Güzel haberlerle gel kuzumYarın kontrolüm var kızlar dua edin kötü birşey olmasınn gelişimimiz güzel olsun inşallah her gidişimde ayrı bir heyecan ayrı bir korku sanki ilk defa gidiyor gibi
Çok sağol canım herkesin her dersi sorunu yoluna girsin Allah hiçbirimize çözülemeyecek kalıcı sorunlar vermesin inşallahhMaşallah canım çok sevindim çokinsallah şöyle 35 haftaları görür bu prenses kızlar. Güzel haberler alınca bana hem umut oluyor hem çok seviniyorum
Allahın izniyle çok güzel haberlerle gel kuzum kaçta randevun inşallahYarın kontrolüm var kızlar dua edin kötü birşey olmasınn gelişimimiz güzel olsun inşallah her gidişimde ayrı bir heyecan ayrı bir korku sanki ilk defa gidiyor gibi
24+4 den 12 kilo ile selamlarHerkese merhabalar, çok sık aktif yazamıyorum ama her fırsatta okuyorum burda yazılanları.Bu aralar kilo almayı durduramıyorum sizlerde durum nasıl merak ettim. 51kiloydum hamileliğin başında, 25+0 haftadayım, kilom şu an 58buçuk falan, o buçuğun 59a yuvarlanması bikaç gün sürer en fazla. Tartıya her çıktığımda rekoru güncelliyorum hayatımda hiç görmediğim kilolar bunlar bazen endişeleniyorum öyle çok çok almak istemiyorum çünkü hep ne kadar yerse yesin kilo almayan bi insandım simdiye kadar. İradem aşırı zayıftır, diyet yapmak zorunda hiç kalmadım hayatım boyunca ama sanırım artık o günler geride kaldı. Sizler kaç kilo aldınız?
Bizde ki hurafeleri hepsinin altında aslında mantıklı bir sebep var ama bunu korkutarak anlatma yöntemi seçilmişBizlerde tam tersi, bebeğin 40'ı çıkana kadar sakın gece sokağa çıkmamalı diyor eskiler. Niye böyle diyolar anlamıyorum. Annem geçen gün bebeğin yatağının altına bıçak koymamız lazım dedi. Ne??? 40 gün benimde asla yalnız kalmamam gerekiyormuş öyle dedi.
Dedim anacığım bunlar hurafe. Eğer sadece bunları yapan kadınlar ve çocuklarına bişi olmuyor olsa dünya nüfusü biterdi. Yabancıların bebekleri nasıl yaşıyor o zaman dedim. "Aaa öyle söyleyince doğru diyorsun" dedi
Aaaaa hadi ya bebek nasıl peki ? Bende günde 4 alfamet 1 corasprinKuzum bende de tansiyon çıktı. Ben de takip ediliyorum 2 haftada 1. 28.hafta itibariyle de haftada 1. İlaca başladık günde 3 kez alfamet kullanıyorum 1 tane de coraspin. İnşallah süreci sağlıkla geçiririz
İyiyim çok şükür kuzum oda küçük ama güçlü ilerliyoruz daha fazla gerileme yok Allahtan. Ben çapada heyete çıktım Recep has ve İbrahim Halil kalelioğlu takip edilecek dedi şimdi emircan hoca var Emircan Ertürk takip ediyor. Sende durumlar nasıl ?europh canım nasılsın iyi misin Bebiş nasıl? Seni çapada kim takip ediyor kuzum
Benide Recep hoca takip ediyor kuzum. Kendi doktorum bebeğin kalbinde delik olduğunu söyledi. Recep hoca heyete çağırdı kuzum. Kardiyoloji heyetine gireceğim.İyiyim çok şükür kuzum oda küçük ama güçlü ilerliyoruz daha fazla gerileme yok Allahtan. Ben çapada heyete çıktım Recep has ve İbrahim Halil kalelioğlu takip edilecek dedi şimdi emircan hoca var Emircan Ertürk takip ediyor. Sende durumlar nasıl ?
25. Hafta bende 10 kilo aldım bende şu içse kilo alan tiptenim, karbonhidrat ağzıma sürmedipşm halde 10 kilo, öyle istediğimide yiyemiyorum üstelik birde demekki yesem halim ne olacakHerkese merhabalar, çok sık aktif yazamıyorum ama her fırsatta okuyorum burda yazılanları.Bu aralar kilo almayı durduramıyorum sizlerde durum nasıl merak ettim. 51kiloydum hamileliğin başında, 25+0 haftadayım, kilom şu an 58buçuk falan, o buçuğun 59a yuvarlanması bikaç gün sürer en fazla. Tartıya her çıktığımda rekoru güncelliyorum hayatımda hiç görmediğim kilolar bunlar bazen endişeleniyorum öyle çok çok almak istemiyorum çünkü hep ne kadar yerse yesin kilo almayan bi insandım simdiye kadar. İradem aşırı zayıftır, diyet yapmak zorunda hiç kalmadım hayatım boyunca ama sanırım artık o günler geride kaldı. Sizler kaç kilo aldınız?
