2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Buğulama da aklıma geldi de hiç sevmem ya midemi bulandırır o şekilde diye yapmadım
Ay buğulama çok fena ya tiksinti geldi düşününce bile allah affetsin. Balığı ya fırına atıcam büyük balık böyle öyle kızaracak. Ya da zararlı yağda pişirip yemeliyim. Buğulama halbuki en sağlıklısıymış.

Bn eve balık sokamıyorum, dısarıdan hazır sipariş sıcacık gelıyor cnm
Bnde temizleyemıyorum, elleyemıyorum
Ay ben de iç organlarını balıkçıya temizlettirip alıyorum. Güzelce temizliyor. Ancak eve gelince yine de yıkıyorum, karalığı kanı varsa atıyorum. Tabiki bunları eldiven giyip yapıyorum

Fırında büyük balık yapmayı çok severdim normalde. Küçük balık da hamsi ve barbun u çok severim ancak kızartınca çok kokuyor ev siniyor koku. Açıkçası biz de bazen eşimle balıkçı var yakında eve sipariş veriyorduk sıcacık geliyordu. İnşallah yine yemeye başlarım balık.

Ben artık her hafta yiyorum hafta da bir. Yediğim balıklar: turna mezgiti (tavuk gibi aşırı hoşuma gidiyor :) , hamsi , sardalya, istavrit , palamut , somon ve bazen ekmek arası isterse canım uskumru ama kışın her balık olduğu için uskumru çok tercih etmiyorum artık. En besleyici balık sardalya hamsi somon diye baya araştırmıştım genelde onları yiyorum en çok. Evde yapmıyorum yemekle uğraşamadığım için evin yanında çok güzel bir balıkçı var taze balıkları orada yiyoruz

Ben alabalıkçıyım güveçte fırınlıyorum ben nefis oluyor birazda kaşar mis

Kızlar ya bugün neredeyse hiç bebek hareketini hissedemedim . Şimdi de o kadar karnımı elledik yok yine tık yok. Hiç aranızda bunu yaşayan var mı
Bazen inat ediyorlar bi kahve iç canım seni rahatsız etmezse yada sevdiğin birşeyden ye sola yat gayetteee vuruyorlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…