2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şuan 12 haftadayim henüz cinsiyet için gitmedim ogrenenler oldu mu
Canım 12. haftada çok erken cinsiyet için. Bazılarının 18-19. haftasında netleşti cinsiyetleri. BEn 13. haftamda gittiğimde hala belli değildi.

Kızlar benden yine kahverengi bir lekelenme geliyor ya hoff çok canım sıkıldı
dur canımızı sıkmadan önce doktorla irtibata geçip önlem alıcaz, can sıkma kısmı sonra. inşallah ciddi bir şey yoktur, haber verirsin

Reactions: The
Kendini yoracak bir şeyler mi yaptın, belki fazla ayakta kaldın, yoruldun
Acile gidecek misin
Bilmiyorum ki canım doktora yazdım ama dönmedi henüz. Dün biraz yoruldum evet ama aşırı değil ne bileyim önceki muayenelerde artık dikkat etmen gereken bir şey yok demişlerdi yani normal hayatına dönebilirsin demişlerdi . Bilemiyorum napsam

dur canımızı sıkmadan önce doktorla irtibata geçip önlem alıcaz, can sıkma kısmı sonra. inşallah ciddi bir şey yoktur, haber verirsin
Yazdım doktoruma ama interneti kapalı. Napsam bilemedim canım. Haber ederim sağolasın

Kızlar benden yine kahverengi bir lekelenme geliyor ya hoff çok canım sıkıldı
Ben çok yürüyünce ve yorulunca oluyor arada bir doktoruma sormuştum öyle durumlardan sonra istirahat et demişti kırmızı gelmediği sürece sorun olmaz demişti

Ben çok yürüyünce ve yorulunca oluyor arada bir doktoruma sormuştum öyle durumlardan sonra istirahat et demişti kırmızı gelmediği sürece sorun olmaz demişti
Kırmızı değil canım dün biraz iş yaptım ondan mı oldu bilmiyorum doktor muayeneye gel dedi bakalım geldim gireceğim birazdan

Kuzum oğlunu mu kucağına aldın ? Sen bence yoruluyorsun kuzum
Kucağıma almadım kuzum ama evime geçtim annemde değilim. Hâliyle eskisi gibi dinlenme fırsatım olmuyor. Dün de biraz ev sildim balkon yıkadım ee yemek falan filan derken çok ayakta kaldım galiba. Yani inşallah ondandır bakalım ne diyecek

Kuzum kesinlikle ondan. Sakin ol birşey olmayacak. Bi kere ben yapınca da olmuştu. Ben herşeyi saldım açıkçası. Bir yemek yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…