2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O zaman hastaneye hiç külot götürmeye gerek yok demi. Eve giderken de altımızda depend olur o zaman.

Çok güzel çıktı çok şükür, her şey yolunda dedi doktor detaylıda
Walla cnm ne olur ne olmaz bz kilot koyalım, nasıl rahat edersen bakarsın artık o an

Gözün aydın cnm saglıklagelsin inş

Hahah olsun gideri vardı aslında ya. Lohusaligi da sayarsak 4 5 ay izne ayrıldım
Bizimde 1 yıla yakın olur o zaman
Benimde eşim koydu yasağı korkuyor bebeğe birşey olur diye , geçen diyordu o da kaldı 4/5 ay diye
Adamların gözü yaşlı
O zaman hastaneye hiç külot götürmeye gerek yok demi. Eve giderken de altımızda depend olur o zaman.

Çok güzel çıktı çok şükür, her şey yolunda dedi doktor detaylıda
Canım ben iki sezeryan geçirdim, depend hiç kullanmadım, külot götürdüm kullandım da, yine külot götürürüm 3 tane falan, depend hiç almadım, hastane ped vermişti onlar baya kalın iç görüyor, benim çok kanamam da olmamıştı, yanımda pedde vardı, ilk günler hastanenin verdiği pederden kullanmıştım, sonra normal pede geçmiştim normal pede de geçmiştim

Maşallah maşallahhep iyi haberlerini alalım

Pedler kenarlardan kilodu kirletıyor.
Lohusa kilodu giyildiğinde kenarlara kdr taşsada at kilodu gitsin, ped kayabılır üstelik

Pedler kenarlardan kilodu kirletıyor.
Lohusa kilodu giyildiğinde kenarlara kdr taşsada at kilodu gitsin, ped kayabılır üstelik
Bu biraz kanamaya bağlı, benim kanamam her ikisinde de adet kanaması gibi oldu, adet kanamam da çok yoğun olmaz, hastanenin verdiği pedler de büyük ve kalın pamuklu iyiydi
Çamaşırım hiç kirlenmedi, en kötü bebek bezi takarım

Haklısın kuzum alışmak zorundayım az önce komşum gördü sen zayıflamışsın diyor bana ödemin de olmuş diyor. İnsanlar bile yemediğimi anlıyor

Reactions: The
Ben biliyorum ve çok severim kuzum bak sen deyince canım istedi şaşırtıcı biz küçükken annemler bize onu yavrusu diye yedirirdi mezgitin yavrusu. Faydalı derdi annemler

Annelerinin getirmesine alışmışlar kuzum

Ahahahahah ben de bazen markette istediğim şeyin yerini tarif ediyorum yoksa yok diye gelecek

Haklısın kuzum alışmak zorundayım az önce komşum gördü sen zayıflamışsın diyor bana ödemin de olmuş diyor. İnsanlar bile yemediğimi anlıyor
İştah açıcı bir şeyler mi yesen ki acaba ne bileyim canım. Mesela demirin falan iyi mi ? Kansızlık da iştahsızlık yapar ya genelde

İştah açıcı bir şeyler mi yesen ki acaba ne bileyim canım. Mesela demirin falan iyi mi ? Kansızlık da iştahsızlık yapar ya genelde
İyi kuzum onlarda bir sorun çıkmadı i. Evet bana iştah açıcı şeyler söyleyin ne iştah açar bu kadar iştahsız bir hamile görülmedi ya ben de korkuyordum çok yerim kesin ben diye bu ne

Reactions: The
ay bi kaç gün benle takılsan ne kilo aldırırım sana var ya can boğazan geliyor bacım bebiş için diye diye neler yiyorum keşke et tavuk falan da yiyebilsem de yarasa oğluşuma

Ben biliyorum ve çok severim kuzum bak sen deyince canım istedi şaşırtıcı biz küçükken annemler bize onu yavrusu diye yedirirdi mezgitin yavrusu. Faydalı derdi annemler
Ay kız canını çektirdim hakkını helal et ben bilindik bir şey olduğunu bilmiyordum ilk kez gördüm hiç de yememiştim rahatladım bilen biri çıkınca

ay bi kaç gün benle takılsan ne kilo aldırırım sana var ya can boğazan geliyor bacım bebiş için diye diye neler yiyorum keşke et tavuk falan da yiyebilsem de yarasa oğluşuma
Ahahahahha çabalıyorum da bir yerde öğürme ve kusmaya dönüyor az önce komşum da dedi 32.haftaya kadar kustum diye ama maşallah oğlu tosuncuk

Ay kız canını çektirdim hakkını helal et ben bilindik bir şey olduğunu bilmiyordum ilk kez gördüm hiç de yememiştim rahatladım bilen biri çıkınca
Yok kuzum ne hakkı. Öyle çok canı çeken biri değilim biliyorsun hiç sorun yok sen Samsunlu olarak nasıl bilmezsin bunu gerçi annemler Ordu perşembeden getirtirmişler bizim için ama Samsun’da da var

İyi kuzum onlarda bir sorun çıkmadı i. Evet bana iştah açıcı şeyler söyleyin ne iştah açar bu kadar iştahsız bir hamile görülmedi ya ben de korkuyordum çok yerim kesin ben diye bu ne
Keçiboynuzu tozu falan verirler ya kilo alsin iştah açsın diye acaba keçiboynuzu mu yesen hem lezzetli de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…