- 16 Mart 2022
- 3.559
- 3.376
- 83
- 33
Benim akıntım da böyle uzayan sümüksü gibiydi. İlk ben de önemsemedim sonradan Çok fazlalaşmıştı ama. Rengi de sarıydı. Ama yanma kaşıntı yoktu. Doktora dedim fitil verdi.Canım ben kullanmıştım akıntı fitili ama hamile değildim aynı dediğin gibi sabah tortulari düşüyordu öyle olması gerekiyormuş doktor sabah görürsün demişti bişey dicem ya benimde hamile kaldigimdan beri kokusuz ama yapışkan sümük gibi akıntım var doktoruma hiç soylemedim olabilir hamilelikte falan dedim kendi kendime söylemem gerekir mi tuvaletimi falan rahat yapıyorum çünkü hiç bir sikintim yok
benimkini ne hissediyon kızben seninkinide kız.hissediyorum. Ama benim hissettklerimin hep tersi çıkıyor
ultrasonda ne çıkarsa ons göre takip et. Asık doğru olan ultrsson 1 hsfta öne geçti demek kiErkeğe benzettim ben canım. Ay benimde geçen pazartesi 11+3 çıktı ultrasonum normalde 10+3 tü diyorum acaba yanlış mı yazdılarcahillik işte
ben ashley sen ve beni kız hissediyorum. Bebcr üçümüzünde kızı olcak eckşwğwlföbenimkini ne hissediyon kız
A öyle mi bilmiyordum gerçekten. sanırım bebeği ölçüp ona göre yani crl ye göre belirliyorultrasonda ne çıkarsa ons göre takip et. Asık doğru olan ultrsson 1 hsfta öne geçti demek ki
Tamam üçümüzünde erkek olacak qhfjakdmsben ashley sen ve beni kız hissediyorum. Bebcr üçümüzünde kızı olcak eckşwğwlfö
benimde her gittiğimde 2-3 güm oynuyorA öyle mi bilmiyordum gerçekten. sanırım bebeği ölçüp ona göre yani crl ye göre belirliyor
Hepimizin oğluşları hayırlı olsun o zamanben ashley sen ve beni kız hissediyorum. Bebcr üçümüzünde kızı olcak eckşwğwlfö
kız gerçrkten bir arkadaşıma kız.hissettim erkek çıktı. Başka br arkadaşıma çok net erkek hissettim onunda kızı olacakmış. Burda nuqi var ya onu da her gördüğümde kız hissederdimTamam üçümüzünde erkek olacak qhfjakdms
Ben gider gtmez haftası şununla uyumlu falan diyo ama ölçüyodur illaki. Bende 22sinde gidicem ikili teste az kaldı heyecanlıyımA öyle mi bilmiyordum gerçekten. sanırım bebeği ölçüp ona göre yani crl ye göre belirliyor
Aynen öyle benimde canım demekki hamilelikte oluyor bende bir soyleyim doktoruma teşekkür ederimBenim akıntım da böyle uzayan sümüksü gibiydi. İlk ben de önemsemedim sonradan Çok fazlalaşmıştı ama. Rengi de sarıydı. Ama yanma kaşıntı yoktu. Doktora dedim fitil verdi.
kız gerçrkten bir arkadaşıma kız.hissettim erkek çıktı. Başka br arkadaşıma çok net erkek hissettim onunda kızı olacakmış. Burda nuqi var ya onu da her gördüğümde kız hissederdimOnunda oğlu olcakmış
Ahahhh ama neden koca kafalı oğlum benimkafası erkeğe benziyo
Beni annemle ablamlar öok net erkek hissediyo iddiaya girdik inşallah kaybetmem kız üçüyle birden girdim..Karnın top gibi çıkmış, kalçalarda falan değişiklik yok kesin erkrk diyolarben de kendimi erkek hissediyordum eşimle iddiaya girdik hatta kız çıktı kaybettim
Hislerin çok kuvvetliymişkız gerçrkten bir arkadaşıma kız.hissettim erkek çıktı. Başka br arkadaşıma çok net erkek hissettim onunda kızı olacakmış. Burda nuqi var ya onu da her gördüğümde kız hissederdimOnunda oğlu olcakmış
Beni de alaydınız ya aranızaben ashley sen ve beni kız hissediyorum. Bebcr üçümüzünde kızı olcak eckşwğwlfö
Tabi canım tersinin çıktığını anlıyorum mesela artık, öyle kuvvetli kiHislerin çok kuvvetliymiş
Normal bence çünkü akıntı burda herkes var diyor. Hatta fitili kullanmamayı bile düşünmüştüm. Doktor verdi diye 1hafta bekleyip kullandım 12. Haftanın sonundaAynen öyle benimde canım demekki hamilelikte oluyor bende bir soyleyim doktoruma teşekkür ederim
senin oğluşun olcak Ödmcşdşröfmmfşdşd sana da kız çıkıyomuşBeni de alaydınız ya aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?