2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Rahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi ya iki gündür sabah öğürüyorum fenayım dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst
Canım fırçana su dökme o şekilde fırçala öyle miden bulanmaz sanıyorum, hem öyle daha sağlıklı su dökünce fırça yumuşuyor iyi fırçalanmıyor. Yalnız öğrencilerime anlatıyormuşum gibi hissettim sınıf öğretmenliği ruhuma işlemiş

ama insanın herkeseee anlatası geliyor...Sağlıkla kavussaydık bi

off hepimiz mi aynıyız bee ben geçende eşime ultrason fotosunu açtım. yaaa nubu düz gibi bksana dedim. 15 dakka baktı baktı. sonra nub neee ya dedii

bazen istiyorum bazrn dokunması bile beni deli ediyor...Söylrdim hormonlardan gel gtliyim fazla bulaşma diye
Bende sevsin ilgi göstersin ama ilişki hiç istemesin istiyorum oda kıyamam hoşuma gitmediğinin farkında çok yanaşmıyor bi yandan da üzülüyorum kıyamam kocama

Rahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi ya iki gündür sabah öğürüyorum fenayım dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst
Gözünaydın canım sonuçların için,diş ben de hamileliğin sonuna kadar öğürüyorum ya fırçalarken şimdi de öyle

kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba
Ya ben de 2 gün önce bir şeyler hissettim kıpırtı gibi gece uyuyacakken ama dedim bu haftada hissedilmez yanlış anlamışımdır diyip uyudum. Bu arada 15. haftamdayım ultrasona göre

Selam herkesee. Bir şey soracağım asm'de tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor kaçıncı haftadan sonra, bilginiz var mı?

Selam herkesee. Bir şey soracağım asm'de tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor kaçıncı haftadan sonra, bilginiz var mı?
Benimki 18. haftada olacak 2 Ekim'de. Ne zaman gelmem gerektiği ile ilgili takip kartı verdiler. Gebeliğinizi bildirdiginizde diyorlar şu tarihte gelin diye

niye satı baz alıyorsunuz? doktor bana önrmli olan usg dedi
Özellikle bu haftalarda değişkenlik gösteriyor diye,ama benim erken döllenme olduğu için bunu göze alabilirz demişti perinatolog hatta bundan önceki hamileliğimde de 2hafta öndeydik ilerleyen haftalarda baya normale döndü hatta bazı ölçümlerde geri bile kaldık yalnız sezeryan günümü usgye göre ortalama verdi,ilk oğlumda da öndeydi o da son haftalarda normal oldu zamanında geldi yani sata göre ama ben şimdi 13 hafta diye değerlwndiriyorum kendimce bakalım tekrar ne diyecek riskli gebelik dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…