kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba
Kızlar bu hamilelik benim işimi objektif bir şekilde yapmamı engelliyor Dün bi adam görüşmeye geldi boşanmak için. 1.5 aylık bebekleri varmış velayetini alabilir miyim dedi. Ay ben saniyesinde bir parladım. 1.5 aylık- annesinin bakımına muhtaç olan bebeği siz napacaksınız , eğer gerçekten velayet istiyorsanız babalığınızı sorgulayın öncelikle lütfen dedim. Adam bi anda kızardı bozardı . Tamam teşekkürler görüşme için dedi gitti
kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba
Ay bilmez miyimyıllarım geçti buralarda ama çocuk sayısı arttıkça her şey zor ya,tuvalette dinlenmek diye bir şey var duydunuz muşimdi biraz daha yatıcam evde işe gitmicem artık uğrarım sık sık
Nazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundur ben kendim eşimi soğutmasam iyi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek . Ağzımdan bebekle ilgili olmayan bişey çıkmıyor.bi sürü gereksiz detay veriyorum çoğunu anlamıyordur bile ben yine de anlatıyorum
Olabilir gaz vs ayırabiliyorum ben de ufaktan bi hisler var bakalım,benim bilmemkaçıncı hamilelikartık rahim alışmış baya ayırt edebiliyorum,ilk hamileliklerde 18den sonra bile zor diyorlar ama ben annelik hissine güveniyorum