- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
çok güzel kuzumKızlar bende şöyle bir punch tan yatağına süs yastık yaptırmak istiyorum , sizce nasıl ? yaptıran oldu mu , adı Çınar olacak bu motifler güzel olur diye düşündüm
Canım gardırobun yeni mi çok beğendim,Kızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyormutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
Benimde şekerim çıkmadı ama tekrar yapıcak diye söylemedi doktor sadece diyet yapıcaksın dediŞeker olabilir dediler canım o da çıkmadı sebepsiz dedi doktorum bir ay sonra açlık ve tokluk şekere tekrar bakarız dedi. Bir açıklaması yok yani anlayamadım bende
Çok güzelKızlar bende şöyle bir punch tan yatağına süs yastık yaptırmak istiyorum , sizce nasıl ? yaptıran oldu mu , adı Çınar olacak bu motifler güzel olur diye düşündüm
Cnm çok guzel renk ve desen harikaKızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyormutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
Bende kendim yapabilir miyim acaba diye düşündüm ama canım beceremem dedim şablonsuz nerden başlayacağımı bilemedim punch setlerini gördüm amaBöyle
çok güzel kuzumben de kendim yapcam inşallah punch yapmayı seviyorum
Anladım canım evet bazı mobilyacılarda yatak içinde hediye set var bende de yan koruma saç örgüsü ve bulut yıldız aydedeli 3 yastık hediyesi varÇok güzelbende yastık yaptırıcam mobilya gelsin onu bekliyorum sanırım satıcı demiş yan koruma ve yastıklar hediye ediyormuş ondan ona göre haraket edicem
Dönüyor olabilir. Benim kız detaylida sırtı dönüktü, doktor dedi tam kalk gez çikolata ye falan. Tam o esnada geri döndü yani saniyelik bir olayHmmm öyle bi şey değil yine garip şeyler yapıyor napıyor anlamadımtekme değil de değişik bireyler hissediyorum anlamadığım
Bu cumartesi benimde yüzükoyun duruyordu doktor bi daha bakalım dedi o arada valla yürüdüm vişne suyu içtim çikolata yedim bana mısın demedi dönmedi sırt üstü göremedik tam yine 2 oldu neyse diyorum sağlıklı olsun da çıkınca hep bakışacağız zatenDönüyor olabilir. Benim kız detaylida sırtı dönüktü, doktor dedi tam kalk gez çikolata ye falan. Tam o esnada geri döndü yani saniyelik bir olayben de normal bebek hareketi falan gibi hissediyordum oysaki
Aynen bulut yıldızlar vardı sette yastık verseler bile bir tane isimli yaptırıcam..ama yan korumalar iyi oldu ona para vermemAnladım canım evet bazı mobilyacılarda yatak içinde hediye set var bende de yan koruma saç örgüsü ve bulut yıldız aydedeli 3 yastık hediyesi var
Hahah doğrudur canımBu cumartesi benimde yüzükoyun duruyordu doktor bi daha bakalım dedi o arada valla yürüdüm vişne suyu içtim çikolata yedim bana mısın demedi dönmedi sırt üstü göremedik tam yine 2 oldu neyse diyorum sağlıklı olsun da çıkınca hep bakışacağız zaten
Belki devam ederse tekrar bakarız dedi. Ama en başta da şeker çıkmazsa sebepsiz de olabilir dedi. Alakası var mi bilmiyorum ama annemin de suyu çok gelmiş o zaman tabi ölçüm de yapılmamış ama bilmiyorum ben çok takılmamaya çalışıyorum. Arkadaşlarımdan da suyu fazla olanlar da bir sıkıntı yaşanmamış inşallah biz de onlardan oluruzBenimde şekerim çıkmadı ama tekrar yapıcak diye söylemedi doktor sadece diyet yapıcaksın dedi
Benim de şekerim yoktu ama suyum fazlaydıBelki devam ederse tekrar bakarız dedi. Ama en başta da şeker çıkmazsa sebepsiz de olabilir dedi. Alakası var mi bilmiyorum ama annemin de suyu çok gelmiş o zaman tabi ölçüm de yapılmamış ama bilmiyorum ben çok takılmamaya çalışıyorum. Arkadaşlarımdan da suyu fazla olanlar da bir sıkıntı yaşanmamış inşallah biz de onlardan oluruz
Karnının bir kısmı top gibi oluyor sertleşiyor, sanki birisi sıkar gibi ya da orası uyusur gibi. Birkaç saniye sonra açılıyor hiçbir şey yokmuş gibi canım
Kızlar bu bende oluyor yaaa korkuyorum aslında bazen . . Ben bebeğin kafası ya da poposu falan gibi düşünüyordum aslında hep . Hissettiğim şey şu şekilde oluyor; Bebek o anda böyle sanki hareket ediyor gibi olup bir tarafa geçiyor ve orada aşırı bi sertlik oluyor . Bir süre sonra geçiyor . Bugün 26+2yiz.. inşallah tehlikeli bir şey değildir korktum birazCnm karnının bi tarafı top gbı sımsıkı oluyor.semsert oluyor. İçerden bebiş poposunu dayamış ittırıyor gbi düşün.
Sonra 6-7 sn sonra yavaşça çözülüyor sertlik.
Bunları duymak iyi hissettiriyor vallaBenim de şekerim yoktu ama suyum fazlaydıbir sorun yaşamadım şükür. Ve doktor bunu bana doğumda söylediği için de gebelikte hiçbir şeye dikkat etmemiştim
Birde ben canım 10 kiloya yaklaştım bendeBen +11 kılo ile devam edıyorum cnm 25.haftadayım,grubun en çok kg alanı benim
Yalnız değilsin zirvede sana eşlik ediyorum. Nasıl oldu da böyle oldu bilmiyorum. 9 ayın sonunu düşünemiyorumBen +11 kılo ile devam edıyorum cnm 25.haftadayım,grubun en çok kg alanı benim
Teşekkür ederim kuzum yok yeni değil 10 yıllık rahat varCanım gardırobun yeni mi çok beğendim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?