2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bizim ailede şeker var abim de ablam da rahmetli babamda da vardı normalde 27. Haftada şeker yüklemesi yaptırıyorum dedi sen haftaya tekrar gel dedi şeker yüklemeni yapalım dedi inşallah birşey çıkmaz ya öyle çok kafa takmıyorum hep olumlu düşünüyorum ama yine de insanın aklına geliyor bazen doktorum olumsuz birisi değil Allah'tan

Kızlar bişi soracağım. Doğumdan sonra depend kullanılacak ya. Onun üstüne bir de normal külot mu giyiliyo? Sadece depend yeterli mi oluyo?

İnşallah çıkmaz kuzum. Benim de babamda vardı. Bende de bir ara vardı insülin direnci Allahtan dikkat ettim ilerlemedi ama malum şeker de genetik. Sen dikkat et yemene içmene. İlle sende ve bende de çıkacak diye bişi yok.

Bende aksine şekeri çok tüketiyordum artık çok daha dikkatli olacağım sende ol canım

Halbuki çok güzel görünüyordu, bana gönder
Oyyy kıyamam gel yapayım kuzum evimizde her çeşit kahve mevcuttur aromalar da mevcuttur eşim kahve hastası. Burada da mekan yok diye ben de gittim makine aldım iyi ki almışım

Reactions: The
Benim de babam da var kuzum. Bende de pcos var. Çıkma ihtimali olan gruptaymışım ama bugüne kadar açlık ya da tokluk hiç yüksek çıkmamıştır ben de kontrollerde. Ama hamilelik farklı bakalım nasıl çıkacak

Bende de hep normal seyretmişti bazılarının ailesinde olmasa bile gebelik şekeri olabiliyormuş doğumdan sonra tekrar kayboluyormuş ama işte dikkatli olmak gerekiyor

Bende de hep normal seyretmişti bazılarının ailesinde olmasa bile gebelik şekeri olabiliyormuş doğumdan sonra tekrar kayboluyormuş ama işte dikkatli olmak gerekiyor
Evet kesinlikle dikkat edelim de biz inşallah çıkmaz. Bana da yapılacak bir dahaki gitmem de 16sında

Hakikaten şuan dank etti, bir kaç hafta üste üste hergün 1 kase cocops yedim bebeğin kilosu toparlanmıştı. Sonra öyle aniden azalttım ve o zaman gittiğimde de gerilemişti biraz. Acaba hakikaten alakası var mı ona göre basayım sütü gevreği :))

Yaaaa beni gaza getiriyorsunuz

Hahah gerçekten ben de bayılırım gevrege . Ama sağlıksız

Oyyy kıyamam gel yapayım kuzum evimizde her çeşit kahve mevcuttur aromalar da mevcuttur eşim kahve hastası. Burada da mekan yok diye ben de gittim makine aldım iyi ki almışım
Ben de çok severim kahveyi. Eşim de hiç sevmez. Makine olsa her gün değişik değişik yapar içerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…