2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Böyle
Kızlar bende şöyle bir punch tan yatağına süs yastık yaptırmak istiyorum , sizce nasıl ? yaptıran oldu mu , adı Çınar olacak bu motifler güzel olur diye düşündüm
çok güzel kuzum ben de kendim yapcam inşallah punch yapmayı seviyorum

Şeker olabilir dediler canım o da çıkmadı sebepsiz dedi doktorum bir ay sonra açlık ve tokluk şekere tekrar bakarız dedi. Bir açıklaması yok yani anlayamadım bende
Benimde şekerim çıkmadı ama tekrar yapıcak diye söylemedi doktor sadece diyet yapıcaksın dedi

Kızlar bende şöyle bir punch tan yatağına süs yastık yaptırmak istiyorum , sizce nasıl ? yaptıran oldu mu , adı Çınar olacak bu motifler güzel olur diye düşündüm
Çok güzelbende yastık yaptırıcam mobilya gelsin onu bekliyorumsanırım satıcı demiş yan koruma ve yastıklar hediye ediyormuş ondan ona göre haraket edicem

Kızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyor mutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
Cnm çok guzel renk ve desen harika bayıldım
Bnde şiş örgü ve tığ örgü bılıyorum ama hiç aklıma gelmedı boyle seyler, bukdr motifli yapabılırmıyım bılmıyorum

Çok güzelbende yastık yaptırıcam mobilya gelsin onu bekliyorumsanırım satıcı demiş yan koruma ve yastıklar hediye ediyormuş ondan ona göre haraket edicem
Anladım canım evet bazı mobilyacılarda yatak içinde hediye set var bende de yan koruma saç örgüsü ve bulut yıldız aydedeli 3 yastık hediyesi var

Hmmm öyle bi şey değil yine garip şeyler yapıyor napıyor anlamadım tekme değil de değişik bireyler hissediyorum anlamadığım
Dönüyor olabilir. Benim kız detaylida sırtı dönüktü, doktor dedi tam kalk gez çikolata ye falan. Tam o esnada geri döndü yani saniyelik bir olay ben de normal bebek hareketi falan gibi hissediyordum oysaki

Dönüyor olabilir. Benim kız detaylida sırtı dönüktü, doktor dedi tam kalk gez çikolata ye falan. Tam o esnada geri döndü yani saniyelik bir olay ben de normal bebek hareketi falan gibi hissediyordum oysaki
Bu cumartesi benimde yüzükoyun duruyordu doktor bi daha bakalım dedi o arada valla yürüdüm vişne suyu içtim çikolata yedim bana mısın demedi dönmedi sırt üstü göremedik tam yine 2 oldu neyse diyorum sağlıklı olsun da çıkınca hep bakışacağız zaten

Reactions: The
Ben detaylida doktoruma sormuştum bebek şu an hangi pozisyonda duruyor diye, şu an bunu konuşmaya hiç gerek yok iki dk sonra değişebilir dedi. Kaldı ki gerçekten o günki duruşuyla iki gün önceki tamamen farklıydı. Birinde kafası yukarda, birinde karnıma paralel. Belki seninki de değişiyordur ama kontrolde aynı denk gelmiş olabilir T tweeetyyy

Anladım canım evet bazı mobilyacılarda yatak içinde hediye set var bende de yan koruma saç örgüsü ve bulut yıldız aydedeli 3 yastık hediyesi var
Aynen bulut yıldızlar vardı sette yastık verseler bile bir tane isimli yaptırıcam..ama yan korumalar iyi oldu ona para vermem

Hahah doğrudur canım donmeseydi ben de yürüyecektim ama Allah'tan doktor çik gez dedigi an donuverdi ben hep yüzünü görüyorum çok şükür ya oğlum hiç göstermezdi ama bu kiz pek naz yapmıyor

Benimde şekerim çıkmadı ama tekrar yapıcak diye söylemedi doktor sadece diyet yapıcaksın dedi
Belki devam ederse tekrar bakarız dedi. Ama en başta da şeker çıkmazsa sebepsiz de olabilir dedi. Alakası var mi bilmiyorum ama annemin de suyu çok gelmiş o zaman tabi ölçüm de yapılmamış ama bilmiyorum ben çok takılmamaya çalışıyorum. Arkadaşlarımdan da suyu fazla olanlar da bir sıkıntı yaşanmamış inşallah biz de onlardan oluruz

Benim de şekerim yoktu ama suyum fazlaydı bir sorun yaşamadım şükür. Ve doktor bunu bana doğumda söylediği için de gebelikte hiçbir şeye dikkat etmemiştim

Karnının bir kısmı top gibi oluyor sertleşiyor, sanki birisi sıkar gibi ya da orası uyusur gibi. Birkaç saniye sonra açılıyor hiçbir şey yokmuş gibi canım
Cnm karnının bi tarafı top gbı sımsıkı oluyor.semsert oluyor. İçerden bebiş poposunu dayamış ittırıyor gbi düşün.
Sonra 6-7 sn sonra yavaşça çözülüyor sertlik.
Kızlar bu bende oluyor yaaa korkuyorum aslında bazen . . Ben bebeğin kafası ya da poposu falan gibi düşünüyordum aslında hep . Hissettiğim şey şu şekilde oluyor; Bebek o anda böyle sanki hareket ediyor gibi olup bir tarafa geçiyor ve orada aşırı bi sertlik oluyor . Bir süre sonra geçiyor . Bugün 26+2yiz.. inşallah tehlikeli bir şey değildir korktum biraz bu arada madem bu yalancı kasılmaysa biz bebeğin kafasını poposunu falan hiç hissetmiycez mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…