2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Blackkcat doktor ne yorum yaptı bu arada
Ya usg ye almasına şükrettim burada devlette ayda 1ama ben riskli gebeyim diye aldı şükür,plasentan aşağıda ama çıkar inş dedi,cinsiyet sordum şöyle bi dikkatli baktı azıcık erkeğe benziyor dediidrar ve kan verdim beklemedeyim

Bende diyetisyen eşliğinde ilerliyorum canım. ilk 6 ay eğer bebeğin gelişimi de iyi olursa kilo vereceğiz, son 3 ayda kontrollü kilo alacağz dedi. listeye uymaya çalışıyorum baya umarım dediği gibi olur
ben de diyetisyen sordum aylık 1800 dediler çok pahalı geldi ortalaması ne ki acaba

Ay bu arada ben aktif girmeye çalışsam da giremiyorum şimdi kantinde otururken ne güzel aktif olmak diyorum tabi 3çocuk bir de işimiz evimin altında bana her şey zorama hep çok şükür

Ay bu arada ben aktif girmeye çalışsam da giremiyorum şimdi kantinde otururken ne güzel aktif olmak diyorum tabi 3çocuk bir de işimiz evimin altında bana her şey zorama hep çok şükür
Eğlenceli oluyo burası. Boşluk buldukça gel cidden hamileliğimin stressiz güzel geçmesinde bu sitenin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum

ya anlamadığım da ne al desen de almaz alsa bir ay sonra bırakır :)) yalandan yani

Kaç haftalık oldun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…