2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallah kuzum nasıl güzel büyümüş Allah ım napıyorsunuz böyle büyüsün diye sır verin
Valla cnm özellikle yaptığım birsey yok ama bi ara çok sağlıksız besleendim o ara gelişimi de daha yavaştan sonra 2 haftadır beslnememe dikkat ettim tatli makarna pilavi abur cuburu biraktm 2 haftada maşallah bebisim 350 gr fln almış yani bende şaşırdım haftsonu bozdum biraz dikkat etmedim hemen kilo alımında far etti o yüzden tekrar bugün dikkat etmeye balsaycgm

Cnm bnım bu sekılde son 1 ayda oluyordu, bn bebiş poposunu dayayıp ittrıyor sanıyordum o zamnlar, simdı anlıyorum ki kasılmaymış o sekılde 40+6da dogdu bnım oğlum, ben bu kasılma bıle olsa bi sorun teşkıl edecegını düşünmüyorum

Dikkat ettiğinde ne yiyorsun canım maşallah bebişine

Dikkat ettiğinde ne yiyorsun canım maşallah bebişine
Saol cnm kahvaltıda her sabah 1 haşlanmış yumurta domates peynir bolca 2 3 zeytin 1 dilim tahıllı ya da buğday ekmek öğlen ana yemek çorba salata yoğurt clasiyirm işte ne çıkarsa ikindi peynir 1 dilim ekmek meyve akşam çorba salata meyve arada kuruyemis cnm ama kaçamaklarmda oluyor haftaici daha iyi beslenmeme dikkat edebilirim ama hafta sonu biraz hamur işi fln oluyor ne yalan soyleyim

inşallah canım . bende çok mu erken başladı ki diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…