2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende kendim yapabilir miyim acaba diye düşündüm ama canım beceremem dedim şablonsuz nerden başlayacağımı bilemedim punch setlerini gördüm ama
kuzum benim yaptığım yapabildiğim herşey kolay şeyler çünkü ben inanılmaz üşengeç ve sabırsız biriyim

Dönüyor olabilir. Benim kız detaylida sırtı dönüktü, doktor dedi tam kalk gez çikolata ye falan. Tam o esnada geri döndü yani saniyelik bir olay ben de normal bebek hareketi falan gibi hissediyordum oysaki
Olabilir kuzum çok sık hissediyorum bunu
Benim doktorum da bunun için daha çok erken dedi. Sıkıntılı birşey yok dedi. Görünürde hiçbir sorunumuz yok zaten çok şükür. Sorunumuz tansiyon bizim işte o da geçecek inşallah

kuzum benim yaptığım yapabildiğim herşey kolay şeyler çünkü ben inanılmaz üşengeç ve sabırsız biriyim
insan stres atmak için örgü örer mesela bende hemen elimdekini bitirmek istiyorum strese giriyorum tezcanlılık sabırsızlık var bende de

bir küçük dikdörtgen 30*50 olan gönderdiğim yastığa 500 tl diyorlar malzemesini alsam zaten aynı şeye gelecek ama kendime güvenin yok

Amin canım Ayyy ne güzel rahatladım resmen.Benimde kardeşiminde suyu çok fazlaydı ama yani çok çok fazlaydı iğneler bile vurduruyordu belkide genetik olarak bende öyleyim..sağlam kızı oldu sorun yaşamadı hatda kendi doğum yaptı

Fiyatları bilmiyorum kuzum ben yıllar önce almıştım KPSS sonucu beklerken vakit geçsin diye. Ben de senin gibiyim kuzum çok darlanıyorım o yüzden mesela puffy i yaptım o beni hiç daralmadı

En yakınında örnek varmış bak seninde içini ferah tut biz de inşallah sağlıcakla kavuşacağiz bebişlerimize

Fiyatları bilmiyorum kuzum ben yıllar önce almıştım KPSS sonucu beklerken vakit geçsin diye. Ben de senin gibiyim kuzum çok darlanıyorım o yüzden mesela puffy i yaptım o beni hiç daralmadı
Merhaba ördüğün battaniyeye bayıldım ellerine sağlık bende o dediğin ipin fine olanından bebişe böyle bir takım yaptım dediğin gibi çok kolay yapılıyor fikir olsun diye atmak istedim sıcacık tutar hem

Eklentiler

• 20231121_173424.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 91
Ayyyy çok güzel kolay mı kuzum? Bak ben çok sabırsız ve darlanan biriyim bu modeli yapabilir miyim ip aldım şimdi kargoda gelecek inşallah

Ayyyy çok güzel kolay mı kuzum? Bak ben çok sabırsız ve darlanan biriyim bu modeli yapabilir miyim ip aldım şimdi kargoda gelecek inşallah
Ya bende çok darlanırım hemen bitsin isterim ama inan ki çok kolaay yelek zaten bir günde bitti bi de çok vakit ayıramamış olmama rağmen şapka ve patiklerde kolaydı yaparsın sen yaparsın

Ya bende çok darlanırım hemen bitsin isterim ama inan ki çok kolaay yelek zaten bir günde bitti bi de çok vakit ayıramamış olmama rağmen şapka ve patiklerde kolaydı yaparsın sen yaparsın
Tamam deneyeceğim şu ip gelsin de bugün zaten bir arkadaşım paylaşmıştı bir aylık olmuş oğlu ona yapmış ya da yaptırmış öyle fotoğrafını paylaşmıştı çok tatlıydı Allah ım bize de nasip etsin bugün ben de bu rengi mi alsam dedim ki sonunda yine pembe aldım ❤

Ayy amin inşallah giydirmek nasip olsun
Yaa benim de oğluşum olacak mavi mi alsam dedim ama benim bebiş ultrasonda bazen kız gibi görünüyor korktum nolur nolmaz bu rengi alayım dedim hem kıza olur hem erkeğe

Ayy amin inşallah giydirmek nasip olsun
Yaa benim de oğluşum olacak mavi mi alsam dedim ama benim bebiş ultrasonda bazen kız gibi görünüyor korktum nolur nolmaz bu rengi alayım dedim hem kıza olur hem erkeğe
Yok yok çok güzel bu renk gerçekten ben de çok beğendim güzel günlerde giysin

Kız sen bunu şimdi neden yazıyorsun yazık diğilmi banaolumlu mesajları okuyunca rahatlıyorum
Allah Allah yazdım aslında öncesinde başka arkadaşlar da yazdı. Sadece doğumum bir tık zor oldu ama oldu sonuçta yaptım normal doğum.

Ay kızlar örgü deyince de ben çift kişilik yatağıma battaniye örüyorum sadece kenarları kaldı

Eklentiler

• IMG_20231125_224653.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…