Canım fırçana su dökme o şekilde fırçala öyle miden bulanmaz sanıyorum, hem öyle daha sağlıklı su dökünce fırça yumuşuyor iyi fırçalanmıyor. Yalnız öğrencilerime anlatıyormuşum gibi hissettim sınıf öğretmenliği ruhuma işlemişRahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi yaiki gündür sabah öğürüyorum fenayım dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst
ama insanın herkeseee anlatası geliyor...Sağlıkla kavussaydık biNazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundurben kendim eşimi soğutmasam iyi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek . Ağzımdan bebekle ilgili olmayan bişey çıkmıyor.bi sürü gereksiz detay veriyorum çoğunu anlamıyordur bile ben yine de anlatıyorum
off hepimiz mi aynıyız beeNazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundurben kendim eşimi soğutmasam iyi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek . Ağzımdan bebekle ilgili olmayan bişey çıkmıyor.bi sürü gereksiz detay veriyorum çoğunu anlamıyordur bile ben yine de anlatıyorum
Bende sevsin ilgi göstersin ama ilişki hiç istemesin istiyorumbazen istiyorum bazrn dokunması bile beni deli ediyor...Söylrdim hormonlardan gel gtliyim fazla bulaşma diye
Canım 12+2yim sata göre,usg 13+4 diyor,satı baz alıcaz amaKaç haftalık oldun ki
Süper şuan en iyisi öylesi bencedeBenim eşim yapmak istemiyor bebeğe bir şey olur diye. benim de işime geliyorSadece duygusal temasa okeyim
Gözünaydın canım sonuçların için,diş ben de hamileliğin sonuna kadar öğürüyorum ya fırçalarken şimdi de öyleRahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi yaiki gündür sabah öğürüyorum fenayım dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst
Ya ben de 2 gün önce bir şeyler hissettim kıpırtı gibi gece uyuyacakken ama dedim bu haftada hissedilmez yanlış anlamışımdır diyip uyudum.kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba
niye satı baz alıyorsunuz? doktor bana önrmli olan usg dediCanım 12+2yim sata göre,usg 13+4 diyor,satı baz alıcaz ama
Maşallah canımGünaydın kızlarbenim de ikili tarama sonuçlarım çıkmış. Doktor sonuçlar iyi sorun yok dedi
Valla bi alsaydık kucağımıza sağsalimama insanın herkeseee anlatası geliyor...Sağlıkla kavussaydık bi
Nedense zaten bütün kötü belirtileri kız çocuğuna yormuşlarBende erkek hep eskiden nasıl sabahlar huysuzdum şimdide aynı devam değişen bir şey yok
Benimki 18. haftada olacak 2 Ekim'de. Ne zaman gelmem gerektiği ile ilgili takip kartı verdiler. Gebeliğinizi bildirdiginizde diyorlar şu tarihte gelin diyeSelam herkesee. Bir şey soracağım asm'de tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor kaçıncı haftadan sonra, bilginiz var mı?
Cidden ya huysuzluk, çirkinlik daha neler nelerNedense zaten bütün kötü belirtileri kız çocuğuna yormuşlar
Özellikle bu haftalarda değişkenlik gösteriyor diye,ama benim erken döllenme olduğu için bunu göze alabilirz demişti perinatolog hatta bundan önceki hamileliğimde de 2hafta öndeydik ilerleyen haftalarda baya normale döndü hatta bazı ölçümlerde geri bile kaldık yalnız sezeryan günümü usgye göre ortalama verdi,ilk oğlumda da öndeydi o da son haftalarda normal oldu zamanında geldi yani sata göre ama ben şimdi 13 hafta diye değerlwndiriyorum kendimce bakalım tekrar ne diyecek riskli gebelik drniye satı baz alıyorsunuz? doktor bana önrmli olan usg dedi
Benimki sata göre küçüktü arada bi kaç gün oynuyordu şimdi sata göre büyükCanım 12+2yim sata göre,usg 13+4 diyor,satı baz alıcaz ama
bunu geçen bende eşime diyorum çok haklısın diyo. Kızsa yüz çirknleşir dedikleri gib birde vücutta çirkinleşir diyolar yok kalçaya kilo alınır yok yanlara genşlenir. Hurafe işteNedense zaten bütün kötü belirtileri kız çocuğuna yormuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?