- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Çok güzelmişGünaydın ancak girebildim buralara hafta sonu ufak bir tatil yaptık :) ELİSA olacak :)
Teşekkürler :) Cinsiyeti öğrenmeye son 9 gün :)Çok güzelmiş
sen ne hissediyordunnYengem bugün rüyasında oğlum olacağını görmüş, bakalım nr olacak benim minik
ben kız hissediyordum ilk.öğrendiğimden beri ama şu an bir erkeğe kaymadım değil herkes erkek diyorsen ne hissediyordunn
of çok garip dimi ya bende de herkes %50 %50 ve herkes söylediğinde yokkkk kesin benim dediğim kafasındaben kız hissediyordum ilk.öğrendiğimden beri ama şu an bir erkeğe kaymadım değil herkes erkek diyor
Ayy bende aynıyım. En başından beri kız hissediyordum rüyalarımda da kız bebiş gördüm hep. Ama etrafımda taş çatlasın belki 5 kişi kız dediği için artık erkeğe alıştırdımben kız hissediyordum ilk.öğrendiğimden beri ama şu an bir erkeğe kaymadım değil herkes erkek diyor
Bende diyordum hamile kalınca şunu edicem bunu edicem sonra bana saçma geldiKızlaaaar son dakika gelişmemizi paylaşayım. Ben cinsiyet partisinden vazgeçtim. Çok saçma gelmeye başladı18 eylülde randevumuz var cinsiyeti öğreniyorum inşallah haftaya
Aynen ya. Bir de o kadar para oraya harcayacağıma çocuğumun bi ihtiyacını alırımBende diyordum hamile kalınca şunu edicem bunu edicem sonra bana saçma geldisadece diyorum mavi balonlarla resim çektiririm ireli haftalarda bu kadar
Ben para için diğil zaten haberim bile yok fiyatlardan sadece çok saçma geldi banaAynen ya. Bir de o kadar para oraya harcayacağıma çocuğumun bi ihtiyacını alırım
Biz hesapladık. Yer tutma, organizasyon, ikramlar vs 10.000Ben para için diğil zaten haberim bile yok fiyatlardan sadece çok saçma geldi bana
Kız sen ne diyorsun sen yermi tutmak istemiştin o kadarda diğilBiz hesapladık. Yer tutma, organizasyon, ikramlar vs 10.000
Evet ya saçma geldi . Vazgeçtiğim için mutluyumKız sen ne diyorsun sen yermi tutmak istemiştin o kadarda diğilgerçi yapanlarda var ama iyiki yapmadın valla neler neler alırsın bebişine o paraya
Ben resmen senin yerine mutlu oldumEvet ya saçma geldi . Vazgeçtiğim için mutluyum
benim çevremde hep erkek dedi ama doktor yüzde 90 kız dedi iki hafta sonra netleşecekAyy bende aynıyım. En başından beri kız hissediyordum rüyalarımda da kız bebiş gördüm hep. Ama etrafımda taş çatlasın belki 5 kişi kız dediği için artık erkeğe alıştırdım
Bende olursa bi gun yapıcam dedim 2 sene boyunca. Bi fiyat araştırayım dedim şok oldum. Sok kararımız ailelerle evde yapmak oldu çayın yanına bi kaç ikram bide balon bitti gitti. Yapmazsam kötü bişey olacak gibi hissediyorum çok dedim çok lafını ettim illa o balonu patlatmalıyımEvet ya saçma geldi . Vazgeçtiğim için mutluyum
Benim çevrem de erkek deyip duruyor bu cuma 15 haftalık oluyoruz doktora gidicez. 15 haftalıkken öğrenebiliriz herhalde gösterirsebenim çevremde hep erkek dedi ama doktor yüzde 90 kız dedi iki hafta sonra netleşecek
Ayyy mutlaka yazın buradanbenim çevremde hep erkek dedi ama doktor yüzde 90 kız dedi iki hafta sonra netleşecek
Bende olursa bi gun yapıcam dedim 2 sene boyunca. Bi fiyat araştırayım dedim şok oldum. Sok kararımız ailelerle evde yapmak oldu çayın yanına bi kaç ikram bide balon bitti gitti. Yapmazsam kötü bişey olacak gibi hissediyorum çok dedim çok lafını ettim illa o balonu patlatmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?