- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Teşekkür ederim kuzumCnm çok guzel renk ve desen harikabayıldım
Bnde şiş örgü ve tığ örgü bılıyorum ama hiç aklıma gelmedı boyle seyler, bukdr motifli yapabılırmıyım bılmıyorum
kuzum benim yaptığım yapabildiğim herşey kolay şeylerBende kendim yapabilir miyim acaba diye düşündüm ama canım beceremem dedim şablonsuz nerden başlayacağımı bilemedim punch setlerini gördüm ama
Olabilir kuzum çok sık hissediyorum bunuDönüyor olabilir. Benim kız detaylida sırtı dönüktü, doktor dedi tam kalk gez çikolata ye falan. Tam o esnada geri döndü yani saniyelik bir olayben de normal bebek hareketi falan gibi hissediyordum oysaki
Benim doktorum da bunun için daha çok erken dedi. Sıkıntılı birşey yok dedi. Görünürde hiçbir sorunumuz yok zaten çok şükür. Sorunumuz tansiyon bizim işte o da geçecek inşallahBen detaylida doktoruma sormuştum bebek şu an hangi pozisyonda duruyor diye, şu an bunu konuşmaya hiç gerek yok iki dk sonra değişebilir dedi. Kaldı ki gerçekten o günki duruşuyla iki gün önceki tamamen farklıydı. Birinde kafası yukarda, birinde karnıma paralel. Belki seninki de değişiyordur ama kontrolde aynı denk gelmiş olabilirT tweeetyyy
insan stres atmak için örgü örer mesela bende hemen elimdekini bitirmek istiyorum strese giriyorum tezcanlılık sabırsızlık var bende dekuzum benim yaptığım yapabildiğim herşey kolay şeylerçünkü ben inanılmaz üşengeç ve sabırsız biriyim
Amin canım Ayyy ne güzel rahatladım resmen.Benimde kardeşiminde suyu çok fazlaydı ama yani çok çok fazlaydı iğneler bile vurduruyordu belkide genetik olarak bende öyleyim..sağlam kızı oldu sorun yaşamadı hatda kendi doğum yaptıBelki devam ederse tekrar bakarız dedi. Ama en başta da şeker çıkmazsa sebepsiz de olabilir dedi. Alakası var mi bilmiyorum ama annemin de suyu çok gelmiş o zaman tabi ölçüm de yapılmamış ama bilmiyorum ben çok takılmamaya çalışıyorum. Arkadaşlarımdan da suyu fazla olanlar da bir sıkıntı yaşanmamış inşallah biz de onlardan oluruz
Kız sen bunu şimdi neden yazıyorsun yazık diğilmi banaBenim de şekerim yoktu ama suyum fazlaydıbir sorun yaşamadım şükür. Ve doktor bunu bana doğumda söylediği için de gebelikte hiçbir şeye dikkat etmemiştim
Fiyatları bilmiyorum kuzum ben yıllar önce almıştım KPSS sonucu beklerken vakit geçsin diye. Ben de senin gibiyim kuzum çok darlanıyorım o yüzden mesela puffy i yaptım o beni hiç daralmadıinsan stres atmak için örgü örer mesela bende hemen elimdekini bitirmek istiyorum strese giriyorum tezcanlılık sabırsızlık var bende de
bir küçük dikdörtgen 30*50 olan gönderdiğim yastığa 500 tl diyorlar malzemesini alsam zaten aynı şeye gelecek ama kendime güvenin yok
En yakınında örnek varmış bak seninde içini ferah tut biz de inşallah sağlıcakla kavuşacağiz bebişlerimizeAmin canım Ayyy ne güzel rahatladım resmen.Benimde kardeşiminde suyu çok fazlaydı ama yani çok çok fazlaydı iğneler bile vurduruyordu belkide genetik olarak bende öyleyim..sağlam kızı oldu sorun yaşamadı hatda kendi doğum yaptı
Amin canım ama bence sende diyetini yap ben umut ediyorum normale döner diyeEn yakınında örnek varmış bak seninde içini ferah tut biz de inşallah sağlıcakla kavuşacağiz bebişlerimize
Merhaba ördüğün battaniyeye bayıldım ellerine sağlıkFiyatları bilmiyorum kuzum ben yıllar önce almıştım KPSS sonucu beklerken vakit geçsin diye. Ben de senin gibiyim kuzum çok darlanıyorım o yüzden mesela puffy i yaptım o beni hiç daralmadı
Ayyyy çok güzelMerhaba ördüğün battaniyeye bayıldım ellerine sağlıkbende o dediğin ipin fine olanından bebişe böyle bir takım yaptım dediğin gibi çok kolay yapılıyor fikir olsun diye atmak istedim sıcacık tutar hem
Ya bende çok darlanırım hemen bitsin isterimAyyyy çok güzelkolay mı kuzum? Bak ben çok sabırsız ve darlanan biriyim bu modeli yapabilir miyim ip aldım şimdi kargoda gelecek inşallah
Tamam deneyeceğim şu ip gelsin deYa bende çok darlanırım hemen bitsin isterimama inan ki çok kolaay yelek zaten bir günde bitti bi de çok vakit ayıramamış olmama rağmen şapka ve patiklerde kolaydı yaparsın sen yaparsın
Ayy amin inşallah giydirmek nasip olsunTamam deneyeceğim şu ip gelsin debugün zaten bir arkadaşım paylaşmıştı bir aylık olmuş oğlu ona yapmış ya da yaptırmış öyle fotoğrafını paylaşmıştı çok tatlıydı Allah ım bize de nasip etsin bugün ben de bu rengi mi alsam dedim ki sonunda yine pembe aldım ❤
Yok yok çok güzel bu renk gerçektenAyy amin inşallah giydirmek nasip olsun
Yaa benim de oğluşum olacak mavi mi alsam dedim ama benim bebiş ultrasonda bazen kız gibi görünüyor korktum nolur nolmaz bu rengi alayım dedim hem kıza olur hem erkeğe
Çoook teşekkür ederimYok yok çok güzel bu renk gerçektenben de çok beğendim güzel günlerde giysin
Allah Allah yazdım aslında öncesindeKız sen bunu şimdi neden yazıyorsun yazık diğilmi banaolumlu mesajları okuyunca rahatlıyorum
Ay kızlar örgü deyince de benMerhaba ördüğün battaniyeye bayıldım ellerine sağlıkbende o dediğin ipin fine olanından bebişe böyle bir takım yaptım dediğin gibi çok kolay yapılıyor fikir olsun diye atmak istedim sıcacık tutar hem
E kuzum bunun ip maliyeti ne kadarAy kızlar örgü deyince de bençift kişilik yatağıma battaniye örüyorum sadece kenarları kaldı
Geçen sene çoğu bitmişti zaten 20 TL idi ama baya götürüyordu beniE kuzum bunun ip maliyeti ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?