Ya o hoşaflar çok iyi oluyor gerçekten ben de kendim yapmıştım doğumdan önce, eve gelip onları içtim hep sezaryende kabız olma sıkıntısı falan oluyor o da zorluyor demişlerdi birkaç gün. Belki onların etkisindendir hiç zorluk yaşamadım. İyi hatırlattın yine yaparım inşallah
Evet evet eskiler her konuda haksız değiller, haklı oldukları şeyler de var benim normal doğumdu ama kabızlık sıkıntım her zaman vardı. Dikişler olunca doktor kabız olma, zorlama demişti. O hosaflar beni baya rahatlatmıştı.
Meze gibi şeylerde seviyor musun yoğurdu? Yoğurtlu o kadar çok meze var ki, yoğurt miktarını arttırıp yiyebilirsin belki ekmek üstü falan mideni de tutar hem aromatikleri azaltıp ana malzemeleri çoğaltarak yaparsan
Kuzum bende ilk zamanlar heycanla cok araştırmıştım ordan aklımda kalmış eski kaşar diye bence birseylere katilabilir ama eski kasarin tadi cok yogun oluyo nelere karisir hic aklima gelmedi salata falan guzel olur da
Meze gibi şeylerde seviyor musun yoğurdu? Yoğurtlu o kadar çok meze var ki, yoğurt miktarını arttırıp yiyebilirsin belki ekmek üstü falan mideni de tutar hem aromatikleri azaltıp ana malzemeleri çoğaltarak yaparsan