Allahım neden bu kadar şapşikler ya ısırıcam çok tatlı geliyorlar simdiden gözüme ooff offfBende yeni kontrolden geldim vee bebeğimiz kendini göstermedi öğrenemedik cinsiyetini, doktor bir ay sonra gelin dedi bakalım nasıl durcaz bir ay
Bizim 1,6 en yüksek oran çıkmıştı.Kizlarrr nasılsınız biz bugün detaylı ultrasona girdik 13+1 Allah'a şükür herşey yolunda çıktı ikili test için kan verdim Çarşamba yada Perşembe çıkacak, %70 kız dedisize bir sorum olacak ense kalinliginiz kaç çıktı?
1.6 ya yüksek mi dediler canım benim okuduğum kadarıyla 3 mm sınırBizim 1,6 en yüksek oran çıkmıştı.
14+5 kuzumkaç haftalıktı acaba? bizim de bu perşembe ikili test için randevumuz var 12 haftalık olcaz çok heyecanlıyım
kız 1 ay nasıl dayancan14+5 kuzum
Bende fetal yaptırmasaydım benimkide cinsiyete tahmin bile etmiyordu.Bende şimdi sıramı bekliyorum kapısının önündeKızlar ben artık istanbula evime döndüm ve doktoruma gttım
Fetal dna yaptrsaydın keske dedi
Amnıyosentez önerdi dedim hocam istemıyorum
Sata uyumlu 13+2 yizhrsey yolunda
Kan ve ıdrar tahlılı istedım
İmom omegaya devam dedi
Cinsiyeti göstermedi, çok saklıyor dedi
Tahmin bıle yapmadı
10 gun önce bızım ense kalınlıgı 1,10 idi
Bugunkini soylemedi, of bu doktor hiç bılgı vermıyor yaa cok relax, hrsey yolunda deyip gecıyor
Ben yanlış anlattım canımcım.Bir çok ölçü alınıyor enseden.En yüksek olanı 1.6 ydı. Bu oran yüksek demek istemedim yani en yüksek çıkan mm oranı 1,6 demek istedim1.6 ya yüksek mi dediler canım benim okuduğum kadarıyla 3 mm sınır
Özele gidiyorum canım zaten ama 3 hafta sonra falan giderim yaaakız 1 ay nasıl dayancanimkan varsa özele git öğren
Benim bir bebişin 1.2 çıkmıştı ense ölçümü diğer bebişi hatırlayamadım ama o da düşüktü doktorum gayet iyi sorun yok demişti. 3 mm riskli diyebiliyorum bendeKizlarrr nasılsınız biz bugün detaylı ultrasona girdik 13+1 Allah'a şükür herşey yolunda çıktı ikili test için kan verdim Çarşamba yada Perşembe çıkacak, %70 kız dedisize bir sorum olacak ense kalinliginiz kaç çıktı?
Şimdi anladımmmBen yanlış anlattım canımcım.Bir çok ölçü alınıyor enseden.En yüksek olanı 1.6 ydı. Bu oran yüksek demek istemedim yani en yüksek çıkan mm oranı 1,6 demek istedimSonuç gayet iyi tabii ki şükür.
başka doktora gdersin o zaman benm bir arkadaşım öyle öğrendiÖzele gidiyorum canım zaten ama 3 hafta sonra falan giderim yaaayine de bugün çok kalabalık vardı doktor izindeydi yeni döndü bugün belki de 2 saate yakında sıra bekledik
Benim bebişin 2.2 çıktı fakat perinatolugum gayet iyi risk teşkil etmiyor dedi hatta tüm muayene sonrası down riskimin azaldigini söyledi, inşallah ikili testlerim de güzel çıkar annelik evhami yaptım mail attım tekrar yine dedi hiç bir sorun yok risk teşkil etmiyor yazdıBenim bir bebişin 1.2 çıkmıştı ense ölçümü diğer bebişi hatırlayamadım ama o da düşüktü doktorum gayet iyi sorun yok demişti. 3 mm riskli diyebiliyorum bendedoktor zaten riskli bir ölçümle karşılaşsa söyler size kaç dedi
Canımm kan ilacını doktor kan tahliline göre mi başlattı
kız siz bide özeldesiniz drvlette hiç söylemez o zaman benimkiniBende fetal yaptırmasaydım benimkide cinsiyete tahmin bile etmiyordu.Bende şimdi sıramı bekliyorum kapısının önünde
Yok kuzum. 13.haftadayım. Folik asitli bıraktırdı bunlara geç dediCanımm kan ilacını doktor kan tahliline göre mi başlattı
Ama önceden daha yüksekti zaten düşecek değerlerimiz gitgide. Her hamileye verilir dedi annem deCanımm kan ilacını doktor kan tahliline göre mi başlattı
Bende folik asiti bırakıp imom omegaya geçtim. Benimde kan değerim güzel başladı bu hamileliğimde ama seninde dediğin gibi zamanla düşmeye başlıyor ya bende başlamak istiyorum 16. Haftada. Teşekkür ederimAma önceden daha yüksekti zaten düşecek değerlerimiz gitgide. Her hamileye verilir dedi annem de
Sorun yok diyorsa içiniz rahat olsun doktorlar sonuçta olası bir durum olsa onu söyler demek ki endişe edecek bir şey yok her şey yolundaBenim bebişin 2.2 çıktı fakat perinatolugum gayet iyi risk teşkil etmiyor dedi hatta tüm muayene sonrası down riskimin azaldigini söyledi, inşallah ikili testlerim de güzel çıkar annelik evhami yaptım mail attım tekrar yine dedi hiç bir sorun yok risk teşkil etmiyor yazdıadamı darladim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?