2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ben kız hissediyordum ilk.öğrendiğimden beri ama şu an bir erkeğe kaymadım değil herkes erkek diyor
Ayy bende aynıyım. En başından beri kız hissediyordum rüyalarımda da kız bebiş gördüm hep. Ama etrafımda taş çatlasın belki 5 kişi kız dediği için artık erkeğe alıştırdım

Kızlaaaar son dakika gelişmemizi paylaşayım. Ben cinsiyet partisinden vazgeçtim. Çok saçma gelmeye başladı 18 eylülde randevumuz var cinsiyeti öğreniyorum inşallah haftaya
Bende diyordum hamile kalınca şunu edicem bunu edicem sonra bana saçma geldisadece diyorum mavi balonlarla resim çektiririm ireli haftalarda bu kadar

Evet ya saçma geldi . Vazgeçtiğim için mutluyum
Bende olursa bi gun yapıcam dedim 2 sene boyunca. Bi fiyat araştırayım dedim şok oldum. Sok kararımız ailelerle evde yapmak oldu çayın yanına bi kaç ikram bide balon bitti gitti. Yapmazsam kötü bişey olacak gibi hissediyorum çok dedim çok lafını ettim illa o balonu patlatmalıyım

benim çevremde hep erkek dedi ama doktor yüzde 90 kız dedi iki hafta sonra netleşecek
Benim çevrem de erkek deyip duruyor bu cuma 15 haftalık oluyoruz doktora gidicez. 15 haftalıkken öğrenebiliriz herhalde gösterirse

benim çevremde hep erkek dedi ama doktor yüzde 90 kız dedi iki hafta sonra netleşecek
Ayyy mutlaka yazın buradan
Bende yine de içimde kalmasın diye doktorun yanına mavi ve pembe balonla gideceğim. Doktor bize balonu verirken sekreteri hemen kısa bir video çeksin istiyorum. 300 tl ye kapatacağım işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…