2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet evet eskiler her konuda haksız değiller, haklı oldukları şeyler de var benim normal doğumdu ama kabızlık sıkıntım her zaman vardı. Dikişler olunca doktor kabız olma, zorlama demişti. O hosaflar beni baya rahatlatmıştı.

Kizlar merhaba. 23+3 olduk 9 kilo almisim sizce cokmu almisim. Gorunurde o kadar belli olmuyor kilo aldigim. 51 dm 60 olmusum siz kac kilo aldinz
23+4 4,5-5 kg almışım ben de sanırım. Bu hamileliğimde biraz daha fazla alıyorum

Ama tüketin diyorlar bir yolunu bulmam lazım ayran yapıyordum attık o da midemi bulandırmaya başladı
Meze gibi şeylerde seviyor musun yoğurdu? Yoğurtlu o kadar çok meze var ki, yoğurt miktarını arttırıp yiyebilirsin belki ekmek üstü falan mideni de tutar hem aromatikleri azaltıp ana malzemeleri çoğaltarak yaparsan

Kendinmi yaptın?hayatda yapamam bençok güzel olmuş
Evet kuzum kendim yaptım parmaklarım Cem Yılmaz'ın Arog filmindeki gibi kaldı saol kuzum

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-03-19-19-07-622_com.android.chrome-edit.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 35
Ben de bunu merak ediyorum. Katkı maddesi olmayan kaşar yesek? Bir de mesela ben çok yiyemiyorum bişeylere katsam da yesem oluyor mu mesela? Sevm57
Kuzum bende ilk zamanlar heycanla cok araştırmıştım ordan aklımda kalmış eski kaşar diye bence birseylere katilabilir ama eski kasarin tadi cok yogun oluyo nelere karisir hic aklima gelmedi salata falan guzel olur da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…