Heyet perşembe günleri toplanıyor bu perşembe mi gideceksin bende çarşamba gideceğim raporum bitiyor tekrar yenilemek için. İnşallah hayırlı haber alırsın canım biz hamileliği rahat geçiren kişilerden olamadık olsun napalım umarım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızıBenide Recep hoca takip ediyor kuzum. Kendi doktorum bebeğin kalbinde delik olduğunu söyledi. Recep hoca heyete çağırdı kuzum. Kardiyoloji heyetine gireceğim.
Bu arada giderken yanına alakasız ama tuvalet kağıdı ıslak mendil al tuvalet hiç açıcı değil bölümde çok bekleyebiliniyor bazen 4 saat beklediğim günler oldu yanına atıştırmalık birşeyler de alBenide Recep hoca takip ediyor kuzum. Kendi doktorum bebeğin kalbinde delik olduğunu söyledi. Recep hoca heyete çağırdı kuzum. Kardiyoloji heyetine gireceğim.
Canım sen girdin mi heyete peki, bu Arada iyi olmanıza çok çok sevindimBu arada giderken yanına alakasız ama tuvalet kağıdı ıslak mendil al tuvalet hiç açıcı değil bölümde çok bekleyebiliniyor bazen 4 saat beklediğim günler oldu yanına atıştırmalık birşeyler de al
Girdim 2 kez hemde şöyle oluyor adını söylüyorlar içeri bi giriyorsun 10 kişi var belki daha fazla öğrenci ve uzman doktorlar soru soruyorlar son adet tarihin kilon boyun ikili test yaptırdın mı vs uzanıyorsun İbrahim Halil hoca ultrasonla inceliyor Recep has ta orada oluyor değerlendiriyorlar ve orada karar veriliyor sonra dışarı çıkıyorsun karar gebeliğin sonlandırılmasının doğru olacağı ise dışarda eşinle karar veriyorsun yine son karar sizin tabiki takip der iseler söylediklerine göre hareket ediyorsun beni ilk haftada bir takip ediyorlardı şimdi 2 haftada bir gidiyoruz. İnşallah hayırlı haberlerle döneceksin kuzumCanım sen girdin mi heyete peki, bu Arada iyi olmanıza çok çok sevindimiyiki dedin canım öyle yapayım zaten dediler biliyor musun dokuzda gelin çıkmanız 12 yi bulur diye. Evet yanıma dediğin gibi peçete ıslak mendil falan alayım. Yiyecek de alayım
Ne kadar zor ya, Rabbim yardımcımız olsun sana yavruna şifa versin kuzum. Çok zor çok. Böyle insanın kalbine acı saplanıyor, bir oh diyemedim bir rahat geçiremedim kuzum ya. Sen kaç haftalık oldun Canım .Girdim 2 kez hemde şöyle oluyor adını söylüyorlar içeri bi giriyorsun 10 kişi var belki daha fazla öğrenci ve uzman doktorlar soru soruyorlar son adet tarihin kilon boyun ikili test yaptırdın mı vs uzanıyorsun İbrahim Halil hoca ultrasonla inceliyor Recep has ta orada oluyor değerlendiriyorlar ve orada karar veriliyor sonra dışarı çıkıyorsun karar gebeliğin sonlandırılmasının doğru olacağı ise dışarda eşinle karar veriyorsun yine son karar sizin tabiki takip der iseler söylediklerine göre hareket ediyorsun beni ilk haftada bir takip ediyorlardı şimdi 2 haftada bir gidiyoruz. İnşallah hayırlı haberlerle döneceksin kuzum
Kuzum kilo olarak 1 hafta 10 gün geri benim de. Bazen iyi bazen yükseliyor kuzum. Senin nasıl?Aaaaa hadi ya bebek nasıl peki ? Bende günde 4 alfamet 1 corasprinbizim bebiş iki hafta geriden geliyor hala. Şuan nasıl tansiyon değerlerin ?
Ay inşallah güzel haberlerle gelirsin, benim de yarın sabah 9 da detaylım var.Yarın kontrolüm var kızlar dua edin kötü birşey olmasınn gelişimimiz güzel olsun inşallah her gidişimde ayrı bir heyecan ayrı bir korku sanki ilk defa gidiyor gibi
Levrek somon çipura yiyebilirsinizKızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
Kuzum ben oğlumun deyimi ile palamahmut yiyorumKızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?