Teşekkür ederim kuzum yok yeni değil 10 yıllık rahat var eşimin yakın arkadaşı özel yaptırmış oğluna maskoda sonra arabalı oda takımı istemis oğlu bu odayı da bize hediye etti 4 senedir kullanıyoruz
Valla cnm özellikle yaptığım birsey yok ama bi ara çok sağlıksız besleendim o ara gelişimi de daha yavaştan sonra 2 haftadır beslnememe dikkat ettim tatli makarna pilavi abur cuburu biraktm 2 haftada maşallah bebisim 350 gr fln almış yani bende şaşırdım haftsonu bozdum biraz dikkat etmedim hemen kilo alımında far etti o yüzden tekrar bugün dikkat etmeye balsaycgm
Kızlar bu bende oluyor yaaa korkuyorum aslında bazen . . Ben bebeğin kafası ya da poposu falan gibi düşünüyordum aslında hep . Hissettiğim şey şu şekilde oluyor; Bebek o anda böyle sanki hareket ediyor gibi olup bir tarafa geçiyor ve orada aşırı bi sertlik oluyor . Bir süre sonra geçiyor . Bugün 26+2yiz.. inşallah tehlikeli bir şey değildir korktum biraz bu arada madem bu yalancı kasılmaysa biz bebeğin kafasını poposunu falan hiç hissetmiycez mi ya
Cnm bnım bu sekılde son 1 ayda oluyordu, bn bebiş poposunu dayayıp ittrıyor sanıyordum o zamnlar, simdı anlıyorum ki kasılmaymış o sekılde 40+6da dogdu bnım oğlum, ben bu kasılma bıle olsa bi sorun teşkıl edecegını düşünmüyorum
Valla cnm özellikle yaptığım birsey yok ama bi ara çok sağlıksız besleendim o ara gelişimi de daha yavaştan sonra 2 haftadır beslnememe dikkat ettim tatli makarna pilavi abur cuburu biraktm 2 haftada maşallah bebisim 350 gr fln almış yani bende şaşırdım haftsonu bozdum biraz dikkat etmedim hemen kilo alımında far etti o yüzden tekrar bugün dikkat etmeye balsaycgm
Saol cnm kahvaltıda her sabah 1 haşlanmış yumurta domates peynir bolca 2 3 zeytin 1 dilim tahıllı ya da buğday ekmek öğlen ana yemek çorba salata yoğurt clasiyirm işte ne çıkarsa ikindi peynir 1 dilim ekmek meyve akşam çorba salata meyve arada kuruyemis cnm ama kaçamaklarmda oluyor haftaici daha iyi beslenmeme dikkat edebilirim ama hafta sonu biraz hamur işi fln oluyor ne yalan soyleyim
Günaydın kizlarrr bugün görüş günüm şeker yüklemesi yapmıyor benim doktorum o yüzden bu kanları verdim tokluk kanı kaldı bitek şekere bakilacagini unutup çikolatalı açma yedim mermiye kafa atıyorum resmen
Cnm bnım bu sekılde son 1 ayda oluyordu, bn bebiş poposunu dayayıp ittrıyor sanıyordum o zamnlar, simdı anlıyorum ki kasılmaymış o sekılde 40+6da dogdu bnım oğlum, ben bu kasılma bıle olsa bi sorun teşkıl edecegını düşünmüyorum