Ya tamamen bu ben, hep onu yapacağım bunu yapacağım diyordum, şimdi hersey daha sade olsun diyorum.Bende diyordum hamile kalınca şunu edicem bunu edicem sonra bana saçma geldisadece diyorum mavi balonlarla resim çektiririm ireli haftalarda bu kadar
Ben de zaten enerji yokYa tamamen bu ben, hep onu yapacağım bunu yapacağım diyordum, şimdi hersey daha sade olsun diyorum.
Ayyiiiiii kek de yapılır amaBen de zaten enerji yokben de öyleydim yapcam etcem şimdi canım kek istedi eve gidip yaparım diyordum öğlen şu an pilim bitti mümkün değil yapamam. Son 2 ders zulm gibi geçti ve Geçiyor daha bitmedi
hemen bana heber veeerrrrrrrKızlaaaar son dakika gelişmemizi paylaşayım. Ben cinsiyet partisinden vazgeçtim. Çok saçma gelmeye başladı18 eylülde randevumuz var cinsiyeti öğreniyorum inşallah haftaya
Ayyy tabikiiii. Pzt sabah 10da randevu. Muhtemelen 11 gibi buralarda oliciiiimhemen bana heber veeerrrrrrr
kaç haftalık olmuş olacaksın gittiğindeAyyy tabikiiii. Pzt sabah 10da randevu. Muhtemelen 11 gibi buralarda oliciiiim
Bence belli olur :) 12+1 de yüzde 90 kız dedi bize ama hayırlısı artıkBenim çevrem de erkek deyip duruyor bu cuma 15 haftalık oluyoruz doktora gidicez. 15 haftalıkken öğrenebiliriz herhalde gösterirse
Ayy deme deme. Bitik pil gibiyim şimdi geldim eve direk yattım. Hani enerji gelecekti bundan sonraki haftalarda bu neAyyiiiiii kek de yapılır ama
15+2 olcaz canımkaç haftalık olmuş olacaksın gittiğinde
Birileri bizi fena kandırıyor ama kim bilemedimAyy deme deme. Bitik pil gibiyim şimdi geldim eve direk yattım. Hani enerji gelecekti bundan sonraki haftalarda bu ne
Vallahi ben de bilemedim15+2 olcaz canım
Birileri bizi fena kandırıyor ama kim bilemedim
geçmiş olsun darısı başıma inşallah :) bu haftalarda da mı detaylı ultrason oluyor acaba? ben 18 ve sonrasında yapılıyor diye biliyordumKizlarrr nasılsınız biz bugün detaylı ultrasona girdik 13+1 Allah'a şükür herşey yolunda çıktı ikili test için kan verdim Çarşamba yada Perşembe çıkacak, %70 kız dedisize bir sorum olacak ense kalinliginiz kaç çıktı?
Amin canım teşekkür ederimgeçmiş olsun darısı başıma inşallah :) bu haftalarda da mı detaylı ultrason oluyor acaba? ben 18 ve sonrasında yapılıyor diye biliyordum
çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza inşallahAmin canım teşekkür ederimnormalde 20-24 hafta arası yapılıyor biz ikinci bebeğimizi çok büyük anomaliler den kaybettik 6 aylık o yüzden erken girdim 20. Hafta tekrar detaylı ultrason yaptiricam
Amin canım benim hepimiz sağlıklı evlatlar dünyaya getirelim inşallahçok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
aminnn, inşallah hiç bi anne üzülmesinAmin canım benim hepimiz sağlıklı evlatlar dünyaya getirelim inşallah
Valla öyle oldu bendede..hamile kalmadan önce ne hayaller kurdum şimdi sor hangisini etdim diyeYa tamamen bu ben, hep onu yapacağım bunu yapacağım diyordum, şimdi hersey daha sade olsun diyorum.
Ayy bende 18 eylule aldim randevuyu sabah saat 10 da ogrenicem insallaaaaaahhhhKızlaaaar son dakika gelişmemizi paylaşayım. Ben cinsiyet partisinden vazgeçtim. Çok saçma gelmeye başladı18 eylülde randevumuz var cinsiyeti öğreniyorum inşallah haftaya
kaç haftalıktı acaba? bizim de bu perşembe ikili test için randevumuz var 12 haftalık olcaz çok heyecanlıyımBende yeni kontrolden geldim vee bebeğimiz kendini göstermedi öğrenemedik cinsiyetini, doktor bir ay sonra gelin dedi bakalım nasıl durcaz bir ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?