2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben artık istanbula evime döndüm ve doktoruma gttım
Fetal dna yaptrsaydın keske dedi
Amnıyosentez önerdi dedim hocam istemıyorum
Sata uyumlu 13+2 yiz hrsey yolunda
Kan ve ıdrar tahlılı istedım
İmom omegaya devam dedi
Cinsiyeti göstermedi, çok saklıyor dedi
Tahmin bıle yapmadı

10 gun önce bızım ense kalınlıgı 1,10 idi
Bugunkini soylemedi, of bu doktor hiç bılgı vermıyor yaa cok relax, hrsey yolunda deyip gecıyor

Bende fetal yaptırmasaydım benimkide cinsiyete tahmin bile etmiyordu.Bende şimdi sıramı bekliyorum kapısının önünde

1.6 ya yüksek mi dediler canım benim okuduğum kadarıyla 3 mm sınır
Ben yanlış anlattım canımcım.Bir çok ölçü alınıyor enseden.En yüksek olanı 1.6 ydı. Bu oran yüksek demek istemedim yani en yüksek çıkan mm oranı 1,6 demek istedim Sonuç gayet iyi tabii ki şükür.

Benim bir bebişin 1.2 çıkmıştı ense ölçümü diğer bebişi hatırlayamadım ama o da düşüktü doktorum gayet iyi sorun yok demişti. 3 mm riskli diyebiliyorum bende doktor zaten riskli bir ölçümle karşılaşsa söyler size kaç dedi

Benim bebişin 2.2 çıktı fakat perinatolugum gayet iyi risk teşkil etmiyor dedi hatta tüm muayene sonrası down riskimin azaldigini söyledi, inşallah ikili testlerim de güzel çıkar annelik evhami yaptım mail attım tekrar yine dedi hiç bir sorun yok risk teşkil etmiyor yazdı adamı darladim biraz

Ama önceden daha yüksekti zaten düşecek değerlerimiz gitgide. Her hamileye verilir dedi annem de
Bende folik asiti bırakıp imom omegaya geçtim. Benimde kan değerim güzel başladı bu hamileliğimde ama seninde dediğin gibi zamanla düşmeye başlıyor ya bende başlamak istiyorum 16. Haftada. Teşekkür ederim

Sorun yok diyorsa içiniz rahat olsun doktorlar sonuçta olası bir durum olsa onu söyler demek ki endişe edecek bir şey yok her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…