Levrek de kılçıklı biraz ama görece diğer küçüklere göre iyidir yine, çipura çok severim ama o dip balığı diye geçmiyor mu canım?Levrek somon çipura yiyebilirsiniz
Ay ben ağzıma süremiyorum ya fena oluyorum kokusundan. Omega3 hapı ile yola devam. Kırmızı et yemeye de yeni başladım.Kızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
Ben hamsi ve istavrit yiyorum genelde dışarıda. Evde de fırında somon yapıyorumKızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
Aaa palamahmut hiç aklıma gelmemişti yüzey balığıymış hem deKuzum ben oğlumun deyimi ile palamahmut yiyorumfırında yapıyorum o kadar çok eti varki çok güzel oluyor
Ben de kırmızı et yiyemiyorum ya normalde çok severdim iki hamileliğimde de etten tiksindim, kan değerime bile yansımışAy ben ağzıma süremiyorum ya fena oluyorum kokusundan. Omega3 hapı ile yola devam. Kırmızı et yemeye de yeni başladım.
Ben küçük balıklardan karadeniz hamsi veya sardalya yiyorum. Büyük balık olarak da levrek veya somon. Her hafta bir öğün bunlardan küçük balık ise ızgara yaptırıyoruz aldığımız yere, büyük balık ise alıp evde fırında yapıyoruz canım.Kızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
İşte kızartma olunca da özelliği gidiyor küçük balık da fırında hiç olmuyormuş yaBen hamsi ve istavrit yiyorum genelde dışarıda. Evde de fırında somon yapıyorum
Kuzum ben şöyle bir ss almıştım buna bakıyorum alıyorum. Büyük balık fırında oluyor zaten diğer küçük balıkta buğulama yapıyorum ben. Ama çok nadir yiyorum. Yeni yeni başlayabildim. Eskiden balığa aşıktım halbukiLevrek de kılçıklı biraz ama görece diğer küçüklere göre iyidir yine, çipura çok severim ama o dip balığı diye geçmiyor mu canım?
Cnm bnde kuran kursuna gdıyorum. Hocamız bunların açıklamalarını yaptı yok sarı bez koyun sarılık olmaz, 40ında dısarı çıkarmk bnyo yaptrmak, tuzlamak, bunlar hep hurafe,Bizde ki hurafeleri hepsinin altında aslında mantıklı bir sebep var ama bunu korkutarak anlatma yöntemi seçilmiş40 çıkana kadar kadın kapıdan yolcu etmez kimseyi derler yada işte dışarı çıkılmaz derler kadın doğum yapınca pelvis kemikleri açıldığı için yel alması çok olağan eskidende bizim gibi apartman usulü değil bu kadar ev yok kapıyı bir açıyorsun vuuuuu esiyor yani aslında annenin ve bebeğin sağlığı düşünülüyor ama bunu direk söyleyince kimse takmıyor eskilerde yok o basar yok bu girer korkutmuslar paso bizim sanat tarihi dersimiz vardı hoca birgün böyle birsuru hurafenin aciklamasini yapmıştı
Norveç somonu da deneyebilirsin. Fırında güzel pişiyor hem de omega3 açısından çok zenginİşte kızartma olunca da özelliği gidiyor küçük balık da fırında hiç olmuyormuş ya
Evet barbun da dipmiş, levrek de öyle. Küçüğün ızgarası da kılçığı götürmez fırın gibi herhalde. Ben ızgarada sadece kupez yedim o da löp löp et zaten. Küçükleri de hep kızartırdım şimdi hamileyim ya düzgün yapayım diyorum hepsi karışıyorBen küçük balıklardan karadeniz hamsi veya sardalya yiyorum. Büyük balık olarak da levrek veya somon. Her hafta bir öğün bunlardan küçük balık ise ızgara yaptırıyoruz aldığımız yere, büyük balık ise alıp evde fırında yapıyoruz canım.
Küçük balık yüzey, büyük balık dip balığı olur diye bir ayırım yok aslında. Bak mesela senin dediğin Barbun küçük ama tam bir dip balığı, yememek gerekiyor. Levrek ve somon çok dip balığı değil ama büyük balıklar küçük balıklar ile beslendiği için küçüklerde olabilecek bütün tehlikeli maddeler büyüklerde birikebiliyor. Ysni bu yüzden mümkünse küçük yüzey balıklarını tercih etmeyi öneriyor doktorlar
Buğulama da aklıma geldi de hiç sevmem ya midemi bulandırır o şekilde diye yapmadımKuzum ben şöyle bir ss almıştım buna bakıyorum alıyorum. Büyük balık fırında oluyor zaten diğer küçük balıkta buğulama yapıyorum ben. Ama çok nadir yiyorum. Yeni yeni başlayabildim. Eskiden balığa aşıktım halbuki
Eki Görüntüle 3346296
Kuzum sen kursa gidiyorsun nazar için neler diyor edin merak etdim ben benim sanırım gelen gidenin fazla olucakCnm bnde kuran kursuna gdıyorum. Hocamız bunların açıklamalarını yaptı yok sarı bez koyun sarılık olmaz, 40ında dısarı çıkarmk bnyo yaptrmak, tuzlamak, bunlar hep hurafe,
Önemlı olanbol bol kuran okumak ve dınlemek, bebege bakarak dua etmk, nazar için dua etmek vs..
Cnm bn küçük hamsi yıyorum kılçığıyla.Kızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
Bn sana özelden atarım cnm duaları, bnım gunluk dualarım, surelerım ve tesbıhlerımde varKuzum sen kursa gidiyorsun nazar için neler diyor edin merak etdim ben benim sanırım gelen gidenin fazla olucak
Onu da attım beyne sağ ol canımNorveç somonu da deneyebilirsin. Fırında güzel pişiyor hem de omega3 açısından çok zengin
Tamam canım atarsın ederim benBn sana özelden atarım cnm duaları, bnım gunluk dualarım, surelerım ve tesbıhlerımde var
Temizlemiyorlar ya ben de temizleyememCnm bn küçük hamsi yıyorum kılçığıyla.
Tavada ya da ızgara
Bn eve balık sokamıyorum, dısarıdan hazır sipariş sıcacık gelıyor cnmTemizlemiyorlar ya ben de temizleyemem
Ya ne güzel, ben Adana’dayım her şey var ama bir ilçesindeyim kasabadan hallice o yüzden dışarıdan sipariş imkanım yokBn eve balık sokamıyorum, dısarıdan hazır sipariş sıcacık gelıyor cnm
Bnde temizleyemıyorum, elleyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?