2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar tecrübeli anneler yalancı kasılma nasıl birşey? Nerden anlıyoruz nasıl birşey hissediyoruz?

İyi akşamlar kızlar. Bugün yürüyüş sonrası çok minik kanamam oldu ne olur ne olmaz diye devlet hastanesine gittik çok şükür bebek iyi sadece suyun fazla dedi o zaten bir aydır bu şekilde ne yazık ki. Progesteron verdo 200 mg burada kullananlar vardı ne için veriliyor? Kendi doktoruma gitmedim o yüzden de kafam karıştı içip içmemek konusunda

Kanama nedenli önlem amaçlı veriyorlar kuzum, geçmiş olsun çok şükür iyi bebiş

Kızlar tecrübeli anneler yalancı kasılma nasıl birşey? Nerden anlıyoruz nasıl birşey hissediyoruz?
Karnının bir kısmı top gibi oluyor sertleşiyor, sanki birisi sıkar gibi ya da orası uyusur gibi. Birkaç saniye sonra açılıyor hiçbir şey yokmuş gibi canım

Karnının bir kısmı top gibi oluyor sertleşiyor, sanki birisi sıkar gibi ya da orası uyusur gibi. Birkaç saniye sonra açılıyor hiçbir şey yokmuş gibi canım
Hmmm öyle bi şey değil yine garip şeyler yapıyor napıyor anlamadım tekme değil de değişik bireyler hissediyorum anlamadığım

Reactions: The
Cnm karnının bi tarafı top gbı sımsıkı oluyor.semsert oluyor. İçerden bebiş poposunu dayamış ittırıyor gbi düşün.

Sonra 6-7 sn sonra yavaşça çözülüyor sertlik.

Hmmm öyle bi şey değil yine garip şeyler yapıyor napıyor anlamadım tekme değil de değişik bireyler hissediyorum anlamadığım
Cnm bnde artık pıt pıt seklınde degılde boyle nasıl desem, dönüyor gbi, güp güp vuruyor gbi, dalgalanıyor gbi harektleri degıstı. Vajınama vuruyor bazen.
Sırt üstü yattığımda sağ taraf sola göre şişiyor, hafif sertlesıyor. cunku kafası orda

Gecmiş olsun.Benimde suyum fazla ne kadar zamandı sende fazlalık?doktor sebeb olarak ne söylüyor su için merak etdim.Progestan fitil ve iğnesini 5 haftadan ben kullanıyorum kanama olmasın diye

Cnm karnının bi tarafı top gbı sımsıkı oluyor.semsert oluyor. İçerden bebiş poposunu dayamış ittırıyor gbi düşün.

Sonra 6-7 sn sonra yavaşça çözülüyor sertlik.
Yok benimki başka birşeyler yapıyor ama ne yapıyor hiç anlamış değilim ama bence bazen kafa atıyor çünkü hala aşağı da kafası ve orada birşeyler yapıyor. Bazen ve çoğu zamanda göbek deliğimin yanına tekme atıyor ben o zaman tabi aşırı mutlu

Bence bende de dalgalanma tarzı birşeyler yapıyor geçen hafta da çok hissettim ama şekli değişmemişti anlamadım bu işi napıyor

Şubat grubunda bir post paylaşmışlardı benek ihtiyaç listesi diye. Sizde var mı? Kaydettim ama kaybettim galiba. Hepsiburadada liste yapıyorum da onlarınkine de bakayım.

Gecmiş olsun.Benimde suyum fazla ne kadar zamandı sende fazlalık?doktor sebeb olarak ne söylüyor su için merak etdim.Progestan fitil ve iğnesini 5 haftadan ben kullanıyorum kanama olmasın diye
Şeker olabilir dediler canım o da çıkmadı sebepsiz dedi doktorum bir ay sonra açlık ve tokluk şekere tekrar bakarız dedi. Bir açıklaması yok yani anlayamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…