmayı deneyeceğim ya inşallah işe yarar
Gayet mantıklıBalım bence pamuklu erkek atleti al söyle 5 tane büyük beden onu 90 derecede yıkayıp küçük küçük kes utuleyerek günlük pet gibi kullan onları ayrı yıka yine 90 derecede beyaz sabunla iki durulama yaptırıp sen ikiz gebelik yaşıyorsun enfeksiyon senin için çok önemli ben olsam öyle yapardım eskiden annelerimize öyle yaparmış iç çamaşırlarıda kaynatarak kullanırlarmış günlük ped hem koku yapıyor hem tahriş ediyor
Çok şükür canım, sevindim senin adınaŞuanlık bir sorun yokmuş kozlar. Artık 2 haftada bir kontrol edilcem. Sonra olmadı haftada 1. Gidebildiği yere kadar götürmeye çalışcaz dedi. 40ı görmeyiz amacımız 38 inşallah dedi. Şuan kan akışında sorun yok ama ilerde olacak gibi dedi. Kilolu da değil bebek çok kilo almamış yani yine 400 küsür bişey dedi. Çok sorun değil bu kafana takma bunu dedi. Tansiyon takibi devam. Küçük 90ı geçmemeli dedi. İlaçla çok düşsün de istemiyoruz ama senin zaten çok düşmüyor dedi. İnşallah martı görürüm
Evet canım, benimde eski deli cesareti yokZaten 2 sezaryenden sonra normal doğuma çoğu doktor cesaret etmez canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Di mi 40 görenler fazla değil, canım beni de başından beri kan akışına bebeğin gelişimine bakmak için 2 hafta da 1 gidiyorum kontrollere, benim 2 bebek kaybım var, kalpleri durmuştu hiç bir belirti vermeden o yüzden daha sık istiyor, birde benim içimin daha rahat olması içinCanım kan akışında neye göre bir sorun olabileceğini söyledi? Tansiyona mi bağlıyor? Çoğu kişi 40i görmüyor zaten bunu sorun etme
Pamuklu beyaz bez mis gibiGayet mantıklı
Çok şükür canım önemli olan bebişin iyiŞuanlık bir sorun yokmuş kozlar. Artık 2 haftada bir kontrol edilcem. Sonra olmadı haftada 1. Gidebildiği yere kadar götürmeye çalışcaz dedi. 40ı görmeyiz amacımız 38 inşallah dedi. Şuan kan akışında sorun yok ama ilerde olacak gibi dedi. Kilolu da değil bebek çok kilo almamış yani yine 400 küsür bişey dedi. Çok sorun değil bu kafana takma bunu dedi. Tansiyon takibi devam. Küçük 90ı geçmemeli dedi. İlaçla çok düşsün de istemiyoruz ama senin zaten çok düşmüyor dedi. İnşallah martı görürüm
Özelde yaptım canım benim bir arkadaşım devlette yapmış resmen baştan etmişler sonra mecbur olmuş gitmiş özele..tabi her yer öyle diğilMuhakkak görünürdü çünkü baya iyi bakıyorlar sen özelde yaptın galiba benim detaylım yaparlarsa 8 Aralık'ta devlette olacak
Amin kuzum inşallah görürüzÇok şükür canım önemli olan bebişin iyiartık sık sık takip edilicez riskli gebelik yaşıyanlar sanırım.Martı görürürüz kuzum
Amin.Olsun yeterki ilaçla düşsün bak ben dün gece 2 uyumuşum oku oku bitirdim kendimi suyu neden fazla diye doğulunca sağlığında sorun olurmu diye şimdi her kontrole gidince çokalmışmı diye diken üstünde yine olucam ve daha 26 haftadayım büyüdükce beni ne bekliyor bilmiyorum bileAmin kuzum inşallah görürüzvallahi beni benden alıyor birşey olacak diye. İlaçla çok düşsün de istemeyiz tansiyon için ama senin ki çok da düşmüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?