2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay ben ağzıma süremiyorum ya fena oluyorum kokusundan. Omega3 hapı ile yola devam. Kırmızı et yemeye de yeni başladım.

Ben hamsi ve istavrit yiyorum genelde dışarıda. Evde de fırında somon yapıyorum

Ben küçük balıklardan karadeniz hamsi veya sardalya yiyorum. Büyük balık olarak da levrek veya somon. Her hafta bir öğün bunlardan küçük balık ise ızgara yaptırıyoruz aldığımız yere, büyük balık ise alıp evde fırında yapıyoruz canım.
Küçük balık yüzey, büyük balık dip balığı olur diye bir ayırım yok aslında. Bak mesela senin dediğin Barbun küçük ama tam bir dip balığı, yememek gerekiyor. Levrek ve somon çok dip balığı değil ama büyük balıklar küçük balıklar ile beslendiği için küçüklerde olabilecek bütün tehlikeli maddeler büyüklerde birikebiliyor. Ysni bu yüzden mümkünse küçük yüzey balıklarını tercih etmeyi öneriyor doktorlar

Levrek de kılçıklı biraz ama görece diğer küçüklere göre iyidir yine, çipura çok severim ama o dip balığı diye geçmiyor mu canım?
Kuzum ben şöyle bir ss almıştım buna bakıyorum alıyorum. Büyük balık fırında oluyor zaten diğer küçük balıkta buğulama yapıyorum ben. Ama çok nadir yiyorum. Yeni yeni başlayabildim. Eskiden balığa aşıktım halbuki

Cnm bnde kuran kursuna gdıyorum. Hocamız bunların açıklamalarını yaptı yok sarı bez koyun sarılık olmaz, 40ında dısarı çıkarmk bnyo yaptrmak, tuzlamak, bunlar hep hurafe,
Önemlı olanbol bol kuran okumak ve dınlemek, bebege bakarak dua etmk, nazar için dua etmek vs..

Evet barbun da dipmiş, levrek de öyle. Küçüğün ızgarası da kılçığı götürmez fırın gibi herhalde. Ben ızgarada sadece kupez yedim o da löp löp et zaten. Küçükleri de hep kızartırdım şimdi hamileyim ya düzgün yapayım diyorum hepsi karışıyor

Buğulama da aklıma geldi de hiç sevmem ya midemi bulandırır o şekilde diye yapmadım

Kuzum sen kursa gidiyorsun nazar için neler diyor edin merak etdim ben benim sanırım gelen gidenin fazla olucak

Cnm bn küçük hamsi yıyorum kılçığıyla.
Tavada ya da ızgara

Norveç somonu da deneyebilirsin. Fırında güzel pişiyor hem de omega3 açısından çok zengin
Onu da attım beyne sağ ol canım
Ya bi şeyi kızartınca niye zararlı oluyor Yarabbim, halbuki nar gibi kızartsak şöyle yanına biraz patates kızartması ve roka, alsak bütün omegayı ve hiç kilo almasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…