2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Günaydın.Ohh ne güzel canım tebrik ediyorumrahatlaya bilirsin
Rahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi ya iki gündür sabah öğürüyorum fenayım dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst

Çok yanlış kişiye denk gelmiş

Rahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi ya iki gündür sabah öğürüyorum fenayım dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst
Ayyy keşkiben sende kız hiss ediyorum canımİn şa Allah sendede mide bulantıların geçer ya

kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba
Ayyy hiçbir şey hiss etmemişim çok bekliyorum o anı

Eğlenceli oluyo burası. Boşluk buldukça gel cidden hamileliğimin stressiz güzel geçmesinde bu sitenin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
Ay bilmez miyimyıllarım geçti buralarda ama çocuk sayısı arttıkça her şey zor ya,tuvalette dinlenmek diye bir şey var duydunuz muşimdi biraz daha yatıcam evde işe gitmicem artık uğrarım sık sık

eşimi görmediğim her an neşeliyim Hamilelik çok etkiledi eşimden soğudum ya..Çok ds seviyorum anlamadım
Nazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundur ben kendim eşimi soğutmasam iyi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek . Ağzımdan bebekle ilgili olmayan bişey çıkmıyor.bi sürü gereksiz detay veriyorum çoğunu anlamıyordur bile ben yine de anlatıyorum

kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba
Olabilir gaz vs ayırabiliyorum ben de ufaktan bi hisler var bakalım,benim bilmemkaçıncı hamilelikartık rahim alışmış baya ayırt edebiliyorum,ilk hamileliklerde 18den sonra bile zor diyorlar ama ben annelik hissine güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…