2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende diyordum hamile kalınca şunu edicem bunu edicem sonra bana saçma geldisadece diyorum mavi balonlarla resim çektiririm ireli haftalarda bu kadar
Ya tamamen bu ben, hep onu yapacağım bunu yapacağım diyordum, şimdi hersey daha sade olsun diyorum.

Ya tamamen bu ben, hep onu yapacağım bunu yapacağım diyordum, şimdi hersey daha sade olsun diyorum.
Ben de zaten enerji yok ben de öyleydim yapcam etcem şimdi canım kek istedi eve gidip yaparım diyordum öğlen şu an pilim bitti mümkün değil yapamam. Son 2 ders zulm gibi geçti ve Geçiyor daha bitmedi

geçmiş olsun darısı başıma inşallah :) bu haftalarda da mı detaylı ultrason oluyor acaba? ben 18 ve sonrasında yapılıyor diye biliyordum

geçmiş olsun darısı başıma inşallah :) bu haftalarda da mı detaylı ultrason oluyor acaba? ben 18 ve sonrasında yapılıyor diye biliyordum
Amin canım teşekkür ederim normalde 20-24 hafta arası yapılıyor biz ikinci bebeğimizi çok büyük anomaliler den kaybettik 6 aylık o yüzden erken girdim 20. Hafta tekrar detaylı ultrason yaptiricam

Amin canım teşekkür ederim normalde 20-24 hafta arası yapılıyor biz ikinci bebeğimizi çok büyük anomaliler den kaybettik 6 aylık o yüzden erken girdim 20. Hafta tekrar detaylı ultrason yaptiricam
çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…